Galata Sunucusu Oyun Açığı İle Kpemde Kp Kasma Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ematek
Discord: recthaltouche

Re: Galata Sunucusu Oyun Açığı İle Kpemde Kp Kasma Hk.

Mesaj gönderen Lighthouse »

IIMUCKII yazdı: 21 Oca 2026 11:32 Şöyle yapılıyor: EM’de 6 kişi varken, sürenin sonuna doğru çarları çıkarıp içeride 1 çar bırakıyorlar. Karizması 0 olan o çar kesiliyor, 1 puan alınıyor ve süre bitene kadar bekleniyor. Böylece 6/1 ile dönmüş oluyorlar. Mantıken bakınca olay bu şekilde işliyor.

Çar falan kesmiyorlar az önce takip ettim. 5 dakika kala f4 çekiyor hepsi buga sokuyorlar.

Resim
IIMUCKII yazdı: 21 Oca 2026 11:32 bunun haksız kazanç olduğunu da düşünmüyorum; çünkü bu durum Er Meydanı ilk açıldığından beri var.
Ayrıca bu kesinlikle haksız bir kazanç, oyun açığını kendi yararına kullanıyor. Bu mantıkla bakarsan kopya 29 zamanı da vardı.
Moderasyon olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu bildiğin npt ve npt her oyunda ban sebebidir.
Oyun sana onu dinamik olarak rakiplerini keserek elde etmeni bekler.

Bence şu anki sorun karar, bunun npt olduğuna karar verdiler ve banladılar diyelim. Sorun başka sorun doğuracak
1. Piyasaya sürülen gözlükler ne olacak?
2. Npt yapanlara nasıl bir moderasyon uygulanacak? ( Bana kalında kp/şp'leri silinip, gözlüklerin silinmesi olmalı... )
3. Bu kişilerden gözlük alanlar nasıl mağdur olmayacak?

Bir diğer sonuç tamam bu legalize oldu diyelim. Bu sefer;
1. Zaten sayısı az olan kpem'e girme yarışları başlayacak.
2. Rütbeler tamamen suni artacak. İKVAdmin oyunun başında naylona karşı aksiyon almıştı. Ancak şu anda bu oyun açığının sunduğu başka bir naylon yöntemi
3. Gözlük mafyaları doğacak ve tekelleşecek. İşin RTM kısmını söylemeye gerek yok bence..

showmaster yazdı: 21 Oca 2026 11:40 Hocam şöyle adamlar arz tarafından kp gitmeme ya da az gitme gibi bir açık bulmuşlar. Şuan onu kullanıp tahminen yaklaşık 1 haftalık sürede 3ml kp kasmışlar. Hem reel satış hem oyun içi satış yapıp haksız kazanç sağlıyorlar. Bunun yanında çoklu oturum açma sandboxie veya sanal makine kullanıyor. Her halukarda blok alması lazım sürekli 12 tane arkadaşın aynı anda oyunda olabileceğini düşünmüyorum sabah güncellemesinden geceye kadar karakterler sürekli oyunda ve sürekli girip çıkıyorlar. Tek yaptıkları girip 15-16 dk bekleyip çıkmak.

Katılıyorum. Bu kesinlikle oyun açığının haksız kullanımı.
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

Lighthouse yazdı: 21 Oca 2026 11:41
IIMUCKII yazdı: 21 Oca 2026 11:32 Şöyle yapılıyor: EM’de 6 kişi varken, sürenin sonuna doğru çarları çıkarıp içeride 1 çar bırakıyorlar. Karizması 0 olan o çar kesiliyor, 1 puan alınıyor ve süre bitene kadar bekleniyor. Böylece 6/1 ile dönmüş oluyorlar. Mantıken bakınca olay bu şekilde işliyor.

Çar falan kesmiyorlar az önce takip ettim. 5 dakika kala f4 çekiyor hepsi buga sokuyorlar.

Resim
IIMUCKII yazdı: 21 Oca 2026 11:32 bunun haksız kazanç olduğunu da düşünmüyorum; çünkü bu durum Er Meydanı ilk açıldığından beri var.
Ayrıca bu kesinlikle haksız bir kazanç, oyun açığını kendi yararına kullanıyor. Bu mantıkla bakarsan kopya 29 zamanı da vardı.
Moderasyon olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu bildiğin npt ve npt her oyunda ban sebebidir.
Oyun sana onu dinamik olarak rakiplerini keserek elde etmeni bekler.

Bence şu anki sorun karar, bunun npt olduğuna karar verdiler ve banladılar diyelim. Sorun başka sorun doğuracak
1. Piyasaya sürülen gözlükler ne olacak?
2. Npt yapanlara nasıl bir moderasyon uygulanacak? ( Bana kalında kp/şp'leri silinip, gözlüklerin silinmesi olmalı... )
3. Bu kişilerden gözlük alanlar nasıl mağdur olmayacak?

Bir diğer sonuç tamam bu legalize oldu diyelim. Bu sefer;
1. Zaten sayısı az olan kpem'e girme yarışları başlayacak.
2. Rütbeler tamamen suni artacak. İKVAdmin oyunun başında naylona karşı aksiyon almıştı. Ancak şu anda bu oyun açığının sunduğu başka bir naylon yöntemi
3. Gözlük mafyaları doğacak ve tekelleşecek. İşin RTM kısmını söylemeye gerek yok bence..
Bunu herkes galata sunucusuna girip takip ederse çok rahat görebilir.
En son showmaster tarafından 21 Oca 2026 11:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
IIMUCKII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen IIMUCKII »

showmaster yazdı: 21 Oca 2026 11:35
Merhaba dostum haksız kazanç göremediğin yer tam olarak neresi anlayamadım ve muhatemelen o ekipten birisisin sana olayı şöyle özetleyeyin;
1-Gecenin saat 4.30 unda 12 tane insanın uyumayacağını düşünmüyorum sen bunu düşünüyorsan ya çok iyi niyetlisin o onlardan birisin.
2-1 tane bile skor almadan çatır çatır kp kasılıyor ne arz tarafı ne lodos tarafı 1 tane bile skor almıyor
3- Açık olmasa mantıken arz tarafıda rütbeli olurdu eğer mantık anlaşmalı em ise ama arz tarafı 3 çizgi yeşil kahve 2 çizgi maviden kalıyorken lodos tarafı 2 yıldız mavi oldu bile
4- Nickleri yazdım çünkü illegal işler dönüyor herkes nickleri görsün herkes olayın farkına varsın eğer zaten illegal yoksa blok almazlar devam ederler
Eğer onlardan biri değilsen şuan devam ediyorlar galata sunucusuna girip 15 dk sonra lodos sancağa bakarsan ne çevirdiklerini görebilirsiniz
galatada oynamadığım için pek bir şey diyemem lakin iyi niyetliyim kimseye zararım yok elbette arayıştırabilir ancak onlardan biri olmak de istemiyorum ben iyi niyetim le yazıyorum ve kötü niyetim ile hiç bir konuyu yargılamadan yapıcı eleştiririm eğer 12 adet aynı ip adresinden giriyorsa bu haksız kazanç ve haksız kazançın her türlüsü haramdir ban yemelidir şayet arkadaşlarsa emeği ile kasıyorsa savunurum ve az önce ufuk nicki gördüm denen arkadaş ufuk diye biri wp grubunda açıkça paylaşıyor oyun içinde gözlükler satılır diye örnek: atığı fotograf ikvadmine yazdım görünce
Resim
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen scorper »

showmaster yazdı: 21 Oca 2026 04:20 Galata sunucusunda kp emde 1 haftada 6 tane karakteri 2 yıldız maviye kastılar. Arz karakterinden hiçbir şekilde kp gitmezken lodos karakterlerine 2 yıldız mavi rütbe kasılmıştır. Kpemi 5 gündür takip ediyorum hiç skor almadan 5 dk kala arz tarafı çıkıyor lodos tarafı kazanıyor ve ödül kp yi alıyor. Fakat arz tarafından hiçbir şekilde kp kaybı yaşanmıyor. Tek bir skor alınmadan deli gibi kp kasılıyor. Oyun açığı ile haksız kazanç elde ediliyor. Desteğe yazmamıza rağmen dönüş olmadı bide burayı deneyelim. Nickleri yazıyorum;
*Thirtythree
*Besinciboyut
*Dörtdörtlük
*Thirtyone
*Ufuk
*Altıncıhis
Bu karakterler şuan galata sunucusunda 2 yıldız mavi yaklaşık 1 haftada minimum 2.25 ml total kp yapar. Şuan herkes bölge atmakla meşgul olduğu için kimse /kpem yapıp bakmıyor ve farketmiyor bu arkadaşları anlamadığım bi şekilde yönetimde bakmıyor. Ben bu konuylada alakalı hızlı bir reaksiyon alacağına inanıyorum yönetimin.
Sunucu değil birbirine ihbar hattı oldu böylemi devam edecek bu oyun? milletin nickini bakıp forumdan yazmakmı olacak bu arada yoruma katılıyorum itirazım yok ama yeni sunucu olmadı kardeş kabul edin hilenin olmadığına bende inanıyorum ama asgari ücret tutarında nerdeyse eski itemler için çar asa fiyatları patlamış durumda şöyle bir olasılığı ihtimali düşündünüzmü gene hile patlarsa o kadar harcanan paralar heba olmayacakmı ? sunucu getirmeyin kardeşim artık karaköy devamı olan yeni grup bölgesi getirin
sosyolog01
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen sosyolog01 »

