bu vıdeoda kı gordugum yerler & duvarlar Counter Strike oyununun bolumlerıne cok benzıyo sanki
Ayrıca meran sehrıne gıderken asagıda gorunen kopruyu de cok merak edıyorum
ucu ve sonu nerdedır GM bilir :mrgreen: :mrgreen:

complex yazdı:İlginç... Migrat, Meran'ın bir alt katı.Asansör var mı asansör?
meran şehrinde birçok yerde asansör gibi şeyler var. ne kadar alakalı olur yeni bölgelerle bilmem.melodrama44 yazdı:complex yazdı:İlginç... Migrat, Meran'ın bir alt katı.Asansör var mı asansör?
asansör yok ama topal ın orda kuyu var belki ordan geçiş olabilir.

Sanmama Selami kelaynak olabilir yani :lol:Arasdagli yazdı:meran şehrinde birçok yerde asansör gibi şeyler var. ne kadar alakalı olur yeni bölgelerle bilmem.melodrama44 yazdı:complex yazdı:İlginç... Migrat, Meran'ın bir alt katı.Asansör var mı asansör?
"Hayırsız adada dipsiz bir kuyuya sarkarak, o kadim tünellere inildiğini keşfetti eski bir pehlivan" buna göre de belki hamit pehlivan'la da bir ilgisi olabilir. bekliycez ve görücez...
o da olabilir. ama bence hamit pehlivan da işin içinde. yanlış hatırlamıyorsam selami hamit pehlivan'ın arkadaşıydı. biliyorsunuz en son ufkabakan'da rastladık selami'nin izine. bence şöyle olacak: selami'nin izini bulduğumuzu hamit pehlivan'a bildireceğiz. o da adaya gidecek selami'yi aramaya ve tünelleri keşfedecek. ama girmeye cesaret edemeyeceği için bize görev verecek. amma kurdum haa. benden iyi senarist olurKaraXHayalet yazdı:Sanmama Selami kelaynak olabilir yani :lol:Arasdagli yazdı:meran şehrinde birçok yerde asansör gibi şeyler var. ne kadar alakalı olur yeni bölgelerle bilmem.melodrama44 yazdı:complex yazdı:İlginç... Migrat, Meran'ın bir alt katı.Asansör var mı asansör?
"Hayırsız adada dipsiz bir kuyuya sarkarak, o kadim tünellere inildiğini keşfetti eski bir pehlivan" buna göre de belki hamit pehlivan'la da bir ilgisi olabilir. bekliycez ve görücez...