Ulusx ler içeri bakın
- Ulusxbaskan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Ulusx ler içeri bakın
Ulusx Kurucusu Benim. Boşuna Polemik Yapıorsunuz. En GünceL Kadromuza ve Yönetimimize Ulaşmak İçin www.ikvulus.com Sitesine Göz Atmanızı Tavsiye Ederim, UlusxLonca Asbaşkanı Ulusxheron dur. Ulusxreally ve Ulusxcampell da Yönetim Kurulu Başkanidir. Başka Kimse Yoktur Yönetimimizde. Ulusxsmiley e gelince Bu Şahıs Ulusxedyy nin Kardeşidir. Yönetime Sormadan Char Açmıştır BizimLe ALakası Yoktur. Kuklacılara İyi Oyunlar Dedikodusuz ForumLar Dilerim..

- boomerang
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Southwest Wind Guard
Helal...Ulusxbaskan yazdı:Ulusx Kurucusu Benim. Boşuna Polemik Yapıorsunuz. En GünceL Kadromuza ve Yönetimimize Ulaşmak İçin www.ikvulus.com Sitesine Göz Atmanızı Tavsiye Ederim, UlusxLonca Asbaşkanı Ulusxheron dur. Ulusxreally ve Ulusxcampell da Yönetim Kurulu Başkanidir. Başka Kimse Yoktur Yönetimimizde. Ulusxsmiley e gelince Bu Şahıs Ulusxedyy nin Kardeşidir. Yönetime Sormadan Char Açmıştır BizimLe ALakası Yoktur. Kuklacılara İyi Oyunlar Dedikodusuz ForumLar Dilerim..
- XxxNeFReTxxX
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Voilence bırak bunların alayı aynı yerde oturuyor hepsi birbirinin belini tutuyor adam oyunda diyorki bana ben Ulusxsmiley'in abisi yani campell im şimdide diyorki benim alakam yok onunla la olm cocuk yok karşınızda Lodoskatili Hırsız'ın önde gideni saten egerki sizin alakanız yoksa onunla o küfürbaz hırsız ı cıkartın loncanızdan da bizde inanalım
- Ulusxbaskan
- Salgın Koruyucusu
Ulusxler Polemiğe Girmenizi Yasaklıyorum, Gerekli açıkLama Ulusxbaskan Tarafından Yapildi ii ForumLar Dilerim UlusxYönetim.

- XxxNeFReTxxX
- İri Fare Avcısı
XxxNeFReTxxX yazdı:Voilence bırak bunların alayı aynı yerde oturuyor hepsi birbirinin belini tutuyor adam oyunda diyorki bana ben Ulusxsmiley'in abisi yani campell im şimdide diyorki benim alakam yok onunla la olm cocuk yok karşınızda Lodoskatili Hırsız'ın önde gideni saten egerki sizin alakanız yoksa onunla o küfürbaz hırsız ı cıkartın loncanızdan da bizde inanalım
- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
ŞUNU BİL SEN MİLLETİ KARALAMAYA ÇALIŞAN PİSLİĞİN TEKİSİN.ŞEREFFSİZLİK ETME BİLMEDİĞİN OLAYLARA DALAYLAMA ATLAMA DANGALAK HERİF.ASABINI BOZMA MİLLETİN.BEN GEÇEN GÜNKÜ TANIDINMI?ASIL HIRSIZ OLAN SENSİN BE HERİF SEN.SANA BİRAZ ARKADAŞÇA DOSTÇA DAVRANANA BAŞLIYORSUN YAYILMAYA KANKA DEMEYE.BU DAVRANIŞLARINI BIRAK YOKSA SENİ BİR GÜN ARA BİR SOKAKTA s**KER BIRAKIRLAR BİLMİŞ OL.BABANIN YOLUNDAN GİT BİRAZ ŞŞERREFSİZLİK ETME.ANAN BABAN SANA BÖYLE ÖĞRETTİ DİMİ.BANA CEVAP VERME ÜZÜLÜRSÜN.SENİN KÖTÜ SÖZ DARAĞACINLA BENİMKİNİ KARŞILAŞTIRAMAZSIN.BEN 1 KİŞİ HARİCİNDE KİMSEYE ŞU ANA KADAR KÜFÜR ETMEDİM ETMEMDE ŞEREEFSİZZLİK ETME.XxxNeFReTxxX yazdı:XxxNeFReTxxX yazdı:Voilence bırak bunların alayı aynı yerde oturuyor hepsi birbirinin belini tutuyor adam oyunda diyorki bana ben Ulusxsmiley'in abisi yani campell im şimdide diyorki benim alakam yok onunla la olm cocuk yok karşınızda Lodoskatili Hırsız'ın önde gideni saten egerki sizin alakanız yoksa onunla o küfürbaz hırsız ı cıkartın loncanızdan da bizde inanalım
Sedat Gevezeoğlu

- XxxNeFReTxxX
- İri Fare Avcısı
Ben Anlamadım Sana Ne batıyor burda kuyruk acın var belli orası anlasıldıda ama ne hırsızı diyosun sen kımsin velet
varsa kanıtın konusursun yoksa orda burda aglama HIRSIZ DÜZENBAZ canavar Birde sen yakamozx lerden atılmadın mı imzanı degişsene
yok atılmaadıysan degişmeye hazırlan küfürünü bildircem sabri ye melih e BİRDE ''BU DAVRANIŞLARINI BIRAK YOKSA SENİ BİR GÜN ARA BİR SOKAKTA s**KER BIRAKIRLAR BİLMİŞ OL'' diyosun SEN NERDEN BİLİYOSUN BÖYLE ŞEYLERİ LA DEMEKKİ SENİ AZ CEKMEMİŞLER
- Skmxkorsan
- İskele Babası
Violence yazdı:Sizin locanızı düzgün sanıyordum Ulusxsmiley gibi birini nasıl loncaya aldınız merak ediyorum bu kadar terbiyesiz birini görmedim lonca sorumlusu biri benimle irtibata geçsin fotoyu göndereyim
Sercan kardeşim zaten Ulusx lerde adam yokki başkanda adam olsun ayrıca lonca adını duyurmuş ama terbiyesizlerle dolu.
Skmxkorsan
KuKLaCı
Leş, bize göre rezildir ama, domuza, köpeğe şekerdir,helvadır.
Mevlana
KuKLaCı
Leş, bize göre rezildir ama, domuza, köpeğe şekerdir,helvadır.
Mevlana