amonra153 yazdı: Raikkonen bi sen eksiktin sana senin dilinle cevap verim![]()
PİST'TEN ÇEKİL EZİLİRSİN
Üzgünüm ama, ben sana senin dilinle karşılık veremiyeceğim için gerekli bildirimlerde bulundum...
amonra153 yazdı: Raikkonen bi sen eksiktin sana senin dilinle cevap verim![]()
PİST'TEN ÇEKİL EZİLİRSİN

amonra153 yazdı: Sen kimsin ki ?

En iyisini yapıyorsun abi.Bu düşüncene katıldım.SaZoBaLiiii yazdı:İnsan ile insan arasındaki tek fark olsa gerek,karşısındakisine saygı duymak.Gerektiği yerde durmayı bilmek.Ben daha tartışmaya girmiyeceğimi bildiriyorum ama sizler öyle bir uğraş içerisindesiniz ki.Uğraşlar güzeldir eğer sebebi var ise. Bu uğraşınız boşadır daha tartışmaya girmiyeceğim için değerli vaktinizi boşa harcamayın.

senin nezdinde senin gibi bütün ileri zekalılara söylüyorum iyi tezgah açıyonuz meşhur olacaksan adını duyuracaksan en güçlüsüne sataşırsın aynen devam et senide meşhur ederiz bi parlarsın bi sönersin parmaklarımı yorduğuma değmessin zaten muhatabım da deilsin olamassında ama biri seni uyandırmalı ki hayal kırıklığına uğrama en sonunda bi hiç olduğunu anladığında...KraLarTor yazdı:Hay sana da kararına da ne diyim anladık çocuksun ula oyunda biri sana selam verse gelir foruma konu açarsın bana selam verdiler dersin maden çeksen gelir konu açarsın maden çektim dersin başın ağrısa başım ağrıdı die konu açarsın arlanmaz seni.