holde ks olayını çözemedık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
IKVAdmin
Site Admin

Re: holde ks olayını çözemedık

Mesaj gönderen IKVAdmin »

Garip, manasız ve aslı astarı olmayan bir mit yayılmasın diye yanıt vereceğiz buna.

Kasıt tabii ki de saboteydi. Şunun aksinin olması nasıl mümkün olabilir ? Oyunda chat kanallarından da defalarca açıkladık aslında. Yönetim bir şey yapıyorsa/diyorsa her defasında kesin negatif eğilimli bir şeydir zihin yapısından çıkmak lazım artık.

Oyunda görevime yardım eder misin diyen oyuncuya dahi yeri geliyor başka oyuncular tarafından yanlış anlaşılır diye reddetmek durumunda kalıyoruz. Yok birilerinin yanında bu yönetim, yönetim şunları kayırıyor vb. gibi içi bomboş ithamlarla bizi yan yana getirmeyin rica ediyoruz. Yüzlerce oyuncuyla temastayız çoğu kişiyle sohbet ediyoruz maksimum seviye bu.

Açıklayıcı oldu mu?
Kullanıcı avatarı
moderna
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kemik Kadro

Mesaj gönderen moderna »

Sayın İkvAdmin,
Oyuna günde ortalama maksimum 2-3 saat girebilmekteyim. Hol bölgesinde kasılmak için saat, çukur örs gibi bölgeleri herkes tercih ediyor, her gittiğimde Maalesef saat 05:00 e kadar sıra varmış deniliyor. Bu sıra kendi lonca arkadaşları hatta yan hesapları arasında bile yapılıyor.

Şimdi ben burada KS ci mi oluyorum ? ve bunun herhangi bir yaptırımı var mı ?
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

IKVAdmin yazdı: 26 Şub 2026 10:22 Garip, manasız ve aslı astarı olmayan bir mit yayılmasın diye yanıt vereceğiz buna.

Kasıt tabii ki de saboteydi. Şunun aksinin olması nasıl mümkün olabilir ? Oyunda chat kanallarından da defalarca açıkladık aslında. Yönetim bir şey yapıyorsa/diyorsa her defasında kesin negatif eğilimli bir şeydir zihin yapısından çıkmak lazım artık.

Oyunda görevime yardım eder misin diyen oyuncuya dahi yeri geliyor başka oyuncular tarafından yanlış anlaşılır diye reddetmek durumunda kalıyoruz. Yok birilerinin yanında bu yönetim, yönetim şunları kayırıyor vb. gibi içi bomboş ithamlarla bizi yan yana getirmeyin rica ediyoruz. Yüzlerce oyuncuyla temastayız çoğu kişiyle sohbet ediyoruz maksimum seviye bu.

Açıklayıcı oldu mu?
Oyunda ne yazık ki bazı oyuncuların tutumu ciddi şekilde rahatsız edici boyutlara ulaşmış durumda. Yeni bir oyuncu görevini tamamladığında veya bir GM tarafından destek aldığında, hemen arkasından farklı söylemler ve kışkırtmalar başlıyor. “GM bunu kayırdı” gibi asılsız iddialarla ortam gereksiz şekilde geriliyor.

Özellikle Karaköy bölgesi gelince eski mertlik ve oyun adabı büyük ölçüde zedelenmiş durumda. Siz düzeni sağlamak ve oyunu geliştirmek adına adımlar attıkça, bazı art niyetli kişiler bu düzenin bozulmaması (!) için değil, tam tersine kendi çıkar düzenleri bozulmasın diye çaba gösteriyorlar. Oyunun belirli bir grubun kontrolünde kalmasını istedikleri açıkça görülüyor.

Bizler oyunu severek oynayan oyuncular olarak adil, şeffaf ve herkese eşit bir ortam istiyoruz. Emek verenin karşılığını aldığı, yeni oyuncuların ezilmediği bir düzen hepimizin yararınadır.

Size teşekkür ediyoruz emeğinizi takdir ediyorum
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sufizm »

IKVAdmin yazdı: 26 Şub 2026 10:22 Garip, manasız ve aslı astarı olmayan bir mit yayılmasın diye yanıt vereceğiz buna.

Açıklayıcı oldu mu?
Galata sunucusunda Zirdeli hakkında açtığım konu siliniyor ama. 1 aydır saatte yaptığı saboteler atılmasına rağmen adam y2 karakteriyle aksama kadar ks atıyor herkese? 1 aydır bölgeden açıkça da yazıyor slot herkesin hakkıdır diye şimdi konu açtım direk silindi
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

Sufizm yazdı: 26 Şub 2026 15:21
Galata sunucusunda Zirdeli hakkında açtığım konu siliniyor ama. 1 aydır saatte yaptığı saboteler atılmasına rağmen adam y2 karakteriyle aksama kadar ks atıyor herkese? 1 aydır bölgeden açıkça da yazıyor slot herkesin hakkıdır diye şimdi konu açtım direk silindi
Banlandı bilginize destek sistemi dolu olduğu için yönetim fark edemiyor ve bu onların suçu değil maalesef destek sistemi aylık sıfırlanmalı
Kullanıcı avatarı
Paun
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Paun »

Arkadaşlar hala nasıl sıra diyorsunuz aklım almıyor MMORPG OYUNU OYNUYORSUNUZ SIRA FALAN YOK HOCAM BİR KAÇ KENDİNİ KURNAZ BİLEN ADAMIN ÇIKARDIĞI DÜMEN BU SIRA FALAN YOK SLOT GÖRDÜĞÜNDE VURACAKSIN KARDEŞİM BEN KİMSENİN KEYFİNİ BEKLEYEMEM SİRA ALİCAN SİRA GECE 2_4 e BİZ YARIN İŞE GİDİYORUZ BEN 4 E KADAR SİRA Mİ BEKLİCEM DEMEKKİ 2013 DE BUNLAR OYNASA OYUNU BIRAKIRMIŞ 2016 DA SAATTE 6-7 TANE LONCA OLURDU KİM VURURSA SLOT ONUNDUR KİMSEDE BÖYLE SAÇMA SAPAN KONUŞMAZDI ÖNÜMDE SLOT KALKMIŞ SLOTA VURUYORUM BANA ''??? '' İŞARETİ ATIYOR O ODA DA O VARMIŞ KS NİYE ATIYORMUŞUM KARDEŞ AKLINIZI BAŞINIZA ALIN YÖNETİCİ BİLE KS BAN SEBEBİ DEĞİLDİR DEDİ SLOTA ZİHİN ATIP KUTUP AÇIYOSA ODUR BAN SEBEBİ BU KADAR NET İYİCE SAÇMALADINIZ SİRA BEKLEMEK İSTEYEN GİTSİN SİRA TABANLI BİR OYUN OYNASIN ELI HIZLI OLAN SLOTU ALIR
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sufizm »

Paun yazdı: 02 Mar 2026 03:46 Arkadaşlar hala nasıl sıra diyorsunuz aklım almıyor MMORPG OYUNU OYNUYORSUNUZ SIRA FALAN YOK HOCAM BİR KAÇ KENDİNİ KURNAZ BİLEN ADAMIN ÇIKARDIĞI DÜMEN BU SIRA FALAN YOK SLOT GÖRDÜĞÜNDE VURACAKSIN KARDEŞİM BEN KİMSENİN KEYFİNİ BEKLEYEMEM SİRA ALİCAN SİRA GECE 2_4 e BİZ YARIN İŞE GİDİYORUZ BEN 4 E KADAR SİRA Mİ BEKLİCEM DEMEKKİ 2013 DE BUNLAR OYNASA OYUNU BIRAKIRMIŞ 2016 DA SAATTE 6-7 TANE LONCA OLURDU KİM VURURSA SLOT ONUNDUR KİMSEDE BÖYLE SAÇMA SAPAN KONUŞMAZDI ÖNÜMDE SLOT KALKMIŞ SLOTA VURUYORUM BANA ''??? '' İŞARETİ ATIYOR O ODA DA O VARMIŞ KS NİYE ATIYORMUŞUM KARDEŞ AKLINIZI BAŞINIZA ALIN YÖNETİCİ BİLE KS BAN SEBEBİ DEĞİLDİR DEDİ SLOTA ZİHİN ATIP KUTUP AÇIYOSA ODUR BAN SEBEBİ BU KADAR NET İYİCE SAÇMALADINIZ SİRA BEKLEMEK İSTEYEN GİTSİN SİRA TABANLI BİR OYUN OYNASIN ELI HIZLI OLAN SLOTU ALIR
ban yiyince üzülmeyesin ama
Kullanıcı avatarı
Paun
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Paun »

