bence ettigi degil ettirdiginiz küfürleri biliyorsunuz. 1 insana 5-10 diyecegim ama bu sunucuda daha fazla kişi yükleniyor birinin amacı şahısa diğer yandaşları ise sadece eglence yada şahısa yönelen herkimse onun yanında yer bulmak icin saldırıyor. Kedinizi onun yerine koyun bir de sadece hakaretleriniz değil belki onu bu duruma getiren tartıştıgı 30 kişi varsa 29 unun babası yasında bu durum belki ona daha çok koyar . O kadar yaptıklarınıza yüzünden oyunu bırakıyor ve yaptıgı veda konusuna bile dalıp laf söylüyorsunuz yaşınıza değil oyun tecrübeniz bile size bunları yaptırmazdı ama nasıl bir etki bırakmışsa üzerinizde bende anlayamadım . Güle Güle delikurt hayatında sana sağlık ve güzel günler dilegiyle.
NOT : Kimse onu savundugumu filan söylemesin onu bu duruma getirenler sizlersiniz bunlarda gercekler
Veda.... Titxdelikurt
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Re: Veda.... Titxdelikurt
bana karsı en ufak yanlısı olmadı.aramızda bi saygı vardı. en ufak kufur isitmedim ondan sahsım adına.
ALLAH'A emanet ol.
Gün gelir devran döner herkes ektigini bicer. sakın bunu delikurtun sahsına karşı bir taslamada bulundugumu sanmayın bu bir genellemedir. haksızlık yapan herkes icin gecerlidir
ALLAH'A emanet ol.
Gün gelir devran döner herkes ektigini bicer. sakın bunu delikurtun sahsına karşı bir taslamada bulundugumu sanmayın bu bir genellemedir. haksızlık yapan herkes icin gecerlidir

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Burda onu koruyanlar diyelim delikurt'dan bi zarar görmemiş kişilerdir ama şunuda unutmayın kankardeşi dahi olsanız en ufak bi sorunda delikurtla büyük sorunlar yaşarsınız. Bundan öncede bilen bilir ona saygıda kusur etmedim ama tekrar diyorum kendisine olan değil yaşına olan saygımdandır. Sonra zaman geçti onun sevmediği benim hemşerim olan biriyle konuştum diye evet sırf bu yüzden bana bi ton laf söyledi. Forumda orda burda ahlak dersi veren kişiliğin oyunda sevmediği kişilere ettiği küfürleride sadece o küfürü yiyenler bilir. Bu adam adam değil eğerki buna yaşından dolayı bile saygı gösteriyosanız yanlış yapıyosunuz. Titxdelikurt veda konuşmasındaki alavere dalaverenin gerçek yüzündeki felsefe nedir her arz bir hırsız, her arz bir terbiyesiz, benim sevmediğim adamlar hırsız, benim sevmediğim adamlar terbiyesiz, benim konuşmadığımla kimse konuşmuycak eğerki konuşursa oda hırsız oda terbiyesiz. İşte titxdelikurtun özeti budur...
Aslında çok çok uzatmanın lüzumu yok ben oyunu bıraktım demiş iyide olmuş herkes için. Sana gülegüle umarım bidaha dönmezsin...
Aslında çok çok uzatmanın lüzumu yok ben oyunu bıraktım demiş iyide olmuş herkes için. Sana gülegüle umarım bidaha dönmezsin...
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
- titanxic
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
ABİ NEREYE YA DAHA SANA İHTİYACIM__İHTİYACIMIZ VAR AYNEN SEN TAKMA KİMSEYİ OYUNDAKİ Bİ KAÇ HASİYETSİZ YÜZÜNDEN BIRAKIORSAN Kİ HAKKIM VARSA HELAL ETMEM LÜTFEN BEN YILDIMMI DAİMA SANCAKTAYIM BİZLERİN YAŞLARI BÜYÜK OYUN İÇİNDE Bİ KAÇ HATTA Bİ TON HATAYA DAYANAMAYIP SİNİR YAPIORUZ REELDEKİ STRES İSTER İSTEMEZ BURAYADA YANISOR (BALAMİR) ARK DEDİĞİ GİBİ KÜFÜR EDENE DEĞİL ETTİRENE BAKIN BENİ HEP KÜFÜRBAZ OLARAK BİLİRLER BİDE ETTİRENE BAKIN YAHU SERHAT ABİ GİTME LÜTFEN BİRYEREE GİTMEEE
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
- titanxic
- Sahaf Yardımcısı
HARFİ HARFİNE KATILIYORUM SÜPER Bİ AÇIKLAMABaLamiR yazdı:bence ettigi degil ettirdiginiz küfürleri biliyorsunuz. 1 insana 5-10 diyecegim ama bu sunucuda daha fazla kişi yükleniyor birinin amacı şahısa diğer yandaşları ise sadece eglence yada şahısa yönelen herkimse onun yanında yer bulmak icin saldırıyor. Kedinizi onun yerine koyun bir de sadece hakaretleriniz değil belki onu bu duruma getiren tartıştıgı 30 kişi varsa 29 unun babası yasında bu durum belki ona daha çok koyar . O kadar yaptıklarınıza yüzünden oyunu bırakıyor ve yaptıgı veda konusuna bile dalıp laf söylüyorsunuz yaşınıza değil oyun tecrübeniz bile size bunları yaptırmazdı ama nasıl bir etki bırakmışsa üzerinizde bende anlayamadım . Güle Güle delikurt hayatında sana sağlık ve güzel günler dilegiyle.
NOT : Kimse onu savundugumu filan söylemesin onu bu duruma getirenler sizlersiniz bunlarda gercekler
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
juaquin o hemserin bisey yapmısmı delikurta neden boyle bisey yapmıs ?JuaquiN yazdı:Burda onu koruyanlar diyelim delikurt'dan bi zarar görmemiş kişilerdir ama şunuda unutmayın kankardeşi dahi olsanız en ufak bi sorunda delikurtla büyük sorunlar yaşarsınız. Bundan öncede bilen bilir ona saygıda kusur etmedim ama tekrar diyorum kendisine olan değil yaşına olan saygımdandır. Sonra zaman geçti onun sevmediği benim hemşerim olan biriyle konuştum diye evet sırf bu yüzden bana bi ton laf söyledi. Forumda orda burda ahlak dersi veren kişiliğin oyunda sevmediği kişilere ettiği küfürleride sadece o küfürü yiyenler bilir. Bu adam adam değil eğerki buna yaşından dolayı bile saygı gösteriyosanız yanlış yapıyosunuz. Titxdelikurt veda konuşmasındaki alavere dalaverenin gerçek yüzündeki felsefe nedir her arz bir hırsız, her arz bir terbiyesiz, benim sevmediğim adamlar hırsız, benim sevmediğim adamlar terbiyesiz, benim konuşmadığımla kimse konuşmuycak eğerki konuşursa oda hırsız oda terbiyesiz. İşte titxdelikurtun özeti budur...
'' LaZpApAzZ '
Aeo
reelde basarılar..
Xbyreds
reelde basarılar..
Xbyreds
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
İLK TANIDĞIMDA KÜFÜR ETİM SENDE ETİN BENCE SENİN SUÇUN YOK ETİRENDE EYER BİRİ SUÇLUYSA ODA SENİ KIZDIRANLAR SEN NEDEN TANIŞTIKTAN SONRA BANA HİÇ KÜFÜR ETMEDİN SENİ TANIDIM İYİ BİRİSİN VE ÖRNEK BİRİ OLDUĞUNA EMİNİM KENDİNE ÇOKKKKKKKKKKKKKK İYİ BAK HAYATA BAŞARILAR.
NE KADAR İSTESENDE KALMAZ ÇÜNKÜ O KENDİ KARARINI VERDİ.
İŞLAH PİŞMAN OLMASIN BENCE SEVDİKLERİNİ DÜŞÜN VE KAL ONLAR İÇİN LÜTFEN.
ALDIRMA GERİSİNİ DUYMA KULAĞINI KAPAT BİZ SENİN NASIL BİRİ OLDUĞUNU BİLİYOZ
LÜTFEN KAL ABİ ONLARA İNAT BAK SEVİNİYORLAR ONLARI SEVİNDİRME
KAL LÜTFEN BENİM İÇİN DEİL SEVDİKLERİN İÇİN DEĞMEZMİ ONLAR İÇİN KALMAYA DEĞMEZMİ ONLAR İÇİN KÜFÜR YEMEYE
BİZ SENİN NASIL OLDUĞUNU BİLİYOZ YETMEZMİ LÜTFEN KAL.
BAŞKENTXMUSTAFA ESKİKRAL ESKİKRALL
DOSTLAR HERZAMAN GİDİYOR

KAL LÜTFEN BENİM İÇİN DEİL SEVDİKLERİN İÇİN DEĞMEZMİ ONLAR İÇİN KALMAYA DEĞMEZMİ ONLAR İÇİN KÜFÜR YEMEYE
DOSTLAR HERZAMAN GİDİYOR
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
- titanxic
- Sahaf Yardımcısı
KAL ABİ SERHAT ABİ KAL LÜTFEN KALLLLLLLLLLLLLLLLLserserixmustafa yazdı:İLK TANIDĞIMDA KÜFÜR ETİM SENDE ETİN BENCE SENİN SUÇUN YOK ETİRENDE EYER BİRİ SUÇLUYSA ODA SENİ KIZDIRANLAR SEN NEDEN TANIŞTIKTAN SONRA BANA HİÇ KÜFÜR ETMEDİN SENİ TANIDIM İYİ BİRİSİN VE ÖRNEK BİRİ OLDUĞUNA EMİNİM KENDİNE ÇOKKKKKKKKKKKKKK İYİ BAK HAYATA BAŞARILAR.
DOSTLAR HERZAMAN GİDİYOR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar