Galata Sunucusu Oyun Açığı İle Kpemde Kp Kasma Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Galata Sunucusu Oyun Açığı İle Kpemde Kp Kasma Hk.

Mesaj gönderen showmaster »

Galata sunucusunda kp emde 1 haftada 6 tane karakteri 2 yıldız maviye kastılar. Arz karakterinden hiçbir şekilde kp gitmezken lodos karakterlerine 2 yıldız mavi rütbe kasılmıştır. Kpemi 5 gündür takip ediyorum hiç skor almadan 5 dk kala arz tarafı çıkıyor lodos tarafı kazanıyor ve ödül kp yi alıyor. Fakat arz tarafından hiçbir şekilde kp kaybı yaşanmıyor. Tek bir skor alınmadan deli gibi kp kasılıyor. Oyun açığı ile haksız kazanç elde ediliyor. Desteğe yazmamıza rağmen dönüş olmadı bide burayı deneyelim. Nickleri yazıyorum;
*Thirtythree
*Besinciboyut
*Dörtdörtlük
*Thirtyone
*Ufuk
*Altıncıhis
Bu karakterler şuan galata sunucusunda 2 yıldız mavi yaklaşık 1 haftada minimum 2.25 ml total kp yapar. Şuan herkes bölge atmakla meşgul olduğu için kimse /kpem yapıp bakmıyor ve farketmiyor bu arkadaşları anlamadığım bi şekilde yönetimde bakmıyor. Ben bu konuylada alakalı hızlı bir reaksiyon alacağına inanıyorum yönetimin.
sosyolog01
İskele Babası
İskele Babası

Re: Galata Sunucusu Oyun Açığı İle Kpemde Kp Kasma Hk.

Mesaj gönderen sosyolog01 »

Bu zaten oyunun yıllardır var olan bir sistemi ? Kp emde kp yıllardır kazanılıyor. Adı üstünde kp em değil mi
gokhancz75
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen gokhancz75 »

sosyolog01 yazdı: 21 Oca 2026 06:25 Bu zaten oyunun yıllardır var olan bir sistemi ? Kp emde kp yıllardır kazanılıyor. Adı üstünde kp em değil mi
Kaybeden taraf normalde kp kaybeder kardeş ama adamlar oyun açıgı bulmuslar bedava kp kasıyor bir haftada herkeste gözlük olmaya basladı yönetim herşeyi izliyoruz diyor ama bunu görmüyor herhalde!!
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

Bilgilendirme için teşekkürler. Bu gibi açık kullanan herkesi tek tek bulup tüm sunuculardan süresiz bloklatana kadar durmayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Kullanıcı avatarı
IIMUCKII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen IIMUCKII »

Ortada haksız bir kazanç görmüyorum. Aksine, herkes kendi emeğiyle kasıyor. Eğer sand vb. benzeri bir açık olsaydı, o zaman haksız kazançtan söz edilebilirdik. Ancak burada loncadaş veya arkadaş olmaları gayet doğal.

İki hafta önce KPEM’yi yönetime bildirdim ve düzeltirtirler diye tahmın ediyorum. Bu tabloda oyuncunun herhangi bir suçu yok; tamamen emekle kasılmış bir durum görüyorum. Zaten isteyen herkes bunu yapabilir. KPEM yıllardır var, isteyen herkes kullanabiliyor.

Burada nick vererek amaç ne, yani milletin hakkını mı gasp ediyorsunuz? Ben Çemberlitaş item düşürme derdinde olmasaydım, arkadaşlarımla KP kasardım. Beni de şikayet edin o zaman 🙂 oyuncular item kasmak yerine klan parasını kasmayı istemişler
oyun açığını kullansaydı bunu açık şekilde yapmazlardı bu er meydanı açıldığından beri var bu durum

Unutmayın ki her emek kul hakkıdır. kimseyi savunmıyorum
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ematek
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

Benim anlamadığım anlaşmalı kpem'i düzeltmemişlermiydi?

Eskiden sancak keserek 20 puana ulaşılıyordu diye hatırlıyorum ama sancaklardan gelen skoru kaldırdılar.
Bu senaryoda içeride karakterin kesilmesi gerekiyor ki, içerde kesilen karakterden karizma da gittiğini biliyorum.

Çok fazla kpem atmadığım için anımsayamadım. Hatırlayan varsa söyleyebilir mi?
Karizması bitmiş karakter kazandığında, kazanma ödülü (1500kp/şp) alıyor mu?

Eğer böyleyse 1 tane karakterleri npt/kpt karakteri yapıyorlar. Skoru o karakter ile kasıyorlar demektir?
Bu doğrultuda anlaşmalı kpem 6 değil, 5 karakterde dönüyor demektedir.
Ama skor olmadığını söylediniz.
Süreyle alakalı bir aksiyon yapıyorsa doğru olabilir katılıyorum.

Başka fikri olan varsa yazabilir mi?
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

Kullanıcı avatarı
IIMUCKII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Lighthouse yazdı: 21 Oca 2026 11:07 Benim anlamadığım anlaşmalı kpem'i düzeltmemişlermiydi?

Eskiden sancak keserek 20 puana ulaşılıyordu diye hatırlıyorum ama sancaklardan gelen skoru kaldırdılar.
Bu senaryoda içeride karakterin kesilmesi gerekiyor ki, içerde kesilen karakterden karizma da gittiğini biliyorum.

Eğer böyleyse 1 tane karakterleri npt/kpt karakteri yapıyorlar. Skoru o karakter ile kasıyorlar demektir?

Karaköy açılmadan önce anlaşmalı KPEM çok sık atılıyordu, benim bildiğim kadarıyla. Karaköy geldikten sonra ise Sadece KPEM’deki muhafız ve sancak slotlarından puan gelmesi engellendi. Ancak KP EM’i için önlemi alınmadığını düşünüyorum. Karizması bitmiş karakter kazandığında, kazanma ödülü (1500kp/şp) alıyor evet
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Kullanıcı avatarı
IIMUCKII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

IIMUCKII yazdı: 21 Oca 2026 11:18
Karaköy açılmadan önce anlaşmalı KPEM çok sık atılıyordu, benim bildiğim kadarıyla. Karaköy geldikten sonra ise Sadece KPEM’deki muhafız ve sancak slotlarından puan gelmesi engellendi. Ancak KP EM’i için önlemi alınmadığını düşünüyorum. Karizması bitmiş karakter kazandığında, kazanma ödülü (1500kp/şp) alıyor evet
Şöyle yapılıyor: EM’de 6 kişi varken, sürenin sonuna doğru çarları çıkarıp içeride 1 çar bırakıyorlar. Karizması 0 olan o çar kesiliyor, 1 puan alınıyor ve süre bitene kadar bekleniyor. Böylece 6/1 ile dönmüş oluyorlar. Mantıken bakınca olay bu şekilde işliyor.

Ancak buna mutlaka önlem alınmalıdır. Arkadaşlara gelince akıbetlerinin ne olacağını bilmiyorum ama tekrar vurguluyorum, bunun haksız kazanç olduğunu da düşünmüyorum; çünkü bu durum Er Meydanı ilk açıldığından beri var.

Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

IIMUCKII yazdı: 21 Oca 2026 11:01 Ortada haksız bir kazanç görmüyorum. Aksine, herkes kendi emeğiyle kasıyor. Eğer sand vb. benzeri bir açık olsaydı, o zaman haksız kazançtan söz edilebilirdik. Ancak burada loncadaş veya arkadaş olmaları gayet doğal.

İki hafta önce KPEM’yi yönetime bildirdim ve düzeltirtirler diye tahmın ediyorum. Bu tabloda oyuncunun herhangi bir suçu yok; tamamen emekle kasılmış bir durum görüyorum. Zaten isteyen herkes bunu yapabilir. KPEM yıllardır var, isteyen herkes kullanabiliyor.

Burada nick vererek amaç ne, yani milletin hakkını mı gasp ediyorsunuz? Ben Çemberlitaş item düşürme derdinde olmasaydım, arkadaşlarımla KP kasardım. Beni de şikayet edin o zaman 🙂 oyuncular item kasmak yerine klan parasını kasmayı istemişler
oyun açığını kullansaydı bunu açık şekilde yapmazlardı bu er meydanı açıldığından beri var bu durum

Unutmayın ki her emek kul hakkıdır. kimseyi savunmıyorum
Merhaba dostum haksız kazanç göremediğin yer tam olarak neresi anlayamadım ve muhatemelen o ekipten birisisin sana olayı şöyle özetleyeyin;
1-Gecenin saat 4.30 unda 12 tane insanın uyumayacağını düşünmüyorum sen bunu düşünüyorsan ya çok iyi niyetlisin o onlardan birisin.
2-1 tane bile skor almadan çatır çatır kp kasılıyor ne arz tarafı ne lodos tarafı 1 tane bile skor almıyor
3- Açık olmasa mantıken arz tarafıda rütbeli olurdu eğer mantık anlaşmalı em ise ama arz tarafı 3 çizgi yeşil kahve 2 çizgi maviden kalıyorken lodos tarafı 2 yıldız mavi oldu bile
4- Nickleri yazdım çünkü illegal işler dönüyor herkes nickleri görsün herkes olayın farkına varsın eğer zaten illegal yoksa blok almazlar devam ederler
Eğer onlardan biri değilsen şuan devam ediyorlar galata sunucusuna girip 15 dk sonra lodos sancağa bakarsan ne çevirdiklerini görebilirsiniz
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Lighthouse yazdı: 21 Oca 2026 11:07 Benim anlamadığım anlaşmalı kpem'i düzeltmemişlermiydi?

Ama skor olmadığını söylediniz.
Süreyle alakalı bir aksiyon yapıyorsa doğru olabilir katılıyorum.

Hocam şöyle adamlar arz tarafından kp gitmeme ya da az gitme gibi bir açık bulmuşlar. Şuan onu kullanıp tahminen yaklaşık 1 haftalık sürede 3ml kp kasmışlar. Hem reel satış hem oyun içi satış yapıp haksız kazanç sağlıyorlar. Bunun yanında çoklu oturum açma sandboxie veya sanal makine kullanıyor. Her halukarda blok alması lazım sürekli 12 tane arkadaşın aynı anda oyunda olabileceğini düşünmüyorum sabah güncellemesinden geceye kadar karakterler sürekli oyunda ve sürekli girip çıkıyorlar. Tek yaptıkları girip 15-16 dk bekleyip çıkmak.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön