Kanuniyi gecen hafta aldim evet ona lafim yok, Ama bundan onceki benim nazarimda daha cok diye dusunuyorum, bu defaki daha az ugrasmasi cok ama odulu az yani .Erronblack yazdı: ↑29 Nis 2026 15:44 Kardeş 1 kişiye buluşma set vermişler. 10 kişiyede tılsım o da akçe alanlara. Bu seneki etkinlikte görevi yapan herkes yatağan aldı. En az 50 kişi vardır yani. Ayrıca 7 gün silah yükseltmeye ve kasa erişimine de indirim koydular, 800 akçe sırf silah yükseltme indirimi.
Bence binlerce kişiden bir kişinin kazandığı buluşma set yada 1 3. kademe tılsımdansa yatağan daha iyi. Haksızlık ediyorsun.
Eski Yil donum odulleri VS Yeni yildonumu Odulleri
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
Re: Eski Yil donum odulleri VS Yeni yildonumu Odulleri
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
Re: Eski Yil donum odulleri VS Yeni yildonumu Odulleri
Kufur etmis degilde biris gelip senin fikrine saygi gostermeyip birde ustune saygisizlik yapip asagilamak isteyene istedigi cevabi vermek diyelimhattihumayun yazdı: ↑29 Nis 2026 17:59 yukardaki diyalog öldürdü ya adam fikrine katılmadı diye ana avrat küfür etmiş![]()
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "