Reis haklısında Kaçırma Çarı Kasacak Kabiliyette adamın ekibi vardır, kimseden yardım istemez bende dediğin gibi boss kesmekten çok arkadaşlık kurma düşüncesinde olan birisiyim herkese sorarım hangi sunucuda oynadın şunu bilirmisin falan diye ve çokta iyi arkadaşlar edinirim. Ama zaten biriyle arkadaşlık kurup sohbet eden birininde asası zırhı tılsımı öyle full olmaz zaten dalgasına oynuyordur insanlara yardım eder ama gaffara güç yetiremiyordur. Öyle Ensesi kalın çarları ful olanların arkadaşlığa ihtiyacı olmaz bırak sohbet etmeyi cevap vermeye bile tenezzül etmezler, Ha çokta mükemmel insanlar yok değil ama sayıları az. Asıl oyuncu kitle çarımı hemen dizip savaşmam millete dert olmam lazım demez. Canım sıkılıyor diyip yer altında meteorda görevi olanları arar onlara yardım eder zaten Allah razı olsun. Senin dediğin gibi yardımcı olmak isteyen insanlarda çubuk asa lıdır yardım etmek ister kesemeyeceğimizi bilsede gönlü olsun diye grup kurar girer o gaffara. Yani bu oyunda gözünü item tılsım para bürümüş insanlar dışında çarları full yardım sever birini bulmak zordur. Yinede iyi birisi olduğuna inanıyorumGangbangg yazdı: ↑24 Nis 2025 11:22 Olaya her tarafindan bakmak gerekirse insalar biraz cekingenler gorevlerini yapmak konusunda ;
kacirma carlarinin turemesini istemiyorlar. Sifaci svasci buyucu simdi sunucuda olaylar iyilesti ama her zaman bozuk zihniyetteki insanlar cikiyor .. Bug kesen , nara atan tank , bunlara sifa basan sifacilar... simdi biraz empati kurar sen bunlari tanimadigin icin bunlara yardim edermisin ? Biraz muhabbet kurmalisin ,, ben genlede herkese yardim eden adamim, dun o kadar yorgun olmama ragmen 2 kisinin gorevi var diye ortagimi cagridim ve sandbox yardimi ile karakterleri acip Migrat gorevlerini yaptik ... Sonuc olarak yapiliyor eve , ama biraz muhabbet et be , mesela sor onceden hangi sunucuda oynuyordun vs .. muhabbet kur, direkt bodoslama ya bana yardim et sana sunu vereyim yok . Konusursun halini hatrini sorarsin vs .. Sonra ya kanka gorevim var ama yapamiyorum bir el ativer.. belki erg duser hidro duser sana veririm dersin biter. Kelimenin gucu ahmagin zorbaligindan
, para istemesinden kuvvetlidir. Ulas bana oyunda yardimci olayim . hafta sonu ama . GANGSTA nick
Oyundaki insanlığın ölüşü
- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Mazi
Re: Oyundaki insanlığın ölüşü
Bildiğim Birşey Varki Oda Hiçbirşeyin Birdaha Eskisi Gibi Olmayacağıdır.
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy

xxJUSTINGxx yazdı: ↑24 Nis 2025 12:45Reis haklısında Kaçırma Çarı Kasacak Kabiliyette adamın ekibi vardır, kimseden yardım istemez bende dediğin gibi boss kesmekten çok arkadaşlık kurma düşüncesinde olan birisiyim herkese sorarım hangi sunucuda oynadın şunu bilirmisin falan diye ve çokta iyi arkadaşlar edinirim. Ama zaten biriyle arkadaşlık kurup sohbet eden birininde asası zırhı tılsımı öyle full olmaz zaten dalgasına oynuyordur insanlara yardım eder ama gaffara güç yetiremiyordur. Öyle Ensesi kalın çarları ful olanların arkadaşlığa ihtiyacı olmaz bırak sohbet etmeyi cevap vermeye bile tenezzül etmezler, Ha çokta mükemmel insanlar yok değil ama sayıları az. Asıl oyuncu kitle çarımı hemen dizip savaşmam millete dert olmam lazım demez. Canım sıkılıyor diyip yer altında meteorda görevi olanları arar onlara yardım eder zaten Allah razı olsun. Senin dediğin gibi yardımcı olmak isteyen insanlarda çubuk asa lıdır yardım etmek ister kesemeyeceğimizi bilsede gönlü olsun diye grup kurar girer o gaffara. Yani bu oyunda gözünü item tılsım para bürümüş insanlar dışında çarları full yardım sever birini bulmak zordur. Yinede iyi birisi olduğuna inanıyorumGangbangg yazdı: ↑24 Nis 2025 11:22 Olaya her tarafindan bakmak gerekirse insalar biraz cekingenler gorevlerini yapmak konusunda ;
kacirma carlarinin turemesini istemiyorlar. Sifaci svasci buyucu simdi sunucuda olaylar iyilesti ama her zaman bozuk zihniyetteki insanlar cikiyor .. Bug kesen , nara atan tank , bunlara sifa basan sifacilar... simdi biraz empati kurar sen bunlari tanimadigin icin bunlara yardim edermisin ? Biraz muhabbet kurmalisin ,, ben genlede herkese yardim eden adamim, dun o kadar yorgun olmama ragmen 2 kisinin gorevi var diye ortagimi cagridim ve sandbox yardimi ile karakterleri acip Migrat gorevlerini yaptik ... Sonuc olarak yapiliyor eve , ama biraz muhabbet et be , mesela sor onceden hangi sunucuda oynuyordun vs .. muhabbet kur, direkt bodoslama ya bana yardim et sana sunu vereyim yok . Konusursun halini hatrini sorarsin vs .. Sonra ya kanka gorevim var ama yapamiyorum bir el ativer.. belki erg duser hidro duser sana veririm dersin biter. Kelimenin gucu ahmagin zorbaligindan
, para istemesinden kuvvetlidir. Ulas bana oyunda yardimci olayim . hafta sonu ama . GANGSTA nick![]()
Oyunu 2009 dan beri oynayan birisi olarak benim nickimi forum uyeligimi eskiden olan arkadaslarimin hepsi bilirler, Dedigim gibi ben item dusuremzsem gider bir kac bekleyen adama yardim ederim dualarini alayim diye
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ne güzel bir düşünce bende Eö de Teşkilat ta öyle idim. Şimdi Karaköyde başlamak nasip oldu ve Gaffar Bey'e kadar geldik ben geceleri giremiyorum sadece gündüzleri oyunda olurum eğer gündüz bir zaman yardım etmek istersen haftasonu haftaiçi vs hayır dememGangbangg yazdı: ↑24 Nis 2025 13:18xxJUSTINGxx yazdı: ↑24 Nis 2025 12:45Reis haklısında Kaçırma Çarı Kasacak Kabiliyette adamın ekibi vardır, kimseden yardım istemez bende dediğin gibi boss kesmekten çok arkadaşlık kurma düşüncesinde olan birisiyim herkese sorarım hangi sunucuda oynadın şunu bilirmisin falan diye ve çokta iyi arkadaşlar edinirim. Ama zaten biriyle arkadaşlık kurup sohbet eden birininde asası zırhı tılsımı öyle full olmaz zaten dalgasına oynuyordur insanlara yardım eder ama gaffara güç yetiremiyordur. Öyle Ensesi kalın çarları ful olanların arkadaşlığa ihtiyacı olmaz bırak sohbet etmeyi cevap vermeye bile tenezzül etmezler, Ha çokta mükemmel insanlar yok değil ama sayıları az. Asıl oyuncu kitle çarımı hemen dizip savaşmam millete dert olmam lazım demez. Canım sıkılıyor diyip yer altında meteorda görevi olanları arar onlara yardım eder zaten Allah razı olsun. Senin dediğin gibi yardımcı olmak isteyen insanlarda çubuk asa lıdır yardım etmek ister kesemeyeceğimizi bilsede gönlü olsun diye grup kurar girer o gaffara. Yani bu oyunda gözünü item tılsım para bürümüş insanlar dışında çarları full yardım sever birini bulmak zordur. Yinede iyi birisi olduğuna inanıyorumGangbangg yazdı: ↑24 Nis 2025 11:22 Olaya her tarafindan bakmak gerekirse insalar biraz cekingenler gorevlerini yapmak konusunda ;
, para istemesinden kuvvetlidir. Ulas bana oyunda yardimci olayim . hafta sonu ama . GANGSTA nick![]()
Oyunu 2009 dan beri oynayan birisi olarak benim nickimi forum uyeligimi eskiden olan arkadaslarimin hepsi bilirler, Dedigim gibi ben item dusuremzsem gider bir kac bekleyen adama yardim ederim dualarini alayim diyeFul carlarim ful tilsim setlerim hepsi mevcut ama asla iste bunun cubuk asasi varmis , hasari yetmezmis gibi soylemlerim olmaz. yardimci olurum her daim elimden geldigince.
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy

- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: İttihad I Arz
Öncelikle konuya kaliteli bir yorum yaptığınız ve yardım teklifiniz için çok teşekkür ederim. Elbette ki dediklerinizde haklısınız. Yazımdaki sitemim, sadece yardım etmek üzerine değil asıl olarak insanların tavrı ve yaklaşımlarıydı. Yoksa tabiki kimse yardım etmek zorunda değil.Gangbangg yazdı: ↑24 Nis 2025 11:22 Olaya her tarafindan bakmak gerekirse insalar biraz cekingenler gorevlerini yapmak konusunda ;
, para istemesinden kuvvetlidir. Ulas bana oyunda yardimci olayim . hafta sonu ama . GANGSTA nick
Yıllar boyunca yüzlerce kişinin (abartısız söylüyorum) görevine hiçbir karşıklık beklemeden (olması gereken bence budur) yardım etmiş biri olarak kendim ve sizin gibi anlayışlı, yardımsever kişilerin sayısındaki azalmadan bahsetmiştim. Elbette ki böyle kişiler az da olsa var, tamamen bitmiş değil. Bir görev uğruna saatlerce bekletilip, geçiştirilip ve hatta dolandırılan kişilere şahit oldum ve foruma yazma sorumluluğu hissettim.
İnşallah oyun içinde tanışma fırsatı bulur görüşürüz. Selametle. İyi forumlar...
İttihad I Arz
- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
eSuminat yazdı: ↑24 Nis 2025 17:35Öncelikle konuya kaliteli bir yorum yaptığınız ve yardım teklifiniz için çok teşekkür ederim. Elbette ki dediklerinizde haklısınız. Yazımdaki sitemim, sadece yardım etmek üzerine değil asıl olarak insanların tavrı ve yaklaşımlarıydı. Yoksa tabiki kimse yardım etmek zorunda değil.Gangbangg yazdı: ↑24 Nis 2025 11:22 Olaya her tarafindan bakmak gerekirse insalar biraz cekingenler gorevlerini yapmak konusunda ;
Yıllar boyunca yüzlerce kişinin (abartısız söylüyorum) görevine hiçbir karşıklık beklemeden (olması gereken bence budur) yardım etmiş biri olarak kendim ve sizin gibi anlayışlı, yardımsever kişilerin sayısındaki azalmadan bahsetmiştim. Elbette ki böyle kişiler az da olsa var, tamamen bitmiş değil. Bir görev uğruna saatlerce bekletilip, geçiştirilip ve hatta dolandırılan kişilere şahit oldum ve foruma yazma sorumluluğu hissettim.
İnşallah oyun içinde tanışma fırsatı bulur görüşürüz. Selametle. İyi forumlar...
Oyunda tanıştığım bir şifacı arkadaşım gaffar görevini umarım 2 miz beraber yaparız demişti ve dün mesaj attığımda oyunu bırakıyorum dedi neden diye sorduğumda senin gaffarını sonraki el keseceğiz diye diye 6 saat bekledim diyor gerçekten içler acısı bir durum ve 2 gündür oyunda görmüyorum kendisini
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy

- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
Anlatmaya çalıştığım şey tam olarak buydu. Oyunun ve oyuncuların bu içler acısı hale gelmesiydi. Umarım az da olsa bir farkındalık yaratabilmişizdir bu konu aracılığıyla. En azından forumu takip edenler nezdinde...xxJUSTINGxx yazdı: ↑24 Nis 2025 18:08eSuminat yazdı: ↑24 Nis 2025 17:35Öncelikle konuya kaliteli bir yorum yaptığınız ve yardım teklifiniz için çok teşekkür ederim. Elbette ki dediklerinizde haklısınız. Yazımdaki sitemim, sadece yardım etmek üzerine değil asıl olarak insanların tavrı ve yaklaşımlarıydı. Yoksa tabiki kimse yardım etmek zorunda değil.Gangbangg yazdı: ↑24 Nis 2025 11:22 Olaya her tarafindan bakmak gerekirse insalar biraz cekingenler gorevlerini yapmak konusunda ;
Oyunda tanıştığım bir şifacı arkadaşım gaffar görevini umarım 2 miz beraber yaparız demişti ve dün mesaj attığımda oyunu bırakıyorum dedi neden diye sorduğumda senin gaffarını sonraki el keseceğiz diye diye 6 saat bekledim diyor gerçekten içler acısı bir durum ve 2 gündür oyunda görmüyorum kendisini
İttihad I Arz
Düşüncelerinize katılıyorum. Oyunda eski yardımseverlik kalmadı. Çoğu oyuncu kendi çıkarı olmadığında başkalarına yardım etmeyi mantıksız buluyor. Yakın bir zamanda oyunda kendinden başkasını görmediğinde anlayacaklar diğer oyunculara neden destek olunması gerektiğini.
- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
LYSANTHIR nickine sahip kişi ve loncası sunucuya yeni başlayan kişilerin sadece gaffar görevini yapmak için (X hariç) 300 TL gerçek para istemektedir. Bu insan dışı yaratıkları ifşalamak farz oldu.
İttihad I Arz
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
eö tercih edebilirsiniz 1 ct kutu alıp keyfınıze bakabılırsınız
- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
LYSANTHIR ve loncası "Eski Yeni" dir. Bunların kim olduklarını ve nasıl karakterlere sahip olduklarını herkes bilsin. Beyazköşkün eski efsanevi hırsızlarından TheAnticHrist (Emir) de loncaya dahildir. Öğrendiğim bilgiler bu kadar. Konu kapanabilir.
İttihad I Arz