Demek ki sizlerin değerli vakitlerini çalacak kadar değer veriliyormuşum.
Mehmet,İlkan lütfen yazmayın...
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
İnsan ile insan arasındaki tek fark olsa gerek,karşısındakisine saygı duymak.Gerektiği yerde durmayı bilmek.Ben daha tartışmaya girmiyeceğimi bildiriyorum ama sizler öyle bir uğraş içerisindesiniz ki.Uğraşlar güzeldir eğer sebebi var ise. Bu uğraşınız boşadır daha tartışmaya girmiyeceğim için değerli vaktinizi boşa harcamayın.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
SaZoBaLiiii yazdı:İnsan ile insan arasındaki tek fark olsa gerek,karşısındakisine saygı duymak.Gerektiği yerde durmayı bilmek.Ben daha tartışmaya girmiyeceğimi bildiriyorum ama sizler öyle bir uğraş içerisindesiniz ki.Uğraşlar güzeldir eğer sebebi var ise. Bu uğraşınız boşadır daha tartışmaya girmiyeceğim için değerli vaktinizi boşa harcamayın.
Bana bu kararımı uygulatmak sizlerin elinizde üst düzey ayrıcalıklara sahip oyuncu arkadaşlar...
İyi Forumlar.
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
Hay sana da kararına da ne diyim anladık çocuksun ula oyunda biri sana selam verse gelir foruma konu açarsın bana selam verdiler dersin maden çeksen gelir konu açarsın maden çektim dersin başın ağrısa başım ağrıdı die konu açarsın arlanmaz seni.
KANKAM sonunda doğru olanı yapıyosun yapılacak söylenecek çok şey var ama değecek kimse yok onun için artık kendini yormaman en güzeli...
KraLarTor yazdı:Hay sana da kararına da ne diyim anladık çocuksun ula oyunda biri sana selam verse gelir foruma konu açarsın bana selam verdiler dersin maden çeksen gelir konu açarsın maden çektim dersin başın ağrısa başım ağrıdı die konu açarsın arlanmaz seni.
senin nezdinde senin gibi bütün ileri zekalılara söylüyorum iyi tezgah açıyonuz meşhur olacaksan adını duyuracaksan en güçlüsüne sataşırsın aynen devam et senide meşhur ederiz bi parlarsın bi sönersin parmaklarımı yorduğuma değmessin zaten muhatabım da deilsin olamassında ama biri seni uyandırmalı ki hayal kırıklığına uğrama en sonunda bi hiç olduğunu anladığında...
alemin derdi biz olmuşuz demekki zamanında ii koymuşuz...
Engin bu kararın doğru.Sonuçta dostlarımın kavga etmesi beni derinden yaralasada kavganıza karışmadım.Ne sana nede bir başkasına laf ettim.Ama bazı yerlerde ortada biz kaldık.Neyse bu kararın isabetli olmuş. Ölümsüzlider Deathly
KiMiNe GöRe KrAlIm KiMiNe GöRe YaLaN KaFaSıNa TaKmAsİn HiÇ KiMsE AdaMıNa GöRe AdAmIM....