k o r k m a . . .
- Samuraixbizans
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: k o r k m a . . .
Gökhan Abi Olayı Bilmiyorum Mağlum Sınava Hazırlanıyorum.Zaten Konuyu Bilmeme Gerek Yok Haklı Sen Olduğun Bes Belli.Ne Diyeyim Yönetim Kan Kaybını Arttırıyor Kendileri Bilir.Eğer Abi Oyuna Tekrar Dönmeyi Düşünürsen Yanındayım,Yanındayız ! Daha Da Yönetime Söyleyecek Söz Bulamıyorum. :evil: :evil:
Oyunu Bıraktım Artık...
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Clash Ofthe Titans
Gökhan kardeş olanları az çokta olsa biliyorum.. Bu Gidişatın kötü olduğunu,ve yakında bu gidişlerden ötürü bu oyundaki KALMAYACAK OLAN DOSTLUKLARIN BİTECEĞİNİ ve gelenlerin artık bu oyunu sevemeyeceğinin kanattindeyim... Sıra Sıra bizede Gitme Vakti Gelecek Gibi....

- SaZoBaLiiii
- İskele Babası
Şuan öyle bir pisikoloji içerisindeyim ki...
Özel hayatımda yaşadığım sorunlar yüzünden olsa gerek öyle bir bulaşasım geliyor ki bunlara...
Ama bulaşmıyorum...Gökhan abim söylemiş söylemesi gerekenleri.Anlayamıyorlarsa daha söyleyecek söz yok.
Kankamında dediği gibi neden bu mecburi ayrılıklar.Ama ilk özel hayatımı düzeltip sonrada buraya gelip Gökhan abimi ikna etmeye çalışacağım.Bundan emin olabilirsiniz dostlarım.
Geri döneceği günü bekleyin sadece.
Özel hayatımda yaşadığım sorunlar yüzünden olsa gerek öyle bir bulaşasım geliyor ki bunlara...
Ama bulaşmıyorum...Gökhan abim söylemiş söylemesi gerekenleri.Anlayamıyorlarsa daha söyleyecek söz yok.
Kankamında dediği gibi neden bu mecburi ayrılıklar.Ama ilk özel hayatımı düzeltip sonrada buraya gelip Gökhan abimi ikna etmeye çalışacağım.Bundan emin olabilirsiniz dostlarım.
Geri döneceği günü bekleyin sadece.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
Sevgili Kardeşim yazını bastan sona okudum senı haklı buluyorum ayrıca yazdıkların ve anlatmak istediklerınle oyunu oyun degil aslında arkadaslık ve dostluk kurmak amaclı oynamış olmanıda sezdim bence oyunu bırakmak iyi bişey cunku bagımlılık yapıyor bırakamıyorsun senı pek tanımam hatta hiç tanımam ama bu yazdıgınla kişiligini gördum aslında herkesın anlatmak istedigini sen anlattın tesekkuru sana borc bilirim kardeşim senı önce allaha sonra kendine emanet ediyorum
teşekkur ederım KIYAMEDCELLADI
Japonn
teşekkur ederım KIYAMEDCELLADI
Japonn
Dün neydim
Bugün neyim
Yarın ne olacagım
...
Bugün neyim
Yarın ne olacagım
...
Yapılan adaletsizliklere karşı dostlukları bırakıp gitmek olmaz.Her zaman yaptık bunu. kendimizi savunmak haklılığımızı ispat etmek için nelere göğüs germedik.yanımdaki arkadaşıma sözlü taciz eden birine bayan olduğum halde sırf dostluğumuz adına küfür bile ettim ben zamanında ve 1 hafta uzaklaştırıldım.haklı olan kimdi bize göre bizdik.ama yönetim olayı bilmeden infazı yaptı.eskiden sürekli yönetici olurdu oyunda şimdi nerdeler.Kimlere ne kazandırıyoruz.Ve bizler hala plus almaya devam edenlerdeniz.Nedeni ise daha fazla ex itemli eşya düşme olasılığı falan değil maksat muhabbet olacaksa bölgede olsun oyuna renk katalım.
Örneğin; bir firma satışa sunduğu ürünün,daha fazla satılmasını rakip firmaların analizlerinide yaparak kendini daha farklı şekilde geliştirmeye çalışır.Anketler düzenler.Müşterileriyle diyaloglar kurar.Bizlere kaçkere soruldu eksikleriniz,hatalarımız,ihtiyaç duyduğunuz şeyler varmı diye.Pişirip servis yaptılar ama bizler tadına daha bakamadık bile.