gokhancz75 yazdı: 21 Oca 2026 09:22
sosyolog01 yazdı: 21 Oca 2026 06:25 Bu zaten oyunun yıllardır var olan bir sistemi ? Kp emde kp yıllardır kazanılıyor. Adı üstünde kp em değil mi
Kaybeden taraf normalde kp kaybeder kardeş ama adamlar oyun açıgı bulmuslar bedava kp kasıyor bir haftada herkeste gözlük olmaya basladı yönetim herşeyi izliyoruz diyor ama bunu görmüyor herhalde!!
Yönetimin bunu görmediğini düşünmüyorum, basit oyuncular emde kp kasıldığını görüyorsa Yönetim her türlü görüyordur, bu durum ayrıca müdahale gerektirmeyen bir durum olsa gerek, em sistemi mantığı hep aynıdır, yıllardır bu şekilde zaten kp kasıyorlardı. Adamlar ekip olarak kp kasmaya kendilerini adamışlar , sunucuda gözlüklerin ortaya çıkması zaten bizleri sevindirmişti, o kp kasanlar sayesinde gözlük takabildim.
Şikayetçi olmak yerine sizlerde emde kp kasmayı denemelisiniz, 3 tane kp em var, ayrıca yorumlara baktığımda kp em mantığını anlamayan o kadar çok insan var ki, gerçekten İKV tam da burada profesyonel oyuncuyla amatör oyuncu arasındaki farkı ortaya koyuyor. Oyun sistemini, itemini, herşeyimi bilen kişiler bu emde kp kasıyor. Helal olsun.
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ematek
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

sosyolog01 yazdı: 21 Oca 2026 12:01
gokhancz75 yazdı: 21 Oca 2026 09:22
sosyolog01 yazdı: 21 Oca 2026 06:25 Bu zaten oyunun yıllardır var olan bir sistemi ? Kp emde kp yıllardır kazanılıyor. Adı üstünde kp em değil mi
Kaybeden taraf normalde kp kaybeder kardeş ama adamlar oyun açıgı bulmuslar bedava kp kasıyor bir haftada herkeste gözlük olmaya basladı yönetim herşeyi izliyoruz diyor ama bunu görmüyor herhalde!!
bu durum ayrıca müdahale gerektirmeyen bir durum olsa gerek, em sistemi mantığı hep aynıdır, yıllardır bu şekilde zaten kp kasıyorlardı. Adamlar ekip olarak kp kasmaya kendilerini adamışlar , sunucuda gözlüklerin ortaya çıkması zaten bizleri sevindirmişti, o kp kasanlar sayesinde gözlük takabildim.
Şikayetçi olmak yerine sizlerde emde kp kasmayı denemelisiniz, 3 tane kp em var, ayrıca yorumlara baktığımda kp em mantığını anlamayan o kadar çok insan var ki, gerçekten İKV tam da burada profesyonel oyuncuyla amatör oyuncu arasındaki farkı ortaya koyuyor. Oyun sistemini, itemini, herşeyimi bilen kişiler bu emde kp kasıyor. Helal olsun.

Mesajdan çıkarılan sonuç;
npt ile kastıkları kp ile sattıkları gözlüğe para verdim lütfen benim gözlüğümü silmeyin

sosyolog01 yazdı: 21 Oca 2026 06:25 Şikayetçi olmak yerine sizlerde emde kp kasmayı denemelisiniz
Tabiki de kasacağız. Fakat naylon olarak değil, gerçek rakiplere karşı
sosyolog01 yazdı: 21 Oca 2026 06:25 Oyun sistemini, itemini, herşeyimi bilen kişiler bu emde kp kasıyor.
Kopyacılarda oyunu çok iyi biliyorlar, farecilerde, nayloncularda...

Etik olan oyunu iyi bilip, iyi çizgide oynamak. Oyun olduğunu unutmamak.
Ama suç onlarda değil ki, onlara bu ortamı sağlayanlarda...
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

FERMANTASYONb
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FERMANTASYONb »

Klan Paarası Nylon Olarak Kasılmasını Zorlayacak Tek Şey Günlük Maksimum Kazanç Kotası Olması Örnek Günlük 1500 Kp Üzeri Kp Şan Kazanılamaz Şeklinde Kesim Yapsa da Kp Şan Gelmeyecek Tabi Bunu Uygulayabilecek İnsan Olmadığını Düşünüyorum Oyunla İlgilenen Yeterli Kadro Olmadığı İçin.
Kargasa12
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kargasa12 »

IIMUCKII yazdı: 21 Oca 2026 11:48
Merhaba dostum haksız kazanç göremediğin yer tam olarak neresi anlayamadım ve muhatemelen o ekipten birisisin sana olayı şöyle özetleyeyin;
1-Gecenin saat 4.30 unda 12 tane insanın uyumayacağını düşünmüyorum sen bunu düşünüyorsan ya çok iyi niyetlisin o onlardan birisin.
2-1 tane bile skor almadan çatır çatır kp kasılıyor ne arz tarafı ne lodos tarafı 1 tane bile skor almıyor
3- Açık olmasa mantıken arz tarafıda rütbeli olurdu eğer mantık anlaşmalı em ise ama arz tarafı 3 çizgi yeşil kahve 2 çizgi maviden kalıyorken lodos tarafı 2 yıldız mavi oldu bile
4- Nickleri yazdım çünkü illegal işler dönüyor herkes nickleri görsün herkes olayın farkına varsın eğer zaten illegal yoksa blok almazlar devam ederler
Eğer onlardan biri değilsen şuan devam ediyorlar galata sunucusuna girip 15 dk sonra lodos sancağa bakarsan ne çevirdiklerini görebilirsiniz
galatada oynamadığım için pek bir şey diyemem lakin iyi niyetliyim kimseye zararım yok elbette arayıştırabilir ancak onlardan biri olmak de istemiyorum ben iyi niyetim le yazıyorum ve kötü niyetim ile hiç bir konuyu yargılamadan yapıcı eleştiririm eğer 12 adet aynı ip adresinden giriyorsa bu haksız kazanç ve haksız kazançın her türlüsü haramdir ban yemelidir şayet arkadaşlarsa emeği ile kasıyorsa savunurum ve az önce ufuk nicki gördüm denen arkadaş ufuk diye biri wp grubunda açıkça paylaşıyor oyun içinde gözlükler satılır diye örnek: atığı fotograf ikvadmine yazdım görünce
Resim
IIMUCKII yazdı: 21 Oca 2026 11:48
Resim

Sanirim hersey ortada Ma goz 10 bin tl satilsa iyi para. :)
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen turkneferi »

Birde konsept görsel yaptırıyorlar yapay zekaya. Şuradan kazanacağı 3 5bin liraya muhtaç herifler yüzünden oyun zevki falan kalmıyor ortada. İkvAdmin bunların tepesine çökmüyor ya onun ayıbı. Whatsapp grupları belli telefon numaraları orada kabak gibi açık toplasan 300 500 kişi o numaraya hesap var mı varsa karşılıksız YÜKLÜ ticaret yapmış mı kontrol edip cezalarını kesmedikleri için böyle azıttılar iyice.
Resim
Silindir
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Silindir »

Net haksız kazanç. MA lonca gözlüğü 300-350m ise adam bu şekilde 200m veya tl karşılığı satıyor. Bu kurgunun oyun dışı ticari amaçlı olduğu ap açık ortada. Neyi tartışıyoruz. İsimleri teker teker patlatan arkadaşın eline sağlık. Tüm rütbeler ve gözlükler silinmeli. Bu adam kasa charlarına bir sürü gözlük koymuştur. Ban yiyecek olan charlar grup bölgesi vs görmemiştir muhtemelen. Kaldırdığı para fazlasıyla tolere eder 12 charı. Xp gözlüğü getir, gölgesinde serinleyelim İkvAdmin :)
PEHLIVAN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön