Kararım...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Raikkonen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Kararım...

Mesaj gönderen Raikkonen »

amonra153 yazdı: Raikkonen bi sen eksiktin sana senin dilinle cevap verim ;)

PİST'TEN ÇEKİL EZİLİRSİN

Üzgünüm ama, ben sana senin dilinle karşılık veremiyeceğim için gerekli bildirimlerde bulundum...
For the justice and LODOS...

Resim
Kullanıcı avatarı
Sarbon21
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sarbon21 »

amonra153 yazdı: Sen kimsin ki ?

Harbiden sen kimsinki :D kararını burdan vermene hiç gerek yokdu pek umursandığını sanmıyorum.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SaZoBaLiiii
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SaZoBaLiiii »

Demek ki sizlerin değerli vakitlerini çalacak kadar değer veriliyormuşum.
Mehmet,İlkan lütfen yazmayın...
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
Kullanıcı avatarı
SaZoBaLiiii
İskele Babası
İskele Babası

İnsan ile insan arasındaki tek fark olsa gerek,karşısındakisine saygı duymak.Gerektiği yerde durmayı bilmek.Ben daha tartışmaya girmiyeceğimi bildiriyorum ama sizler öyle bir uğraş içerisindesiniz ki.Uğraşlar güzeldir eğer sebebi var ise. Bu uğraşınız boşadır daha tartışmaya girmiyeceğim için değerli vaktinizi boşa harcamayın.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

SaZoBaLiiii yazdı:İnsan ile insan arasındaki tek fark olsa gerek,karşısındakisine saygı duymak.Gerektiği yerde durmayı bilmek.Ben daha tartışmaya girmiyeceğimi bildiriyorum ama sizler öyle bir uğraş içerisindesiniz ki.Uğraşlar güzeldir eğer sebebi var ise. Bu uğraşınız boşadır daha tartışmaya girmiyeceğim için değerli vaktinizi boşa harcamayın.
En iyisini yapıyorsun abi.Bu düşüncene katıldım.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
SaZoBaLiiii
İskele Babası
İskele Babası

Bana bu kararımı uygulatmak sizlerin elinizde üst düzey ayrıcalıklara sahip oyuncu arkadaşlar...
İyi Forumlar.
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
Kullanıcı avatarı
KraLarTor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KraLarTor »

Hay sana da kararına da ne diyim anladık çocuksun ula oyunda biri sana selam verse gelir foruma konu açarsın bana selam verdiler dersin maden çeksen gelir konu açarsın maden çektim dersin başın ağrısa başım ağrıdı die konu açarsın arlanmaz seni.
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.

KraLarTor
XASLANKRALX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XASLANKRALX »

KANKAM sonunda doğru olanı yapıyosun yapılacak söylenecek çok şey var ama değecek kimse yok onun için artık kendini yormaman en güzeli...
KraLarTor yazdı:Hay sana da kararına da ne diyim anladık çocuksun ula oyunda biri sana selam verse gelir foruma konu açarsın bana selam verdiler dersin maden çeksen gelir konu açarsın maden çektim dersin başın ağrısa başım ağrıdı die konu açarsın arlanmaz seni.
senin nezdinde senin gibi bütün ileri zekalılara söylüyorum iyi tezgah açıyonuz meşhur olacaksan adını duyuracaksan en güçlüsüne sataşırsın aynen devam et senide meşhur ederiz bi parlarsın bi sönersin parmaklarımı yorduğuma değmessin zaten muhatabım da deilsin olamassında ama biri seni uyandırmalı ki hayal kırıklığına uğrama en sonunda bi hiç olduğunu anladığında...

alemin derdi biz olmuşuz demekki zamanında ii koymuşuz...
Kullanıcı avatarı
canerbjk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen canerbjk »

Engin bu kararın doğru.Sonuçta dostlarımın kavga etmesi beni derinden yaralasada kavganıza karışmadım.Ne sana nede bir başkasına laf ettim.Ama bazı yerlerde ortada biz kaldık.Neyse bu kararın isabetli olmuş.
Ölümsüzlider Deathly
KiMiNe GöRe KrAlIm KiMiNe GöRe YaLaN KaFaSıNa TaKmAsİn HiÇ KiMsE AdaMıNa GöRe AdAmIM....

“Genel Sohbet” sayfasına dön