Fan Art Ve Kuklacının durumu...
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Fan Art Ve Kuklacının durumu...
Bende Katılmıştım. İyi bir öyküydü ama bi dahakine artık tekrar Denicem
) .. Bence bunun kuklacıyla alakası yok emek işi
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
neDemek kukLacı SunuCusundakıLer ıtem dızer artıstLk yapar başka bısey yapmaz.... Emın OL ıkv yı senDen cok yayDım.. senDen cok oyuncu kazanDIrdım bu oyuna... Ankara-PurSakLar beLkı bıLmıorsundur 100 bın nufusu Olan bır ıLcedır... eskıDen kımse ıkv bıLmezdı ne oLdunu bıLe bıLmezlerdı... sayemızde ıLcede ıkv oynayanlar sayıSı arttı+cafelere yuklendı+bır bıLqısayarcıda pLus satıor.. ve kukLacı sunucundakı bır hatayı Gm ye ıLetmıstım Gm teşekkur etmıstı her oyuncu sızın qıbı oLsa bu oyun kaLkınırDı demıstı Lutfen yazdıkLarınzda qeneLLeme yapmayın..... bazıLarına gore ben ıtem dızer artıstLk yapaRım bazılarına qora baska şeyler
))

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
bazıLarımız dedım zatenEnSoNxLeonar yazdı:neDemek kukLacı SunuCusundakıLer ıtem dızer artıstLk yapar başka bısey yapmaz.... Emın OL ıkv yı senDen cok yayDım.. senDen cok oyuncu kazanDIrdım bu oyuna... Ankara-PurSakLar beLkı bıLmıorsundur 100 bın nufusu Olan bır ıLcedır... eskıDen kımse ıkv bıLmezdı ne oLdunu bıLe bıLmezlerdı... sayemızde ıLcede ıkv oynayanlar sayıSı arttı+cafelere yuklendı+bır bıLqısayarcıda pLus satıor.. ve kukLacı sunucundakı bır hatayı Gm ye ıLetmıstım Gm teşekkur etmıstı her oyuncu sızın qıbı oLsa bu oyun kaLkınırDı demıstı Lutfen yazdıkLarınzda qeneLLeme yapmayın..... bazıLarına gore ben ıtem dızer artıstLk yapaRım bazılarına qora baska şeyler))
bu yılın fan art sonuçları ne zaman açıklanacak 2010
FanArt sonuçları ne zaman acıklandıki Bu kadar kesin konuşuyorsunuz ? Her dalda kuklacıdanda katılan cok insan var sizin haberiniz yok sadece 2010 FanArt Sonuçlarının acıklanmasını bekleyin Önce.sokan28 yazdı:Arkadaşlar yapılan fan art yarışmasında hiç bir alanda kuklacı sunucusundan 1. çıkmamıştır.Bunun sebebi ne olabilir yorumlar sizin...
TaLa l AsiLTüRk l DrxTaLa l TaLaII
- secret
- FareAdam Düşmanı
Bu konu 15 aralık 2009 da açılan bir konu sadece güncellenmiş :roll:TaLa yazdı:FanArt sonuçları ne zaman acıklandıki Bu kadar kesin konuşuyorsunuz ? Her dalda kuklacıdanda katılan cok insan var sizin haberiniz yok sadece 2010 FanArt Sonuçlarının acıklanmasını bekleyin Önce.sokan28 yazdı:Arkadaşlar yapılan fan art yarışmasında hiç bir alanda kuklacı sunucusundan 1. çıkmamıştır.Bunun sebebi ne olabilir yorumlar sizin...

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
yıllardır bu işi yapanların cogu eminönüde oldugundan cogunluk 1. veya 2. ler e.ö sunucusundan çıkmaktadır. 
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
Yha siz neyin Tartışmasını yapıyorsunuz, Fan ArT 2010 açıklanmadıki daha,
Geçen senenin tartışmasını yapıyorsanız bilemem