bak guzel kardesim hicbir sey anlamadiysan bile arkadas makine oluyor oyun atip tekrar girdiginde makine parasi geri gelmis ve puanlarida sifirlanmis iksirlerden anlayamadiysan burdan anlayabilirsin keza bilgilendirmek icin soylutorum hicbir fikrin yoksa bu olayla ilgili itemler ic ice girdiyse ve slot dolu diyorsa zaten kopya kesin bir sekilde meydana gelmis oluyor
Yönetim sözünde duramadı. Kopya Materyal Hk.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Re: Yönetim sözünde duramadı. Kopya Materyal Hk.
Net görmek istiyorsanız
Buyrun Orti nin mesajı
https://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?t=174673
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Meran mücevherleri de kopya değil zaten. Hatta meran mücevherlerini alan çarların ban yeme sebebi de hakaret küfür falandır büyük ihtimalle. Aynen hocam aynen kopya olmadı
- Asukakazama
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Tam izle videoyu adam bol keseden meran mücevheri dağıtıyo
AsukaKazama
-
- Acemi Savaşçı
videoda canlı canlı iksir kopyalanıyor bu hala göremedim zart zurt diyor :DDDD ortinin yan hesap heralde bu
Sırayla ağladığınıza göre iyi yanmışsınız:D 25 balina 25 balina olarak duruyor kopya diye zırlıyorsunuz hala kopyalanacak olsa önce onlar kopya olurdu. Meğer ne çok kopyacı varmış herkes ustası olmuş:D
Since 2008
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
MSKSKSKSKKSKSJSKSKSKKS tamam kardesim sen oynamaya devam gaffar kesmeye calis hatta reel olarak maden falan al kopya yok
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Yönetim tarafından açıklama yapılmış, hala daha aksini savunmaya çalışma inadı çok anlamsız. Bi de ilk defa oluyormuş gibi davrananlar var. Allah akıl fikir versin...
Ben kopya yapılmıyor demedim, belki yapılmıştır ama attığınız videonun 1 saat 40.dakikalık kısmında kopya olmamış, o kırmızı ibare kopya yapıldı demek değil. Oyunun geri sarması da kopya demek değil. Oyun sardığı için elbette makina atma parası geri gelecek, eğer çemberlitaştan item düşürmüş olsa o itemin gideceği gibi. O giden iteme de kopya diyeceksiniz sizin mantıkla. Makina atma ile ilgili bir problem var o da bazı durumlarda oyun sararsa size fazladan 5 puan daha veriyor yani +5 ürününüz +10 oluyor ama o da her zaman değil.
150 tane jadeit gösterilmesine ithafen, birincisi 151 akçe olayı hiçbir şeyi kanıtlamaz çünkü ben girip ekran görüntüsü alırken akçemi 151, 152, 151.000 gibi uçuk sayılar gibi gösterebilirim, gerçekten 151.000 akçem olmaz ama varmış gibi gözükür. Hadi diyelim 151 akçe olayı doğru ama dediğim gibi bir şeyi kanıtlamaz, ekran görüntüsünün Karaköy sunucusuna ait olduğuna dair kanıt yok, hadi diyelim Karaköy sunucusunda, sunucu açılalı 1 ay oldu, 150 jadeit kopyasız elde edilebilecek bir materyal. Zor ama yapılır sadece hol dönen birisi tarafından. Bana gelsin ticaretten 150 tane mikroçip göstersin söz ifşa etmeyeceğim, buraya da gelip yazacağım doğruymuş diye.
Ban yiyen arkadaşlara gelince, Topkapı bölgesinde halka açık şekilde meran mücevheri dağıtılması ne kadar şüpheli bir durumsa, alanların ve dağıtanların bloklanması da o kadar doğal bir durumdur. Ben 2 yıl önce kadar Karaköy bankanın önünde kopya yapma niyetim olmadan birkaç nesne ayırıp birleştirdim ve kısa bir süre sonra hesabım bloklandı. Sonradan öğrendim ki şüpheli durumlarda bloklanma olabiliyor inceleme veyahut uyarı amaçlı. Ve bu kısa süreli bir blok, yanılmıyorsam 1 yada 3 gün sonra karakterim açılmıştı.
Ayrıca değinmek istediğim nokta, İKV oyununda kopya ilk defa 2019 yıllarında da çıkmamıştı. Çok eskiler hatırlar, bonolar yüzünden kopya yıllar yıllar önce de çıkmıştı. Çözümü bonoyu oyundan kaldırarak buldular, oyun uzun bir süre bonosuz devam etti ve hesaplarında tek tük 1m yada 10m bono bulunduranlar nostalji için tutuyorlardı, başka yerde bulunması imkansızdı. Sonra 2019 yılında yine bono eklendi ve yine kopya çıktı. Tekrar kaldırıldı. Şimdi tekrar eklenmiş ve kopya muhabbetleri dönüyor. İKV ticaretinde enflasyon hiçbir zaman 10mlik bono ihtiyacı olacak kadar büyümedi, 2017 zamanlarında Eminönü sunucusunda bir xenotim 2m civarında satılıyordu bu da bir üretim için 64m gerekiyor demek, ticaretten 64m rahatlıkla koyulabiliyordu bonoya ihtiyaç yoktu. Tekrar söylüyorum, ben kopya yoktur demiyorum ancak sunulan kanıtlardan hiçbiri kopya var demeye yeterli şeyler değil.
150 tane jadeit gösterilmesine ithafen, birincisi 151 akçe olayı hiçbir şeyi kanıtlamaz çünkü ben girip ekran görüntüsü alırken akçemi 151, 152, 151.000 gibi uçuk sayılar gibi gösterebilirim, gerçekten 151.000 akçem olmaz ama varmış gibi gözükür. Hadi diyelim 151 akçe olayı doğru ama dediğim gibi bir şeyi kanıtlamaz, ekran görüntüsünün Karaköy sunucusuna ait olduğuna dair kanıt yok, hadi diyelim Karaköy sunucusunda, sunucu açılalı 1 ay oldu, 150 jadeit kopyasız elde edilebilecek bir materyal. Zor ama yapılır sadece hol dönen birisi tarafından. Bana gelsin ticaretten 150 tane mikroçip göstersin söz ifşa etmeyeceğim, buraya da gelip yazacağım doğruymuş diye.
Ban yiyen arkadaşlara gelince, Topkapı bölgesinde halka açık şekilde meran mücevheri dağıtılması ne kadar şüpheli bir durumsa, alanların ve dağıtanların bloklanması da o kadar doğal bir durumdur. Ben 2 yıl önce kadar Karaköy bankanın önünde kopya yapma niyetim olmadan birkaç nesne ayırıp birleştirdim ve kısa bir süre sonra hesabım bloklandı. Sonradan öğrendim ki şüpheli durumlarda bloklanma olabiliyor inceleme veyahut uyarı amaçlı. Ve bu kısa süreli bir blok, yanılmıyorsam 1 yada 3 gün sonra karakterim açılmıştı.
Ayrıca değinmek istediğim nokta, İKV oyununda kopya ilk defa 2019 yıllarında da çıkmamıştı. Çok eskiler hatırlar, bonolar yüzünden kopya yıllar yıllar önce de çıkmıştı. Çözümü bonoyu oyundan kaldırarak buldular, oyun uzun bir süre bonosuz devam etti ve hesaplarında tek tük 1m yada 10m bono bulunduranlar nostalji için tutuyorlardı, başka yerde bulunması imkansızdı. Sonra 2019 yılında yine bono eklendi ve yine kopya çıktı. Tekrar kaldırıldı. Şimdi tekrar eklenmiş ve kopya muhabbetleri dönüyor. İKV ticaretinde enflasyon hiçbir zaman 10mlik bono ihtiyacı olacak kadar büyümedi, 2017 zamanlarında Eminönü sunucusunda bir xenotim 2m civarında satılıyordu bu da bir üretim için 64m gerekiyor demek, ticaretten 64m rahatlıkla koyulabiliyordu bonoya ihtiyaç yoktu. Tekrar söylüyorum, ben kopya yoktur demiyorum ancak sunulan kanıtlardan hiçbiri kopya var demeye yeterli şeyler değil.
Since 2008
Mikroçip koysun diyor kanka olmayan şeyi nasıl kopyalayacak olanı kopyaliyor . Hem yok diyorsun yoksa o kadar adam nasıl anında ban yiyor . Oyunun yarısı ban yemiş durumda .plussuz Carla kk girebiliyorum. Bu mantıklı mı sence