Sufizm yazdı: 02 Mar 2026 09:33
Paun yazdı: 02 Mar 2026 03:46 Arkadaşlar hala nasıl sıra diyorsunuz aklım almıyor MMORPG OYUNU OYNUYORSUNUZ SIRA FALAN YOK HOCAM BİR KAÇ KENDİNİ KURNAZ BİLEN ADAMIN ÇIKARDIĞI DÜMEN BU SIRA FALAN YOK SLOT GÖRDÜĞÜNDE VURACAKSIN KARDEŞİM BEN KİMSENİN KEYFİNİ BEKLEYEMEM SİRA ALİCAN SİRA GECE 2_4 e BİZ YARIN İŞE GİDİYORUZ BEN 4 E KADAR SİRA Mİ BEKLİCEM DEMEKKİ 2013 DE BUNLAR OYNASA OYUNU BIRAKIRMIŞ 2016 DA SAATTE 6-7 TANE LONCA OLURDU KİM VURURSA SLOT ONUNDUR KİMSEDE BÖYLE SAÇMA SAPAN KONUŞMAZDI ÖNÜMDE SLOT KALKMIŞ SLOTA VURUYORUM BANA ''??? '' İŞARETİ ATIYOR O ODA DA O VARMIŞ KS NİYE ATIYORMUŞUM KARDEŞ AKLINIZI BAŞINIZA ALIN YÖNETİCİ BİLE KS BAN SEBEBİ DEĞİLDİR DEDİ SLOTA ZİHİN ATIP KUTUP AÇIYOSA ODUR BAN SEBEBİ BU KADAR NET İYİCE SAÇMALADINIZ SİRA BEKLEMEK İSTEYEN GİTSİN SİRA TABANLI BİR OYUN OYNASIN ELI HIZLI OLAN SLOTU ALIR
ban yiyince üzülmeyesin ama
Kardeş bey'in tatilde heralde adam adminde yazdı ks serbest diye hala ban diyosun la hadi anlamada skntınız var okuyunca da mı anlamıyosun hakaret etsen ettiğin hakarete yazık yönetici ks serbest yazıyor sabote ban sebebidir cahil insan hiç mi MMORPG oyunu oynamadın u la sabahtan beri yaziyoruz hadi bizim yazdıklarımızı okumadın yönetici yazdı be k cahili onuda mı okumadın
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

Lighthouse yazdı: 25 Şub 2026 20:00
ejedrogl yazdı: 25 Şub 2026 17:34
FRANKHESTAYN yazdı: 25 Şub 2026 17:08 ..
İkv tarihi boyunca siz zaten hiçbir yönetimi sevmediniz.
İKV tarihinde hiçbir yönetim şu anki kadar proaktif değildi. Kronolojik yazayım;
Bu gözler oğluna sobee takdiri(editli gm itemi) veren gm de gördü.
Bu gözler çarlara kp/şp yazan yönetici de gördü.
Bu gözler çemberlitaş ilk geldiğinde kesim taktiğini sızdıran yönetici de gördü.
Bu gözler çemberlitaş'a kimsede item yokken full çarlı etkinlik karakterleriyle gelip loncasına kolay kesim yaptıran gm de gördü.
Bu gözler hol sistemi ilk geldiğinde *hol kapalı betasına katılanlar bilir* hol kapalı betasında çok xenotim vb. kastığı için gerçek oyunda ateş 1 3 alan gm de gördü
Bu gözler kişilik haklarının en büyük ihlali olan 2 kişinin konuşmalarını gizlice okuyup, ona rağmen racon kesenleri de gördü. Aynı kişi kendisi GM diye sevgilisini de gm yaptırtmışlığı vardır.
Bu gözler karaköy zamanı kopya çarı olup, RMT yapan gm gördü. Tüm kopyacıların banlanıp o kişinin banlanmaması.. :')

Şu anki yönetimin bu ahlak yoksunlarından çok uzak olduğunu düşünüyorum.

Bu hak ve haram yiyenlerin inşallah mübarek ramazan ayı hürmetine yaşattıklarını yaşamadan ölmezler :relaxed:
Yorumun için teşekkürler atakan, sana güveniyorum katılıyorum umarım tüm arkadaşlar da bunu zamanla idrak edebilir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön