GÖZLÜK İÇİN ERKEN DEĞİL Mİ ??
Re: GÖZLÜK İÇİN ERKEN DEĞİL Mİ ??
Yoo erken değil, en fazla yapacağı makrodur o da oyunun açığı değil her oyuna her türlü makro yapılabilir çoğu oyunda ban sebebidir
Since 2008
- DeaqLe77
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rise of Abyss
Bu yapılabilir bir durum, bu arkadaş tüm yapabılceklerını kenara bırakıp kp kasmıs ki bizde yapmayı düşünmüştük vazgeçtik
Her şeyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
OnuurErogluu yazdı: ↑07 Ağu 2024 22:02 İKV hakkında gerçekten bir şeyler yapılıyor olmalı beni çok heyecanlandırmıştı fakat sadece sunucu ismi değiştirerek ve sunucu sıfırlayarak olmaz bu iş...
Kaç arkadaş oyuna tekrar başladık hiç yoksa bir asgari ücret 3-4 arkadaş yatırdık 1 hafta içerisinde eğleniriz diye seviye 49 sonrası tamamen zulüm oldu ne grup bölgelerine girebiliyorsun, ne karaköye gidebiliyorsun.
Grup bölgeleri için emek emek topladığımız çöp olacak diye farm dahi yapılamıyor.
Bu mu ilgi veya yönetim ?
Şimdide Kopya,Hile vb. bir çok durumlar duymaya başladık açılalı 1 hafta olan sunucuda nasıl olurda bir kişi daha klana giren dahi olmadan gözlük alabilir ?
Yönetimin cevaplaması gereken ciddi sorular ve alması gereken önemli aksiyonlar var aksi halde kısa süreli gelir elde etmek dışında farklı bir atak yapamayacak tekrar tozlu raflara kaldırılacak.
Daha sunucu gelmeden zannetmiyorum başlığı attım ağzıma sıçtılar benim kopyacısın dediler halbuki olacakları söyledim ben normal oyuncuyum çok sıkıntılar olacak dedim önerilerimi dinlemediler bile
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
Neden şaşırıyorsun ki ? Bugün o sunucuda bende başlasam bikaç haftaya gözlükleri çekerim 25 level yap kp kas zor bişi değil. Tur attım birkaç gün Düşük level çarımla kp kasanlarıda gördüm eö arz sancakta 
Sonuna Kadar - Beyazköşk
#DELERİM
#SAPLARIM
#DELERİM
#SAPLARIM
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Merhabalar,
Seneyi tam hatırlamıyorum ama tılsım sunucusunun açıldığı sene olarak düşünebilirsiniz, akşam saatlerinde tılsım sunucu şu tarihte şu saatte açılıyor şeklinde duyuru geçiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam sabah 9-10 civarıydı sunucu açılış saati. Okulda heyecanlı heyecanlı son dersin bitmesini bekliyorum. Saat 14:00 sularında eve geldim, güncellemeydi vesayreydi derken 15:00 gibi oyuna girmişimdir maksimum. Her neyse 35 level bir savaşçıda hedef netleştiren gözlük görmüştüm mısır çarşısında ''taZeeee'' diye yazıyordu bölge kanalından.
O yüzden çok da şaşırmıyorum 3 hafta içinde gözlük yapılmış olmasına
İyi forumlar dilerim.
Seneyi tam hatırlamıyorum ama tılsım sunucusunun açıldığı sene olarak düşünebilirsiniz, akşam saatlerinde tılsım sunucu şu tarihte şu saatte açılıyor şeklinde duyuru geçiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam sabah 9-10 civarıydı sunucu açılış saati. Okulda heyecanlı heyecanlı son dersin bitmesini bekliyorum. Saat 14:00 sularında eve geldim, güncellemeydi vesayreydi derken 15:00 gibi oyuna girmişimdir maksimum. Her neyse 35 level bir savaşçıda hedef netleştiren gözlük görmüştüm mısır çarşısında ''taZeeee'' diye yazıyordu bölge kanalından.
O yüzden çok da şaşırmıyorum 3 hafta içinde gözlük yapılmış olmasına
İyi forumlar dilerim.
Karaköy
Ultron
Megatron
- GoDIsNoWHeRe
- İskele Babası
2 üyelik kp cari yapilmis olsa, plus hesap oldugunu düsünürsek toplamda 8 karakter, her karakterden 550kp*x2 arttirici=1100kp, toplam 8 karakterden 8800kp. 2 saatte bir sifirlandigini düsünürseniz günde 5 kere yapsa 44000kp
sene 2014dü galiba, kendime sifirdan büyücü kasmak istemistim, ama gözlüklerim daha kasmadan tam olsun istemistim. 25 seviyede 3 yildiz kahverengi yapmistim sonrasinda sIkIldIgIm icin birakmistim. eger altyapiniz hazirsa atla deve degil
sene 2014dü galiba, kendime sifirdan büyücü kasmak istemistim, ama gözlüklerim daha kasmadan tam olsun istemistim. 25 seviyede 3 yildiz kahverengi yapmistim sonrasinda sIkIldIgIm icin birakmistim. eger altyapiniz hazirsa atla deve degil
-
- İskele Babası
- Lonca: Eski Yeni
bana izin alin calismadigim gunlerin parasini verin baska bisey istemiyorum, 3-4 gun icinde gozluk kasarim, issiz calismayan bi kac kisilik bir ekiple cok kolay. Yonetici oyuncuyu inceleyecegine siz biraz oyunu inceleseniz insanlari zan altinda birakmazsiniz bence.caglayansezen yazdı: ↑07 Ağu 2024 21:47
sadece soruyorum gözlük için biraz erken değil mi ? Kendisine sorduğum zaman kp charı ile yaptığını söyledi kim yapıyor onu dediğimde bilmiyorum arkadaşım yaptı verdi bana dedi. O kısmı ss alamadım hata yedim ama bu arkadaşın incelenmesini talep ediyorum.
Ayrica son zamanlarda cok duyuyorum, hic bi sey degismemis yeni sunucuyla vs.
Zaten bir sey degisecek demedi kimse.
Sadece kopya materyallerden onemi kalmamis madenler, yurumeyen ticaret, emek verilmeden bi kac gunde fullenmis birbirinin aynisi karakterlerden sıkılanlar için, yeni bir sunucu açıldı. Sunucu doluluk oranlarından da görüldüğü gibi oyuncu kitlesi de gayet net bir şekilde yeni sunucuda bulunuyor, gelmeyenleri büyük çoğunluğu da mecburiyetten gelmiyor.
Arkadaşlar, oyuna yeni bölge gelmesi, mevcut bazı problemlerin düzelmesi zaten imkansız ve defalarca söylendi.
Buna rağmen her fırsatta, her yapılan yenilikte, yeniliğin niteliğini beğenmeyip daha fazlası olamadığı için çamur atmak, oyunda teknik bir gelişme olamayacağını sebepleriyle anlatanlara değil size eksi yazar. Şuan itibariyle oyuna getirilebilecek en büyük yenilik yeni sunucu idi zaten ve oldu. Ve sadece biz 30-40 kişilik bir loncayiz gayet mutlu bir şekilde oynuyoruz.
Sizi memnun edemedik diye, yapacaklarını söyledikleri şeyi yapmış olmalarına rağmen , bu durumu görmezden gelemeyiz. Memnun değilsen oynama kardeşim şartlar bu, beklentileriniz bu kadar yüksekse uzaklaşın bu oyundan, bu oyunun bize verebilecekleri basit ve kısıtlı. Varsa bi babayigit 250 bin dolari koyacak şak diye, alacak oyunun haklarini yazacak bir ekiple yeni bir motora, gelistirecek, yoksa olayimiz bu. Bunu kabullenmek zorundasiniz.