sadece soruyorum gözlük için biraz erken değil mi ? Kendisine sorduğum zaman kp charı ile yaptığını söyledi kim yapıyor onu dediğimde bilmiyorum arkadaşım yaptı verdi bana dedi. O kısmı ss alamadım hata yedim ama bu arkadaşın incelenmesini talep ediyorum.
Adam istediği yerde istediği eşyayı üretiyor (Kıyafet, 3. Seviye Tılsım Vs.),
Ürettiği eşya yükseltmeli bile yapabiliyor,
İstediği yere ışınlanıyor,
Madenleri otomatik topluyor (Topla yazısı bile gelmiyor),
Giriş ekranındaki güvenlik kodunu bypass edebiliyor,
Grup bölgesine girişte sürekli giriş talebi gönderiyor (Yazı gelmeden sadece yine yakın olması yeterli)
Gerçek değildir diye çok ümit etmek isterim
En son resp0nse tarafından 07 Ağu 2024 22:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
İKV hakkında gerçekten bir şeyler yapılıyor olmalı beni çok heyecanlandırmıştı fakat sadece sunucu ismi değiştirerek ve sunucu sıfırlayarak olmaz bu iş...
Kaç arkadaş oyuna tekrar başladık hiç yoksa bir asgari ücret 3-4 arkadaş yatırdık 1 hafta içerisinde eğleniriz diye seviye 49 sonrası tamamen zulüm oldu ne grup bölgelerine girebiliyorsun, ne karaköye gidebiliyorsun.
Grup bölgeleri için emek emek topladığımız çöp olacak diye farm dahi yapılamıyor.
Bu mu ilgi veya yönetim ?
Şimdide Kopya,Hile vb. bir çok durumlar duymaya başladık açılalı 1 hafta olan sunucuda nasıl olurda bir kişi daha klana giren dahi olmadan gözlük alabilir ?
Yönetimin cevaplaması gereken ciddi sorular ve alması gereken önemli aksiyonlar var aksi halde kısa süreli gelir elde etmek dışında farklı bir atak yapamayacak tekrar tozlu raflara kaldırılacak.
resp0nse yazdı: ↑07 Ağu 2024 22:00
Bir kanalda aşağıdaki videoları gördüm.
Adam istediği yerde istediği eşyayı üretiyor (Kıyafet, 3. Seviye Tılsım Vs.),
Ürettiği eşya yükseltmeli bile yapabiliyor,
İstediği yere ışınlanıyor,
Madenleri otomatik topluyor (Topla yazısı bile gelmiyor),
Giriş ekranındaki güvenlik kodunu bypass edebiliyor,
Gerçek değildir diye çok ümit etmek isterim
Gerçek maalesef. İlgili arkadaş bayağı popüler zaten
kaç tane kp charı kasmıştır kaç üyeliğe plus almıştır var ya büyük işsizlik , ikv oyuncularının işsizliği her gün daha fazla şaşırtıyor , makroyla yapmıştır muhtemelen ama kp charları için bile büyük emek lazım
En son maxwell1337 tarafından 07 Ağu 2024 22:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
caglayansezen yazdı: ↑07 Ağu 2024 21:47
sadece soruyorum gözlük için biraz erken değil mi ? Kendisine sorduğum zaman kp charı ile yaptığını söyledi kim yapıyor onu dediğimde bilmiyorum arkadaşım yaptı verdi bana dedi. O kısmı ss alamadım hata yedim ama bu arkadaşın incelenmesini talep ediyorum.
Gözlük için kp kasmayı bende düşündüm. Loncamızda 14 kişi var herkes bir karakterini kp kasmak için verebileceğini söyledi. x2 artırıcı ile günde 4 defa alsam 61.600 kp yapıyor. Aslında zor değil ama uğraşmak istemedim açıkcası hasarları düşeceği için.
Abi siz manyak mısınız ya 1 haftada çarları kastıktan sonra 1 günü almaz şu gözlüğü alması gerçekten oyundan bi haber oyuncularsınız her şeyden negatif bir şey çıkarmaya çalışıyorsunuz. Gelin iddiaya girelim bakın 1 hafta değil bana 3 gün verin gözlük çekecek kadar kp kasarım 0'dan.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Kısa bir hesap yapalım günde 6 karakteri 25 level yapabilirsin taşkanatlarda.
12 gündür açık olan sunucuda işinin oldugunu canının sıkıldıgını varsayarak 50 karakter kastıgını hesap edelim.
5 günde 2 saatte bir kp vererek 30 karakteri 1500 e attıgını varsayalım.
Kp arttırıcı + plus vuran karakterde, veren karakterde ise sadece plus (Doluluktan dolayı şart).2 saatte bir her bir karakterden 1100 kp kazanıyorsun 30k kp hesaplayalım 2 saatte bir.
Bu hesaba göre m2.5 fiziksel element gözlüğünü almak sadece 4 saatini alıyor oyuncunun hile hurda vs diye oyunu bilmeden konuşan arkadaşlar için detaylı anlatmak istedim iyi forumlar.