Sandboxie’nin yasaklanması bir nebze iyileştirme sağlamış olabilir. Ancak!!! bu olumlu adımı tamamen anlamsıza çekiyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Re: Sandboxie’nin yasaklanması bir nebze iyileştirme sağlamış olabilir. Ancak!!! bu olumlu adımı tamamen anlamsıza çekiy

Mesaj gönderen Sufizm »

imzaladığınız sözleşmede bu şartları kabul ediyorsunuz. Hala item aktaramadım elim oyuna gitmiyor diyor sen şuna ekmek kapım kapandı 10 çar açıp illegal iş yapamayacağını desene? Geçin bu lakırtıları çok beğenmiyorsan oynamazsın. Hiç bir oyunda multi hesap kullanımı yoktur yasal değildir. 39-49-Çemberlitaş bir bölümüne kadar çift hesap kullanımı yoktu. Nerden uzun zamandır varoluyormuş? Herkes tek karakter oynuyordu yasa sınıf değiştiriyordu. Israrla aynı konu ve kişiler. Oynama arkadaş bu kadar dert olduysa? Sen illegal yapacaksın diye yasal olmayan bir şeyi isteyemezsin. Eli gitmiyormuş vah vah zaten başka oyun oynayabilecek kapasitede olmayanların oyunu bu.
Kullanıcı avatarı
WeDneS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İhtiyarlar Kulübü

Re: Sandboxie’nin yasaklanması bir nebze iyileştirme sağlamış olabilir. Ancak!!! bu olumlu adımı tamamen anlamsıza çekiy

Mesaj gönderen WeDneS »

Tek bilgisayar dan tek karakter, ikinci bir karakter kesinlikle yasak olmalı.
2006 Beta Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu
2025 Karaköyde Oynuyor
29 LVL' de Eski Bir Yönetici
Resim
Kullanıcı avatarı
RayBey
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Riv Riv Etma

Mesaj gönderen RayBey »

Adamlar boş 59lw Büyücüyü 500TL gibi bir rakama satıyor :) , Yardımcı program ile 1 günde kasıyor. Tabiki isteyecekler tezgah güzel.
Tamam haklısınız biz beceremiyoruz programı kullanmayı ne yapalım o zaman biz mi bırakalım oyunu.
8 karakterle oynayan oyuncu biliyorum,
1 karakter Karaköy Fluorit madeni
1 karakter Karaköy Bor Madeni
1 Karakter Karaköy Kardelen Madeni
2 karakter Xeno ( savascı ve buyucu )
3 Karakter Phili
Belki yine vardır örümcek ile akrepte
Şimdi Kullanmayı bilen kral bilmeyen askermi olsun ? Adalet ve Hak nerede o zaman ? Adil bir oyun nerede ?
simdi diyorsunuz Bos kaçırmlar var, olur tabi her yere tezgah atmışşınız. Phili dolu, Karakürk dolu, Devana dolu, Tırtılı desen satın almışlar, BB ve Hakiri konuşmak bile istemiyorum.
Şimdi bu söylediklerimde adalet nerede ?
Siz adaletin yardımcı programlamı sağlanacağını sanıyorsun. Yardımcı proğram olmadan hepiniz bir hiçsiniz. Siz Yönetimden onu istemeyin Size 3 karakteri 59lw Ful itemli verilmesini isteyin.
Bahane şahane ''Aktarım yapamıyoruz '' evet katılıyorum sıkıntılı bir sey, güven yok gizlilik çok. Ozaman Ortak kasa Koysunlar dukkana onu isteyin, Yardımcı proğramdan daha mantıklı bir istek.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

yeCs yazdı: 16 Ara 2025 02:37
Fabre yazdı: 16 Ara 2025 01:15
besoo yazdı: 15 Ara 2025 23:08
Fabre yazdı: 15 Ara 2025 21:51
Sufizm yazdı: 15 Ara 2025 21:32 Hiç bir yasal mmorpg de çift hesap client acılmaz yasaktır. Ben ve benim gibi tekelleşmeye karşı tek hesapla oynamayı sonuna kadar destekliyorum. Büyücüysen enotim kasmak için tank arkadaşını çağır. Boss kesiminde BİR grupta 3 hesabını açmak adaletsizliktir. Haksızlıktır ve bir çok hile hurdaya sebebiyet vermektedir.

Kardeşim yok yok neden anlamıyorsun yok. 3 gündür junon ve hidra görevleri duruyor yardımcı olacak bir Allahın kulu YOK.
Kendi hesabımı açıp yapamadığıma göre ne yapacağız akşama kadar eminönünde mi gezeceğiz ?
Hocam belki de o sunucuda karakter kasmayı bırakıp yeni sunucularda şansını denemelisin. Sunucuda oyuncu yok diye tek bilgisayardan 3 4 farklı hesap açmayı meşru kılmıyor bu durum bence. Sorununu anlayabiliyorum ancak bence bu tarz oyunların doğasına aykırı bi şey bu.
Resim

Sunucu tercihimde problem olduğunu sanmıyorum zira gördüğünüz gibi en kalabalık sunucuda deniyorum şansımı.
Hocam bu adamların büyük ihtimal tek karakterleri var. İki karakteri aynı anda oynama becerisi ve yeteneği yok. Ben yapamıyorsam kimse yapamasın diyor.

Eminönü ve karaköy sunucuları bomboş. İnsanlar oyundan kopuyor. 4 karakterle oynamaya alışmış adam, tek karakterle girmiyor oyuna. Ben de 2 günde oyuna max 20 dk falan girmişimdir. Elim gitmiyor.

Neyse sanırım oyunla vedalaşma vakti geliyor yavaş yavaş. Eğer çoklu giriş özelliği tekrar yasal hale gelmezse maalesef birkaç aya hiç bir sunucuna " kalabalık" yazısı göremeyeceğiz.
Bende sandboxie karşıtı biriyim ancak karaköy sunucusunda 4 karakterle 4 farklı boss kesiyordum konunun onunla alakası yok adaletsizlik oluşturuyor.6 kişilik bir gruba 6 çar açıp sıra isteyen tipler sandboxı suistimal ediyor.
Resim
besoo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen besoo »

Sufizm yazdı: 15 Ara 2025 21:32 Hiç bir yasal mmorpg de çift hesap client acılmaz yasaktır. Ben ve benim gibi tekelleşmeye karşı tek hesapla oynamayı sonuna kadar destekliyorum. Büyücüysen enotim kasmak için tank arkadaşını çağır. Boss kesiminde BİR grupta 3 hesabını açmak adaletsizliktir. Haksızlıktır ve bir çok hile hurdaya sebebiyet vermektedir.

Kardeşim yok yok neden anlamıyorsun yok. 3 gündür junon ve hidra görevleri duruyor yardımcı olacak bir Allahın kulu YOK.
Kendi hesabımı açıp yapamadığıma göre ne yapacağız akşama kadar eminönünde mi gezeceğiz ?
Hocam belki de o sunucuda karakter kasmayı bırakıp yeni sunucularda şansını denemelisin. Sunucuda oyuncu yok diye tek bilgisayardan 3 4 farklı hesap açmayı meşru kılmıyor bu durum bence. Sorununu anlayabiliyorum ancak bence bu tarz oyunların doğasına aykırı bi şey bu.

Sunucu tercihimde problem olduğunu sanmıyorum zira gördüğünüz gibi en kalabalık sunucuda deniyorum şansımı.
Yeni açılacak sunuculardan bahsediyorum. Mevcut sunucularda oyundan zevk almanız pek mümkün görünmüyor.
besoo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen besoo »

yeCs yazdı: 16 Ara 2025 02:37

Hocam bu adamların büyük ihtimal tek karakterleri var. İki karakteri aynı anda oynama becerisi ve yeteneği yok. Ben yapamıyorsam kimse yapamasın diyor.

Eminönü ve karaköy sunucuları bomboş. İnsanlar oyundan kopuyor. 4 karakterle oynamaya alışmış adam, tek karakterle girmiyor oyuna. Ben de 2 günde oyuna max 20 dk falan girmişimdir. Elim gitmiyor.

Neyse sanırım oyunla vedalaşma vakti geliyor yavaş yavaş. Eğer çoklu giriş özelliği tekrar yasal hale gelmezse maalesef birkaç aya hiç bir sunucuna " kalabalık" yazısı göremeyeceğiz.
Aksine 3 karakter açarım her sunucuda. Bunun beceriyle ilgisi yok.

Tanımadığınız biri hakkında yargıda bulunmanız hoş değil bu arada.
Punisherxx33
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Punisherxx33 »

BLITZKRIEG yazdı: 15 Ara 2025 23:55
IIMUCKII yazdı: 15 Ara 2025 19:46
Oyuncu topluluğunun büyük bir bölümü tek çar oynamak istemiyor.
Selamlar,

Bu önermenizi doğru bulmuyorum. Forumda bu konuda ısrarla başlık açıp şikayet eden maksimum 5 kişi var.

Ayrıca bu oyun bir zamanlar herkesin tek başına oynadığı bir oyundu. Multiclient illeti yüzünden slotlara çöken üç beş hırt, eminim ki yüzlerce insanı oyundan soğuttu. O yüzden burada multiclient, sandbox gibi şeyler için ağlaklanmanız gerçekten acınası. Kusura bakmayın.

Piyasadaki hangi MMORPG multiclient'a izin vermiş ki siz IKV'den bunu bekliyorsunuz, o da garip. Hali hazırda grafikleri yeterinden fazla çağın gerisinde kalmış bir oyun, plus parasına gidip kendinize üç beş bilgisayar alır misler gibi oynarsınız çocukluğunuzun oyununu.
plus parası ne zaman 50 bin lira olmuş
Kargasa12
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kargasa12 »

RayBey yazdı: 16 Ara 2025 08:48 Adamlar boş 59lw Büyücüyü 500TL gibi bir rakama satıyor :) , Yardımcı program ile 1 günde kasıyor. Tabiki isteyecekler tezgah güzel.
Tamam haklısınız biz beceremiyoruz programı kullanmayı ne yapalım o zaman biz mi bırakalım oyunu.
8 karakterle oynayan oyuncu biliyorum,
1 karakter Karaköy Fluorit madeni
1 karakter Karaköy Bor Madeni
1 Karakter Karaköy Kardelen Madeni
2 karakter Xeno ( savascı ve buyucu )
3 Karakter Phili
Belki yine vardır örümcek ile akrepte
Şimdi Kullanmayı bilen kral bilmeyen askermi olsun ? Adalet ve Hak nerede o zaman ? Adil bir oyun nerede ?
simdi diyorsunuz Bos kaçırmlar var, olur tabi her yere tezgah atmışşınız. Phili dolu, Karakürk dolu, Devana dolu, Tırtılı desen satın almışlar, BB ve Hakiri konuşmak bile istemiyorum.
Şimdi bu söylediklerimde adalet nerede ?
Siz adaletin yardımcı programlamı sağlanacağını sanıyorsun. Yardımcı proğram olmadan hepiniz bir hiçsiniz. Siz Yönetimden onu istemeyin Size 3 karakteri 59lw Ful itemli verilmesini isteyin.
Bahane şahane ''Aktarım yapamıyoruz '' evet katılıyorum sıkıntılı bir sey, güven yok gizlilik çok. Ozaman Ortak kasa Koysunlar dukkana onu isteyin, Yardımcı proğramdan daha mantıklı bir istek.

Ağzına sağlık , füzel göndermişsin.
bu yoruma cevap niteliği veren kişi yada kişiler boş bu oyunu ticaret için oynayan adamdır .
tek başına yapacaksın o devir bitti. !!
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

Punisherxx33 yazdı: 16 Ara 2025 10:25
BLITZKRIEG yazdı: 15 Ara 2025 23:55
IIMUCKII yazdı: 15 Ara 2025 19:46
Oyuncu topluluğunun büyük bir bölümü tek çar oynamak istemiyor.
Selamlar,

Bu önermenizi doğru bulmuyorum. Forumda bu konuda ısrarla başlık açıp şikayet eden maksimum 5 kişi var.

Ayrıca bu oyun bir zamanlar herkesin tek başına oynadığı bir oyundu. Multiclient illeti yüzünden slotlara çöken üç beş hırt, eminim ki yüzlerce insanı oyundan soğuttu. O yüzden burada multiclient, sandbox gibi şeyler için ağlaklanmanız gerçekten acınası. Kusura bakmayın.

Piyasadaki hangi MMORPG multiclient'a izin vermiş ki siz IKV'den bunu bekliyorsunuz, o da garip. Hali hazırda grafikleri yeterinden fazla çağın gerisinde kalmış bir oyun, plus parasına gidip kendinize üç beş bilgisayar alır misler gibi oynarsınız çocukluğunuzun oyununu.
plus parası ne zaman 50 bin lira olmuş
Selamlar,

Okuduğunuzu anlamakta zorlandığınıza kanaat getirmeye başladım. "Grafikleri çağın gerisinde kalmış bir oyun" şeklinde tanımladığım şu oyunu gidip 50 bin liralık bir bilgisayarda çalıştırmanıza gerek yok. 1000 liralık, hatta 500 liralık Pentium 4 işlemcili zombi bir bilgisayar alın IKV yükleyin, kaldırır. Siz de gider aktarım mı yapıyorsunuz ne yapıyorsanız yaparsınız.

Malum tayfanın aynası gibisiniz, soran olursa gönderilerinizi göstereceğim. Daha kolay anlatırım insanlara.
It is always darkest before the dawn.
IKVAdmin
Site Admin

Mesaj gönderen IKVAdmin »

Düşünülenlerin tam aksine oyunu fazlasıyla canlandıracak aksiyonlara geçiyoruz. İlgili yazılımlar nedeniyle hepinizin yaşadığı, bildiği ve muzdarip olduğu birçok durumu burada hatırlatmaya gerek yoktur diye düşünüyoruz. Boss/farm bölgelerinde yine bu yazılımlar nedeniyle sadece 1 kullanıcının tüm slotları doldurduğu ve diğer oyunculara sıra konusunda sorun çıkarabildiğini (sırayı bıraktıktan sonra sabote/kaçırma gibi) durumunun artık bitmesine odaklanıyoruz.

Düşünülenlerin aksine forumdaki ve destek tarafındaki her mesaj okunuyor. Uygulanabilir tüm öneriler planlamalarımız arasında değerlendiriliyor. Etkinlikler konusunda da duyuruda da yazdığımız üzere ekstra birçok etkinlik planlamalarına dair çalışmaları da halihazırda yürütüyoruz.

Alınan önlemlerin herkesi memnun etmesini beklemiyoruz ancak oyunun devamlılığı ve dengesi açısından bu önlemlerin alınması artık siz oyuncularımızın oyun deneyimini daha iyi bir seviyeye çıkarmak için zorunluluk haline gelmiştir.

İKV herkesin özlediği ve oyun oynarken fazla keyif aldığı bir hale tekrar dönme konusunda kesin ve kararlılıkla çalışmalara başlamıştır.

Hepinizin müsterih olmasını ve bu süreçte bizlere olabildiğince destek olmasını bekliyoruz.

Yine önceden de aktardığımız üzere Hazırsanız Başlıyoruz!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön