IKVAdminin 1-49 Önergesine cevabı; "planlarımız arasında YOK!"
Re: IKVAdminin 1-49 Önergesine cevabı; "planlarımız arasında YOK!"
Mantıklı hamleler gelmedikçe kp ve sandboxıe oyuna dönüş için yeterli olmayacak bende katılmayacağım mevcut durumda. 2-3 ay boş vakit geçireceğim oyun aramıyorum. Teşekkürler
-
Gündüz
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kanka bu nasıl bir fark oyuna yenilik kat sen niye 10 sene geriye gidiyorsunIDorianGray yazdı: ↑16 Ara 2025 18:43 Ticket'e gelen cevapta aynı şu yazıyor:
Önerdiğiniz 1-49 sunucu fikri, anlaşılır şekilde oyuncu kazanımı açısından mantıklı görünüyor. Ancak yeni düzenleme oyun içi denge unsurlarını etkileyen bir çok parametreyi beraberinde getiriyor. Mevcut sistemde seviyeyi kısıtlamak oyundaki tüm dengeyi bozar. Mevcut yapı ve oyun kurgusu nedeniyle mümkün değildir. Bu sebeple bu şekilde bir sınırlama getirmeyi planlamıyoruz.
Yeni serüveninizde size başarılar dileyelim. Zaten "karaköy" sunucusundan bir farkı olmayacaksa yeni sunucunun ben napayım, yeni sunucuda ufak tefek fark yaratacak şeyler yapın dedik burda bir insanı bile dinlemediniz yalandan 2-3 KP düzenlemesi yaptığınızı ilan ettiniz bu da benim sunucuya başlamam için yeterli değil.
Adam diyor dönemiyoruz diye. Karı gibi trip atıyorsun
- IDorianGray
- İskele Babası

- Klan: Lodos
Ca-hil lo-ser oyunu 49a sabitleyin diyen yok kademeli oyun anlayisi ne demek onu ogren, ikv nin disinda mmo bilmeyen adam gelip niye oyunu eski patch istiyorsun diyor sizin gibiler yuzunden oyun gelismiyor zaten koyn geldiniz koyn gidiyorsunuz
- IDorianGray
- İskele Babası

bu kadar basit şeyleri yapamamaları beni sinirlendiriyor zatenEmpatie yazdı: ↑16 Ara 2025 21:26 Gerçekten yeşeren umutlarımın, yükselen heyecanlarımın hepsi malesef bu crvaptan sonra söndü gitti.
Bu kadar herkesin dilinde olan bir konu hakkında nasıl çözüm bulunamaz aklım almıyor. Yani tamam kaynak kodlarını görmüyoruz ama sonuçta belli başlı prosedürler var yazılım için. Değiştirilen bir kod satırın tüm düzenleri altüst edemez. Nitekim oyuncuların bu kadar dilinde olan bir konu için en azından adım atılıp dengeler yeniden sağlanabilir.
Durum böyle devam ederse ben de buruk heveslerimle birlikte eski oyunlarıma doğru yol alacağım gibi.
Oyunu oynayan kişi sayısı içler acısı seviyede. Oynayanlar da nostalji için girip bakınıp çıkıyor. Oyunda boss kaçıranlar ve kopyacılar haricinde doğru düzgün insan yok, ortalık freak showa dönmüş. Aklı başında birkaç kişinin yaptığı güzel öneriler de planlarımız arasında yok denilerek geçiliyor. Yeni sunucular bakalım sönüp gitmeden önce kaç ay dayanacak.
-
Lowermabel
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Uninon Of Shadows
Oyun yönetiminin oyuncu çekmek için güzel şeyler yapması gerekirken oyuncular adeta yalvardı şunu yapın bunu yapın diye oyunu oynayabilmek için ama bu öneri de kestirip atıldı madem ben ve ekibim de başlamaktan vazgeçiyoruz oynayacak arkadaşlara bol şans