İnsanlar kendi belirledikleri zamanlarda belirli insanların yanında olmaya devam etsinler.Dostluk adı altında devam ettiğimiz oyunu yine dostluk adı altında terketmeye hazır olanlardanım.Mücadeleye devam etmek istersen arkadaşım sil baştan yapacaksan yine yanındayım.Gitmenede saygım sonsuz kalmanada.Fakat bu kadar sevenin dostun varken sırtın yere gelmez emin ol!!!!
DOMESTOS
HANIMELİ
Örneğin; bir firma satışa sunduğu ürünün,daha fazla satılmasını rakip firmaların analizlerinide yaparak kendini daha farklı şekilde geliştirmeye çalışır.Anketler düzenler.Müşterileriyle diyaloglar kurar.Bizlere kaçkere soruldu eksikleriniz,hatalarımız,ihtiyaç duyduğunuz şeyler varmı diye.Pişirip servis yaptılar ama bizler tadına daha bakamadık bile.
İnsanlar kendi belirledikleri zamanlarda belirli insanların yanında olmaya devam etsinler.Dostluk adı altında devam ettiğimiz oyunu yine dostluk adı altında terketmeye hazır olanlardanım.Mücadeleye devam etmek istersen arkadaşım sil baştan yapacaksan yine yanındayım.Gitmenede saygım sonsuz kalmanada.Fakat bu kadar sevenin dostun varken sırtın yere gelmez emin ol!!!!
DOMESTOS
HANIMELİ
oLD aND LeGeNDs HaNıMeLi
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
Forumlar topluluğa hitap eden alanlardır. Buralarda yetkililerle yada onların belirttiği uyulması gereken davranışlarla tartışma yaratacak açıklamalardan kaçınınız.
İKV Destek Takımı üzerine bu forumda yazmış olduğunuz hiç birşey gerçeği yansıtmamaktadır. Basit bir örnek olarak, verilen sunucu yasaklaması hakaret içerikli bir e posta atan oyuncunun kendisinden gelmiştir.
Sizlere destek vermeye çalışan İKV Destek Takımı'na yapılan bu tip karalamalarda foruma mesaj atan diğer oyuncularımızdan olaylara objektif olarak yaklaşmalarını rica ederiz. Nitekim tek tarafın yazdıklarından yada inandıklarından yola çıkarak yapılan yorumlar sahibinin yorumları gibi gerçeği yansıtmayacaktır.
Hiç bir oyuncumuzu susturmak, baskı altına almak gibi bir niyetimiz yoktur. Sormak istediğiniz her soruyu destek formundan rahatlıkla sorabilirsiniz. Bizlerin bu ve benzeri konularda sizlerden tek beklentisi iddialarınzı düşüncelerinizi destek formu ile bizle paylaşmanız olacaktır. Kanıtlamak şartı ile her türlü iddianızı bizle paylaşabilirsiniz. Fakat İKV Destek Takımı veya üyelerini formlar üzerinde tartışmaya çekecek konular açmaktan kaçınınız. Nitekim yaşanan olayların yasakalamalarla bitmesine neden olan tek eylem bu tip konulardır.
İKV Destek Takımı üzerine bu forumda yazmış olduğunuz hiç birşey gerçeği yansıtmamaktadır. Basit bir örnek olarak, verilen sunucu yasaklaması hakaret içerikli bir e posta atan oyuncunun kendisinden gelmiştir.
Sizlere destek vermeye çalışan İKV Destek Takımı'na yapılan bu tip karalamalarda foruma mesaj atan diğer oyuncularımızdan olaylara objektif olarak yaklaşmalarını rica ederiz. Nitekim tek tarafın yazdıklarından yada inandıklarından yola çıkarak yapılan yorumlar sahibinin yorumları gibi gerçeği yansıtmayacaktır.
Hiç bir oyuncumuzu susturmak, baskı altına almak gibi bir niyetimiz yoktur. Sormak istediğiniz her soruyu destek formundan rahatlıkla sorabilirsiniz. Bizlerin bu ve benzeri konularda sizlerden tek beklentisi iddialarınzı düşüncelerinizi destek formu ile bizle paylaşmanız olacaktır. Kanıtlamak şartı ile her türlü iddianızı bizle paylaşabilirsiniz. Fakat İKV Destek Takımı veya üyelerini formlar üzerinde tartışmaya çekecek konular açmaktan kaçınınız. Nitekim yaşanan olayların yasakalamalarla bitmesine neden olan tek eylem bu tip konulardır.