Oyunu oynayan herkesin geleceği olan bir şeye zaman/emek/maddi yatırım yapmak isteyeceğini düşünüyorum her zaman yeniliklerin olacağını bilmek insanları memnun eder oyuna bağlar. Elbette şuan oyunun çok çok başındayız hepimizi güzel zamanlar bekliyor ben daha da iyi olacağını temenni ediyorum. Sadece yönetim daha fazla iletişim kurmalı. Forum/Site üzerindenTOLGARDA yazdı: ↑28 Ara 2025 22:47Ben 49 geri geldikten sonra anladım ki yeni bölge şart değil. İlgilenip sürekli bir yenilik getirerek oyuna ilgili hep aktif tutmak mümkünDanisman yazdı: ↑28 Ara 2025 15:56Halledeceklerini de düşünüyorum belki yeni bir oyun motoru gelirSufizm yazdı: ↑28 Ara 2025 13:02 Oyunun her santiminde emeği geçen, hikayeyi kurgulayan eski DEV Gorgarın söylediklerini yaşadığımız günlerdeyiz. Üstad demişti ki bu oyun motoru kütüphanesi tamamıyla dolu. Oyunda yapılan her değişiklik oyunun farklı hatalar vermesini sağlıyor. Birini düzelttiler biri bozuldu. Bu düzelse farklı bir hata ile karşılaşılacak örnek vereyim sabah motora tecrübe kolye ile vurdum sonrasında hasar için azad kolye taktım ve torba alamadığımı fark ettim. Bir şeyler yapıyorlar emek illa ki veriyorlar ama oyun bozuk sürekli başka hatalar baş gösteriyor. Değiştirdiğin bir şey sunucuda başka teknik hatalar gösteriyor. Bu durumda da herkesin aklında belki bölge mi gelir düşüncesi suya düşüyor zaten demişlerdi oyun daha fazla geliştirilemez diye. Yaptıkları toplu satma gerçekten taktire şayan 2010 larda önerilmiş yapılmamış bir şeydi. Belki de böyle sebeplerden kaynaklı.
İŞPORTACI - YENİ EŞYA SATMA ÖZELLİĞİ
- Danisman
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
Re: İŞPORTACI - YENİ EŞYA SATMA ÖZELLİĞİ
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve BAB-I ALİ sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
EMİNÖNÜ ve BAB-I ALİ sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
- Kahve