Eski Yil donum odulleri VS Yeni yildonumu Odulleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Freestyla
Discord: Realistgangsta

Re: Eski Yil donum odulleri VS Yeni yildonumu Odulleri

Mesaj gönderen Gangbangg »

Erronblack yazdı: 29 Nis 2026 15:44 Kardeş 1 kişiye buluşma set vermişler. 10 kişiyede tılsım o da akçe alanlara. Bu seneki etkinlikte görevi yapan herkes yatağan aldı. En az 50 kişi vardır yani. Ayrıca 7 gün silah yükseltmeye ve kasa erişimine de indirim koydular, 800 akçe sırf silah yükseltme indirimi.

Bence binlerce kişiden bir kişinin kazandığı buluşma set yada 1 3. kademe tılsımdansa yatağan daha iyi. Haksızlık ediyorsun.
Kanuniyi gecen hafta aldim evet ona lafim yok, Ama bundan onceki benim nazarimda daha cok diye dusunuyorum, bu defaki daha az ugrasmasi cok ama odulu az yani .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Freestyla
Discord: Realistgangsta

Re: Eski Yil donum odulleri VS Yeni yildonumu Odulleri

Mesaj gönderen Gangbangg »

hattihumayun yazdı: 29 Nis 2026 17:59 yukardaki diyalog öldürdü ya adam fikrine katılmadı diye ana avrat küfür etmiş :grin:
Kufur etmis degilde biris gelip senin fikrine saygi gostermeyip birde ustune saygisizlik yapip asagilamak isteyene istedigi cevabi vermek diyelim :) Bu yastan sonra zorbaliga ugrayacak degiliz qq
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "

“Genel Etkileşim” sayfasına dön