Fan Art Ve Kuklacının durumu...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Fan Art Ve Kuklacının durumu...

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Bende Katılmıştım. İyi bir öyküydü ama bi dahakine artık tekrar Denicem :)) .. Bence bunun kuklacıyla alakası yok emek işi ;)
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

neDemek kukLacı SunuCusundakıLer ıtem dızer artıstLk yapar başka bısey yapmaz.... Emın OL ıkv yı senDen cok yayDım.. senDen cok oyuncu kazanDIrdım bu oyuna... Ankara-PurSakLar beLkı bıLmıorsundur 100 bın nufusu Olan bır ıLcedır... eskıDen kımse ıkv bıLmezdı ne oLdunu bıLe bıLmezlerdı... sayemızde ıLcede ıkv oynayanlar sayıSı arttı+cafelere yuklendı+bır bıLqısayarcıda pLus satıor.. ve kukLacı sunucundakı bır hatayı Gm ye ıLetmıstım Gm teşekkur etmıstı her oyuncu sızın qıbı oLsa bu oyun kaLkınırDı demıstı Lutfen yazdıkLarınzda qeneLLeme yapmayın..... bazıLarına gore ben ıtem dızer artıstLk yapaRım bazılarına qora baska şeyler ;)))
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kaBocNn »

EnSoNxLeonar yazdı:neDemek kukLacı SunuCusundakıLer ıtem dızer artıstLk yapar başka bısey yapmaz.... Emın OL ıkv yı senDen cok yayDım.. senDen cok oyuncu kazanDIrdım bu oyuna... Ankara-PurSakLar beLkı bıLmıorsundur 100 bın nufusu Olan bır ıLcedır... eskıDen kımse ıkv bıLmezdı ne oLdunu bıLe bıLmezlerdı... sayemızde ıLcede ıkv oynayanlar sayıSı arttı+cafelere yuklendı+bır bıLqısayarcıda pLus satıor.. ve kukLacı sunucundakı bır hatayı Gm ye ıLetmıstım Gm teşekkur etmıstı her oyuncu sızın qıbı oLsa bu oyun kaLkınırDı demıstı Lutfen yazdıkLarınzda qeneLLeme yapmayın..... bazıLarına gore ben ıtem dızer artıstLk yapaRım bazılarına qora baska şeyler ;)))
bazıLarımız dedım zaten :) ön yarqıyLa hemen eLestırıde buLunma :) kukLacı sunucusu sadece oyun oynar item dizer ve artıstLık yapar. Oyuna katkı yapmaz BazıLarımız farkLı tabiki bak bazıLarımız demısım :) ;)
Kullanıcı avatarı
Akskriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Akskriz »

=) Yha. Adamlar Daha GÜzelini YapmIŞ Demekki
offical
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen offical »

bu yılın fan art sonuçları ne zaman açıklanacak 2010
Kullanıcı avatarı
TaLa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TaLa »

sokan28 yazdı:Arkadaşlar yapılan fan art yarışmasında hiç bir alanda kuklacı sunucusundan 1. çıkmamıştır.Bunun sebebi ne olabilir yorumlar sizin...
FanArt sonuçları ne zaman acıklandıki Bu kadar kesin konuşuyorsunuz ? Her dalda kuklacıdanda katılan cok insan var sizin haberiniz yok sadece 2010 FanArt Sonuçlarının acıklanmasını bekleyin Önce.
TaLa l AsiLTüRk l DrxTaLa l TaLaII
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

TaLa yazdı:
sokan28 yazdı:Arkadaşlar yapılan fan art yarışmasında hiç bir alanda kuklacı sunucusundan 1. çıkmamıştır.Bunun sebebi ne olabilir yorumlar sizin...
FanArt sonuçları ne zaman acıklandıki Bu kadar kesin konuşuyorsunuz ? Her dalda kuklacıdanda katılan cok insan var sizin haberiniz yok sadece 2010 FanArt Sonuçlarının acıklanmasını bekleyin Önce.
Bu konu 15 aralık 2009 da açılan bir konu sadece güncellenmiş :roll:
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Wan Te D

Mesaj gönderen JuSTLoV »

yıllardır bu işi yapanların cogu eminönüde oldugundan cogunluk 1. veya 2. ler e.ö sunucusundan çıkmaktadır. :)
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »