Topla Kazan hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: Topla Kazan hk.

Mesaj gönderen SeRRuh »

Eskiden hırsızlık denirdi şimdi racon mu diyorsunuz? Alışverişte ne aktarıyordun anlatsana biraz madem seviyorsun yalanı
Kullanıcı avatarı
ByNSeMPaTiK
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Tom And Jerry

Mesaj gönderen ByNSeMPaTiK »

SeRRuh yazdı: 10 Mar 2025 18:27
AGRESIF yazdı: 10 Mar 2025 17:09
SeRRuh yazdı: 10 Mar 2025 08:39 Karaköy sunucusunda hile ile maden topluyorlar. Videolarını aldım desteğe göndereceğim.
Öyle miymiş?

Sabahın köründe ks atmaya gelip " chat kısmını göstermeden " video çekip makro mu dedin? chatte din tartışması yapıyordun benimle ondan mı utandın diyeceğim ama sende utanacak yüz olduğunu sanmıyorum. Sen yayıncı arkadaşımın şifresini yayında görüp charındaki itemleri aktarırken yakaladığım çocuk değil misin? Yakaladım videosunu aldım dediğimde sanki chardaki itemleri hiç almamış gibi çaktırmadan geri aktaran çocuk? sonra da bir şeyini çalmadık diye video falan yapıp ört pas eden? Söylediğin saatteki chat kayıtlarına bakmazlar mı sanıyorsun? Tarihi keşke chate yazsaydın demezler mi adama? telefon kamerasıyla kasıtlı açıya almayıp akıllı olduğunu sanman ne kadar büyük bir ironi bir bilsen. Oyunda da söylediğim gibi sen çeyrek oyuncusun senden 4 tane daha gelmesi lazım... Rabbim şu mübarek ayda elini harama uzatanları doğru yola soksun inşallah.
https://youtu.be/Pq2wVLwtCzw
Kendi şifrenizi göstermek sizin hatanız, burada asıl suçlu sizsiniz. Karşı taraf isteseydi karakterinizin içini tamamen boşaltabilir, hatta hesabınıza ban yedirebilirdi ama bunu yapmamış. Görünen o ki size bir ders vermek istemiş ve bunu da başarmış. Onca oyuncunun arasında sizi ve arkadaşınızı küçük düşürmüş. Hatta bununla ilgili bir video da var; orada sizin ne kadar bencil ve iftiracı biri olduğunuz açıkça görülüyor. Zaten eğer gerçekten niyeti olsaydı, her şeyinizi alırdı ve siz de buna engel olamazdınız
GevezeHerif
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GevezeHerif »

Karaköy sunucusunda hile ile maden topluyorlar. Videolarını aldım desteğe göndereceğim.[/color][/i]
[/quote]

Öyle miymiş?

[/quote]
Sabahın köründe ks atmaya gelip " chat kısmını göstermeden " video çekip makro mu dedin? chatte din tartışması yapıyordun benimle ondan mı utandın diyeceğim ama sende utanacak yüz olduğunu sanmıyorum. Sen yayıncı arkadaşımın şifresini yayında görüp charındaki itemleri aktarırken yakaladığım çocuk değil misin? Yakaladım videosunu aldım dediğimde sanki chardaki itemleri hiç almamış gibi çaktırmadan geri aktaran çocuk? sonra da bir şeyini çalmadık diye video falan yapıp ört pas eden? Söylediğin saatteki chat kayıtlarına bakmazlar mı sanıyorsun? Tarihi keşke chate yazsaydın demezler mi adama? telefon kamerasıyla kasıtlı açıya almayıp akıllı olduğunu sanman ne kadar büyük bir ironi bir bilsen. Oyunda da söylediğim gibi sen çeyrek oyuncusun senden 4 tane daha gelmesi lazım... Rabbim şu mübarek ayda elini harama uzatanları doğru yola soksun inşallah.
[/quote]

Maaşallah utanman da yok şerrrrruh. Bahanelere bak. Söylediğini kanıtlayamayan adama adam diyenin.... Pamukçu Şerruh :D Bakcan işine :D :* :heart_eyes: :heart_eyes:
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

SeRRuh yazdı: 10 Mar 2025 18:57 Eskiden hırsızlık denirdi şimdi racon mu diyorsunuz? Alışverişte ne aktarıyordun anlatsana biraz madem seviyorsun yalanı
Böyle bir videoyu benim için yapsalar ve oyuncu sayısına göre iyi bir izlenme alsa bu oyunu bilgisayarıma indirmemek üzere siler forumu aklıma bile getirmem ancak gel gör ki insan kendi iç saygısını kaybedince bu kadar düşebiliyor.5 dakika boyunca karakterde kaldık bilinen herhangi bir GM`e hakaret veya herhangi bir din dil ırka kötü söz 999 ban sebebi çok basit bir işlemle halledebilirdik onuda geçiyorum sizin basit düşük seviye itemlerinizi alacagımızı nerden çıkardın? Sen 50 m için Çt önünde paralı gaffar diye dilenirken biz sunucunun ilk çiplerini topluyorduk.Komik çocuk seni.
Resim
Kullanıcı avatarı
makale34
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen makale34 »

Azgınlık kitabi diye hesapla giriş yapıp . videoda küfür edip . üstüne ayar yiyince serruh ve arkadaşları hala birşeyler kanıtlama peşinde . aranızdaki davada ben hep seni haksız gördüm öylesinde. üstünden 30 senede geçse MMRPG tarihinin en iyi ayar videosu bu şaşmaz
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen AGRESIF »

SeRRuh yazdı: 10 Mar 2025 18:57 Eskiden hırsızlık denirdi şimdi racon mu diyorsunuz? Alışverişte ne aktarıyordun anlatsana biraz madem seviyorsun yalanı
Bu konuda yorum yapmama bile gerek yok. Forumdaki dostlar izleyip gereken yorumları yapmışlar. Kendi içinizde yaşadığınız hayal dünyasından çıkıp gerçekle yüzleşme vakti..
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

AGRESIF yazdı: 10 Mar 2025 21:58
Bu konuda yorum yapmama bile gerek yok. Forumdaki dostlar izleyip gereken yorumları yapmışlar. Kendi içinizde yaşadığınız hayal dünyasından çıkıp gerçekle yüzleşme vakti..
Hırsızlığa racon suç ortaklarına da dostlar diyeceksin ama hayal dünyasında da olmayacaksın vay be.. yavuz hırsız neydi bir laf vardı tam olarak böyle demek ki...
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

makale34 yazdı: 10 Mar 2025 21:23 Azgınlık kitabi diye hesapla giriş yapıp . videoda küfür edip . üstüne ayar yiyince serruh ve arkadaşları hala birşeyler kanıtlama peşinde . aranızdaki davada ben hep seni haksız gördüm öylesinde. üstünden 30 senede geçse MMRPG tarihinin en iyi ayar videosu bu şaşmaz
Adam yazar.. yeni kitabı mayısta çıkacak al oku. En son okuduğun kitap neydi?
Kullanıcı avatarı
BLueMASTER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Histeri

Mesaj gönderen BLueMASTER »

SeRRuh yazdı: 10 Mar 2025 22:43
makale34 yazdı: 10 Mar 2025 21:23 Azgınlık kitabi diye hesapla giriş yapıp . videoda küfür edip . üstüne ayar yiyince serruh ve arkadaşları hala birşeyler kanıtlama peşinde . aranızdaki davada ben hep seni haksız gördüm öylesinde. üstünden 30 senede geçse MMRPG tarihinin en iyi ayar videosu bu şaşmaz
Adli tatilde adliyeye gidip şikayet dilekçesi vermeye çalışan bir yazar adam :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

BLueMASTER yazdı: 11 Mar 2025 14:32
SeRRuh yazdı: 10 Mar 2025 22:43
Adli tatilde adliyeye gidip şikayet dilekçesi vermeye çalışan bir yazar adam :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:
Bu kacıncı derece yüzsüzlük? He gerçi o yüzü videoda görmüştük.. Kopyacısı gelmiş hırsızlığın üstünü kapatmaya çalışıyor vay be. Arkadaş siz adamın charını soydunuz ve yakalanınca "videonuzu paylaşacağım" dediğimde çaktırmadan geri koyarken yine yakalandınız. Yani siz kapısı açık bir eve girip eşyaları çalıp tam çıkarken karşı komşuya yakalandığınız için eşyaları kapının kenarına koyup " bak almadık " diyecek kadar düşük bir seviyesiniz. Adamın kasasındaki " Bakırezer Altuncu Takı " neden çantasındaydı? Adam size sövdüğü zaman bunu da videoya alıp gururla paylaşıp racon dediniz. Şu mübarek ramazanda Allah size biraz onur, gurur, haysiyet nasip etsin. Ailenize de sabır.

Etkinlik konusunu kişisel tartışmaya çekmeyin. Discord sunucumda bulunuyorsunuz olmayanı da çağırın toplanın beni de çağırın.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön