holde ks olayını çözemedık
holde ks olayını çözemedık
2016 da çok iyi hatırlıyorum ks diye bırşey yoktu slot gören alırdı saat içinde aynı durum geçerlı şuan ks attı yok sıra var geçın beyler bu işleri kendı çarıyla girip yan çardan sıra alan çkallara söyluyorum slot gördugumde keserım sıra falan olmaz bur bır mmorpg oyunu ben 8 de oyuna gırmısım 12 de cıkıyorum sıra bana gece 4 de gelıcek gm de girmiş ks atan ban yer falan yazıyormuş sen hangı mmoprg de ks duydun hocam ılk vuran alır makro yapanı banlarsın bu oyunun altın kuralı onu yazan hangı gm bılmıyorum sen eğer onu yazıyorsan senın bu adamlarla bir işbirliğin var demektır bu kadar net hadı eyv
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
Re: holde ks olayını çözemedık
Paun yazdı: ↑25 Şub 2026 01:51 2016 da çok iyi hatırlıyorum ks diye bırşey yoktu slot gören alırdı saat içinde aynı durum geçerlı şuan ks attı yok sıra var geçın beyler bu işleri kendı çarıyla girip yan çardan sıra alan çkallara söyluyorum slot gördugumde keserım sıra falan olmaz bur bır mmorpg oyunu ben 8 de oyuna gırmısım 12 de cıkıyorum sıra bana gece 4 de gelıcek gm de girmiş ks atan ban yer falan yazıyormuş sen hangı mmoprg de ks duydun hocam ılk vuran alır makro yapanı banlarsın bu oyunun altın kuralı onu yazan hangı gm bılmıyorum sen eğer onu yazıyorsan senın bu adamlarla bir işbirliğin var demektır bu kadar net hadı eyv

GM’in duyurusunu görünce konu biraz yanlış yere gitti gibi geldi. Birçok kişi bunu “KS yasaklandı” diye okudu ama GM’in asıl derdi KS tartışması değil.
GM’in net söylediği şey şu: oyun dışı 3. parti kanallarda (WhatsApp/Telegram vb.) “saat sırası / sıra organizasyonu” gibi yapılar kurmak topluluk kurallarına aykırı ve bunun sonucu olarak perma ban uygulanacak. Yani mesajın odağı “mob’a kim ilk vurdu” meselesi değil; dışarıdan ayarlanan sıra düzenleri.
Bunu daha anlaşılır yapmak için iki kavramı ayıralım:
KS (slot/mob çalma): Oyun içinde aynı bölgede rekabet etmek, slot kapma, mob’a ilk vurma vs. Etik bulunur bulunmaz ayrı konu ama temelde “ben kasayım” motivasyonuyla oluyor.
Sabotaj: Burada amaç “ben kasayım” değil; başkasının oyununu bilerek bozmak. Mesela çekilmiş slotu kutup içine almak, diğer oyuncuyu öldürtmek için üstüne slot çekip F4 atmak, bilerek provoke edip alanı boşalttırmaya çalışmak gibi.
GM’in bu duyuruyu geçmesinin sebebi de büyük ihtimalle şu: Oyun dışı gruplarda kurulan “sıra” düzenleri bir noktadan sonra baskıya, kavgalara ve sabotaja dönüyor. Duyuru, buna karşı “ben buradayım ve bunu kabul etmiyorum” demek gibi.
O yüzden bence tartışmayı “KS mi yasaklandı?” ekseninde değil, oyun dışı organize sıra + bunun doğurduğu sabotaj/toksik davranışlar ekseninde yapmak daha doğru olur. Böyle konuşursak hem GM’in söylediği yere geri dönmüş oluruz hem de mevzu daha sağlıklı ilerler.
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
Lighthouse bunu da savundun kardeşim seni tebrik ediyorum süpersin. Yani yaşınız kaç abi sizin ne yaşıyorsunuz bu yöneticiler ne yaşıyor abi siz iyi misiniz valla kafayı yedirtrckesiniz . Ks yapan diyor lighthouse kör müsün. Abi o zaman oyunu kapat bu yönetici ne yaşıyor dayı oyun ks biribirini öldürme klanlı klansız üzerine zaten bunu yazacağına oyunu komple sil ya da her şeyi grup bölgesi yap şunu nasıl yazıyorsun yönetici yaşın kaç kaç kere oyuna girdin deli misin
- hiphopmoruk
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Full Premium Quality
- Discord: akifyildiztv
Elimde wp de kurulmuş ve bir süre organize olmuş grup konuşmaları mevcut, açıklamasında da aynen şu yazıyor "dışarıdan gelen, eğer wp ye gelmezse sıra vermeyin" bizler gerekirse günde 1 keze düşürelim o şekilde sıra alalım vb şeyler yazıyordu.Paun yazdı: ↑25 Şub 2026 01:51 2016 da çok iyi hatırlıyorum ks diye bırşey yoktu slot gören alırdı saat içinde aynı durum geçerlı şuan ks attı yok sıra var geçın beyler bu işleri kendı çarıyla girip yan çardan sıra alan çkallara söyluyorum slot gördugumde keserım sıra falan olmaz bur bır mmorpg oyunu ben 8 de oyuna gırmısım 12 de cıkıyorum sıra bana gece 4 de gelıcek gm de girmiş ks atan ban yer falan yazıyormuş sen hangı mmoprg de ks duydun hocam ılk vuran alır makro yapanı banlarsın bu oyunun altın kuralı onu yazan hangı gm bılmıyorum sen eğer onu yazıyorsan senın bu adamlarla bir işbirliğin var demektır bu kadar net hadı eyv
"KS" konusuna gelicek olursak elimde çeşitli klip, kesit, videolar mevcut biri bu mesela;
Video: https://youtu.be/-LVhkg_v1yE
ŞİMDİ SORUYORUM SANA KARDEŞİM BU MUDUR?
SAĞDA SOLDA OTO FARMA BIRAKILMIŞ HESAPLARI GÖRMEK HOŞUNA GİDER MİYDİ?
MÜDAHALE EDİLMESİN Mİ?
ESKİ YAYINLARDA SAATTE SABOTE VB ŞEYLER YAŞANMIŞTI DURUYOR MU BİLMİYORUM AMA KLİBİ BURADA;
https://youtu.be/RvD5WNpujrc
-
FRANKHESTAYN
- Acemi Savaşçı

Oyuna kend.ini bilmez birileri tarafından müdahale ediliyor.
Ka.falarına göre ona buna B.A.N AT.IYOR.LAR ! İşlerine gelmeyen herşeyi si.l.iyor.lar.
Bu yöne.timi en çok ben savundum ama artık gerçek yüzlerini görüyorum.
Bu yazılanlar gayet açık ve yazılanı görüp okuyup anlayabiliyoruz.
Yala.kalı.ğın da bi raconu var bu kadar da olmaz p.e.s yani ne diyeyim ki size bu saatten sonra bu yöne.tim varken bu OY.UN BİTM.İŞTİ.R ! hadi eyva.llah.
X de.l.e.te X
Ka.falarına göre ona buna B.A.N AT.IYOR.LAR ! İşlerine gelmeyen herşeyi si.l.iyor.lar.
Yala.kalı.ğın da bi raconu var bu kadar da olmaz p.e.s yani ne diyeyim ki size bu saatten sonra bu yöne.tim varken bu OY.UN BİTM.İŞTİ.R ! hadi eyva.llah.
X de.l.e.te X
İkv tarihi boyunca siz zaten hiçbir yönetimi sevmediniz.FRANKHESTAYN yazdı: ↑25 Şub 2026 17:08 Oyuna kend.ini bilmez birileri tarafından müdahale ediliyor.
X de.l.e.te X
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
İKV tarihinde hiçbir yönetim şu anki kadar proaktif değildi. Kronolojik yazayım;
Bu gözler oğluna sobee takdiri(editli gm itemi) veren gm de gördü.
Bu gözler çarlara kp/şp yazan yönetici de gördü.
Bu gözler çemberlitaş ilk geldiğinde kesim taktiğini sızdıran yönetici de gördü.
Bu gözler çemberlitaş'a kimsede item yokken full çarlı etkinlik karakterleriyle gelip loncasına kolay kesim yaptıran gm de gördü.
Bu gözler hol sistemi ilk geldiğinde *hol kapalı betasına katılanlar bilir* hol kapalı betasında çok xenotim vb. kastığı için gerçek oyunda ateş 1 3 alan gm de gördü
Bu gözler kişilik haklarının en büyük ihlali olan 2 kişinin konuşmalarını gizlice okuyup, ona rağmen racon kesenleri de gördü. Aynı kişi kendisi GM diye sevgilisini de gm yaptırtmışlığı vardır.
Bu gözler karaköy zamanı kopya çarı olup, RMT yapan gm gördü. Tüm kopyacıların banlanıp o kişinin banlanmaması..
Şu anki yönetimin bu ahlak yoksunlarından çok uzak olduğunu düşünüyorum.
Bu hak ve haram yiyenlerin inşallah mübarek ramazan ayı hürmetine yaşattıklarını yaşamadan ölmezler
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

Sanırım 2022–2023 dönemiydi. O süreçte banlanan oyuncular arasında ben de vardım ve haksız yere banlandığımı düşünüyordum. Gerekli yerlere resmi yazışmalar başlattım. Yaklaşık bir hafta sonra ilgili kişinin aniden görevden alındığını öğrendim.Lighthouse yazdı: ↑25 Şub 2026 20:00
Bu gözler karaköy zamanı kopya çarı olup, RMT yapan gm gördü. Tüm kopyacıların banlanıp o kişinin banlanmaması..![]()
Bu hak ve haram yiyenlerin inşallah mübarek ramazan ayı hürmetine yaşattıklarını yaşamadan ölmezler![]()
Buradan süreçte destek olan Türk Telekom sorumlusuna ve Türk Telekom ekibine teşekkür etmek isterim. Sonrasında yaklaşık 1 yıl sonra, yeni sunucu ile ilgili çalışmaların başladığını gözlemledim. yönetim karaköy sunucusu duyurusunu geçmeden aylar önce yeni sunucunun haberi gelmişti bu haber eski ikv yönetimden almadım sunucunun haberini ben duyurmuştum 2023 mayıs ayında *sunucu hazırlık* başlık adında başlık açmıştım 2023 temmuz ayında yeni sunucunun duyurusunu geçmişti eski yönetim
kim bile bilir oyunun kaderi bu yüzden yeniliğe açıldı
O dönemde bazı arkadaşlar konuyu siber suçlara taşıdı. Ben ise süreci resmi yazışma başlatarak ve adaletli yollarla ilerletmeyi tercih ettim.
Amacım kimseyi suçlamak ya da polemik oluşturmak değil. Sadece yaşanan sürecin bilinmesini istedim Oyunu severek oynuyorum ve adil bir yönetim anlayışının herkes için önemli olduğunu düşünüyorum.
yeni yönetimde adil olacağını biliyor ve başarların devamını diliyorum
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
sonsuzadek45 yazdı: ↑25 Şub 2026 20:34Sanırım 2022–2023 dönemiydi. O süreçte banlanan oyuncular arasında ben de vardım ve haksız yere banlandığımı düşünüyordum. Gerekli yerlere resmi yazışmalar başlattım. Yaklaşık bir hafta sonra ilgili kişinin aniden görevden alındığını öğrendim.Lighthouse yazdı: ↑25 Şub 2026 20:00
Bu gözler karaköy zamanı kopya çarı olup, RMT yapan gm gördü. Tüm kopyacıların banlanıp o kişinin banlanmaması..![]()
Bu hak ve haram yiyenlerin inşallah mübarek ramazan ayı hürmetine yaşattıklarını yaşamadan ölmezler![]()
Buradan süreçte destek olan Türk Telekom sorumlusuna ve Türk Telekom ekibine teşekkür etmek isterim. Sonrasında yaklaşık 1 yıl sonra, yeni sunucu ile ilgili çalışmaların başladığını gözlemledim. yönetim karaköy sunucusu duyurusunu geçmeden aylar önce yeni sunucunun haberi gelmişti bu haber eski ikv yönetimden almadım sunucunun haberini ben duyurmuştum 2023 mayıs ayında *sunucu hazırlık* başlık adında başlık açmıştım 2023 temmuz ayında yeni sunucunun duyurusunu geçmişti eski yönetim
kim bile bilir oyunun kaderi bu yüzden yeniliğe açıldı
O dönemde bazı arkadaşlar konuyu siber suçlara taşıdı. Ben ise süreci resmi yazışma başlatarak ve adaletli yollarla ilerletmeyi tercih ettim.
Amacım kimseyi suçlamak ya da polemik oluşturmak değil. Sadece yaşanan sürecin bilinmesini istedim Oyunu severek oynuyorum ve adil bir yönetim anlayışının herkes için önemli olduğunu düşünüyorum.
yeni yönetimde adil olacağını biliyor ve başarların devamını diliyorum
Cimer , BTHK , Tuketici hakem heyetine tasiyan benim
saka bir yana eski hol bolgesi karakoy boglesi testine katilan birisi olarak soyluyorum , zaten oyunda ki bilen bilir sancak sunucusunda eski bir devin kaynanasi, kayni, esi , akrabalari hepsi destek ekibindeydi, sornadan hepsi teker teker Gm oldular tabi
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Bunların derdi hile olsun, kopya olsun, haksız kazanç olsun, emeksiz oyun olsun istiyorlar. Uzun zaman sonra oyunla adam akıllı ilgilenen birileri geldi, yediremediler.Lighthouse yazdı: ↑25 Şub 2026 20:00İKV tarihinde hiçbir yönetim şu anki kadar proaktif değildi. Kronolojik yazayım;
Bu gözler oğluna sobee takdiri(editli gm itemi) veren gm de gördü.
Bu gözler çarlara kp/şp yazan yönetici de gördü.
Bu gözler çemberlitaş ilk geldiğinde kesim taktiğini sızdıran yönetici de gördü.
Bu gözler çemberlitaş'a kimsede item yokken full çarlı etkinlik karakterleriyle gelip loncasına kolay kesim yaptıran gm de gördü.
Bu gözler hol sistemi ilk geldiğinde *hol kapalı betasına katılanlar bilir* hol kapalı betasında çok xenotim vb. kastığı için gerçek oyunda ateş 1 3 alan gm de gördü
Bu gözler kişilik haklarının en büyük ihlali olan 2 kişinin konuşmalarını gizlice okuyup, ona rağmen racon kesenleri de gördü. Aynı kişi kendisi GM diye sevgilisini de gm yaptırtmışlığı vardır.
Şu anki yönetimin bu ahlak yoksunlarından çok uzak olduğunu düşünüyorum.