Topla Kazan hk.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: Topla Kazan hk.
Eskiden hırsızlık denirdi şimdi racon mu diyorsunuz? Alışverişte ne aktarıyordun anlatsana biraz madem seviyorsun yalanı
- ByNSeMPaTiK
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Tom And Jerry
Kendi şifrenizi göstermek sizin hatanız, burada asıl suçlu sizsiniz. Karşı taraf isteseydi karakterinizin içini tamamen boşaltabilir, hatta hesabınıza ban yedirebilirdi ama bunu yapmamış. Görünen o ki size bir ders vermek istemiş ve bunu da başarmış. Onca oyuncunun arasında sizi ve arkadaşınızı küçük düşürmüş. Hatta bununla ilgili bir video da var; orada sizin ne kadar bencil ve iftiracı biri olduğunuz açıkça görülüyor. Zaten eğer gerçekten niyeti olsaydı, her şeyinizi alırdı ve siz de buna engel olamazdınızSeRRuh yazdı: ↑10 Mar 2025 18:27Sabahın köründe ks atmaya gelip " chat kısmını göstermeden " video çekip makro mu dedin? chatte din tartışması yapıyordun benimle ondan mı utandın diyeceğim ama sende utanacak yüz olduğunu sanmıyorum. Sen yayıncı arkadaşımın şifresini yayında görüp charındaki itemleri aktarırken yakaladığım çocuk değil misin? Yakaladım videosunu aldım dediğimde sanki chardaki itemleri hiç almamış gibi çaktırmadan geri aktaran çocuk? sonra da bir şeyini çalmadık diye video falan yapıp ört pas eden? Söylediğin saatteki chat kayıtlarına bakmazlar mı sanıyorsun? Tarihi keşke chate yazsaydın demezler mi adama? telefon kamerasıyla kasıtlı açıya almayıp akıllı olduğunu sanman ne kadar büyük bir ironi bir bilsen. Oyunda da söylediğim gibi sen çeyrek oyuncusun senden 4 tane daha gelmesi lazım... Rabbim şu mübarek ayda elini harama uzatanları doğru yola soksun inşallah.
https://youtu.be/Pq2wVLwtCzw
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Karaköy sunucusunda hile ile maden topluyorlar. Videolarını aldım desteğe göndereceğim.[/color][/i]
[/quote]
Öyle miymiş?
[/quote]
Sabahın köründe ks atmaya gelip " chat kısmını göstermeden " video çekip makro mu dedin? chatte din tartışması yapıyordun benimle ondan mı utandın diyeceğim ama sende utanacak yüz olduğunu sanmıyorum. Sen yayıncı arkadaşımın şifresini yayında görüp charındaki itemleri aktarırken yakaladığım çocuk değil misin? Yakaladım videosunu aldım dediğimde sanki chardaki itemleri hiç almamış gibi çaktırmadan geri aktaran çocuk? sonra da bir şeyini çalmadık diye video falan yapıp ört pas eden? Söylediğin saatteki chat kayıtlarına bakmazlar mı sanıyorsun? Tarihi keşke chate yazsaydın demezler mi adama? telefon kamerasıyla kasıtlı açıya almayıp akıllı olduğunu sanman ne kadar büyük bir ironi bir bilsen. Oyunda da söylediğim gibi sen çeyrek oyuncusun senden 4 tane daha gelmesi lazım... Rabbim şu mübarek ayda elini harama uzatanları doğru yola soksun inşallah.
[/quote]
Maaşallah utanman da yok şerrrrruh. Bahanelere bak. Söylediğini kanıtlayamayan adama adam diyenin.... Pamukçu Şerruh
Bakcan işine

[/quote]
Öyle miymiş?
[/quote]
Sabahın köründe ks atmaya gelip " chat kısmını göstermeden " video çekip makro mu dedin? chatte din tartışması yapıyordun benimle ondan mı utandın diyeceğim ama sende utanacak yüz olduğunu sanmıyorum. Sen yayıncı arkadaşımın şifresini yayında görüp charındaki itemleri aktarırken yakaladığım çocuk değil misin? Yakaladım videosunu aldım dediğimde sanki chardaki itemleri hiç almamış gibi çaktırmadan geri aktaran çocuk? sonra da bir şeyini çalmadık diye video falan yapıp ört pas eden? Söylediğin saatteki chat kayıtlarına bakmazlar mı sanıyorsun? Tarihi keşke chate yazsaydın demezler mi adama? telefon kamerasıyla kasıtlı açıya almayıp akıllı olduğunu sanman ne kadar büyük bir ironi bir bilsen. Oyunda da söylediğim gibi sen çeyrek oyuncusun senden 4 tane daha gelmesi lazım... Rabbim şu mübarek ayda elini harama uzatanları doğru yola soksun inşallah.
[/quote]
Maaşallah utanman da yok şerrrrruh. Bahanelere bak. Söylediğini kanıtlayamayan adama adam diyenin.... Pamukçu Şerruh
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Böyle bir videoyu benim için yapsalar ve oyuncu sayısına göre iyi bir izlenme alsa bu oyunu bilgisayarıma indirmemek üzere siler forumu aklıma bile getirmem ancak gel gör ki insan kendi iç saygısını kaybedince bu kadar düşebiliyor.5 dakika boyunca karakterde kaldık bilinen herhangi bir GM`e hakaret veya herhangi bir din dil ırka kötü söz 999 ban sebebi çok basit bir işlemle halledebilirdik onuda geçiyorum sizin basit düşük seviye itemlerinizi alacagımızı nerden çıkardın? Sen 50 m için Çt önünde paralı gaffar diye dilenirken biz sunucunun ilk çiplerini topluyorduk.Komik çocuk seni.

Azgınlık kitabi diye hesapla giriş yapıp . videoda küfür edip . üstüne ayar yiyince serruh ve arkadaşları hala birşeyler kanıtlama peşinde . aranızdaki davada ben hep seni haksız gördüm öylesinde. üstünden 30 senede geçse MMRPG tarihinin en iyi ayar videosu bu şaşmaz
Bu konuda yorum yapmama bile gerek yok. Forumdaki dostlar izleyip gereken yorumları yapmışlar. Kendi içinizde yaşadığınız hayal dünyasından çıkıp gerçekle yüzleşme vakti..
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
Hırsızlığa racon suç ortaklarına da dostlar diyeceksin ama hayal dünyasında da olmayacaksın vay be.. yavuz hırsız neydi bir laf vardı tam olarak böyle demek ki...
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
Adam yazar.. yeni kitabı mayısta çıkacak al oku. En son okuduğun kitap neydi?makale34 yazdı: ↑10 Mar 2025 21:23 Azgınlık kitabi diye hesapla giriş yapıp . videoda küfür edip . üstüne ayar yiyince serruh ve arkadaşları hala birşeyler kanıtlama peşinde . aranızdaki davada ben hep seni haksız gördüm öylesinde. üstünden 30 senede geçse MMRPG tarihinin en iyi ayar videosu bu şaşmaz
- BLueMASTER
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Histeri
Adli tatilde adliyeye gidip şikayet dilekçesi vermeye çalışan bir yazar adamSeRRuh yazdı: ↑10 Mar 2025 22:43Adam yazar.. yeni kitabı mayısta çıkacak al oku. En son okuduğun kitap neydi?makale34 yazdı: ↑10 Mar 2025 21:23 Azgınlık kitabi diye hesapla giriş yapıp . videoda küfür edip . üstüne ayar yiyince serruh ve arkadaşları hala birşeyler kanıtlama peşinde . aranızdaki davada ben hep seni haksız gördüm öylesinde. üstünden 30 senede geçse MMRPG tarihinin en iyi ayar videosu bu şaşmaz

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
Bu kacıncı derece yüzsüzlük? He gerçi o yüzü videoda görmüştük.. Kopyacısı gelmiş hırsızlığın üstünü kapatmaya çalışıyor vay be. Arkadaş siz adamın charını soydunuz ve yakalanınca "videonuzu paylaşacağım" dediğimde çaktırmadan geri koyarken yine yakalandınız. Yani siz kapısı açık bir eve girip eşyaları çalıp tam çıkarken karşı komşuya yakalandığınız için eşyaları kapının kenarına koyup " bak almadık " diyecek kadar düşük bir seviyesiniz. Adamın kasasındaki " Bakırezer Altuncu Takı " neden çantasındaydı? Adam size sövdüğü zaman bunu da videoya alıp gururla paylaşıp racon dediniz. Şu mübarek ramazanda Allah size biraz onur, gurur, haysiyet nasip etsin. Ailenize de sabır.BLueMASTER yazdı: ↑11 Mar 2025 14:32Adli tatilde adliyeye gidip şikayet dilekçesi vermeye çalışan bir yazar adamSeRRuh yazdı: ↑10 Mar 2025 22:43Adam yazar.. yeni kitabı mayısta çıkacak al oku. En son okuduğun kitap neydi?makale34 yazdı: ↑10 Mar 2025 21:23 Azgınlık kitabi diye hesapla giriş yapıp . videoda küfür edip . üstüne ayar yiyince serruh ve arkadaşları hala birşeyler kanıtlama peşinde . aranızdaki davada ben hep seni haksız gördüm öylesinde. üstünden 30 senede geçse MMRPG tarihinin en iyi ayar videosu bu şaşmaz![]()
![]()
![]()
![]()
Etkinlik konusunu kişisel tartışmaya çekmeyin. Discord sunucumda bulunuyorsunuz olmayanı da çağırın toplanın beni de çağırın.