Migrat..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Migrat..

Mesaj gönderen doorss »

bu vıdeoda kı gordugum yerler & duvarlar Counter Strike oyununun bolumlerıne cok benzıyo sanki

Ayrıca meran sehrıne gıderken asagıda gorunen kopruyu de cok merak edıyorum :)
ucu ve sonu nerdedır GM bilir :mrgreen: :mrgreen:
Resim
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen complex »

Yukarıdaki arkadaşın paylaştığı gibi grafikler o videodakinden farksız olacaksa Grup Bölgeleri oyuna çok adam çeker.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen melodrama44 »

complex yazdı:İlginç... Migrat, Meran'ın bir alt katı. :) Asansör var mı asansör?

asansör yok ama topal ın orda kuyu var belki ordan geçiş olabilir.
keşke

1 temmuz 2012.
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Arasdagli »

melodrama44 yazdı:
complex yazdı:İlginç... Migrat, Meran'ın bir alt katı. :) Asansör var mı asansör?

meran şehrinde birçok yerde asansör gibi şeyler var. ne kadar alakalı olur yeni bölgelerle bilmem.
"Hayırsız adada dipsiz bir kuyuya sarkarak, o kadim tünellere inildiğini keşfetti eski bir pehlivan" buna göre de belki hamit pehlivan'la da bir ilgisi olabilir. bekliycez ve görücez...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Arasdagli yazdı:
melodrama44 yazdı:

meran şehrinde birçok yerde asansör gibi şeyler var. ne kadar alakalı olur yeni bölgelerle bilmem.
"Hayırsız adada dipsiz bir kuyuya sarkarak, o kadim tünellere inildiğini keşfetti eski bir pehlivan" buna göre de belki hamit pehlivan'la da bir ilgisi olabilir. bekliycez ve görücez...
Sanmama Selami kelaynak olabilir yani :lol:
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Arasdagli »

KaraXHayalet yazdı:
Arasdagli yazdı:
melodrama44 yazdı:

Sanmama Selami kelaynak olabilir yani :lol:
o da olabilir. ama bence hamit pehlivan da işin içinde. yanlış hatırlamıyorsam selami hamit pehlivan'ın arkadaşıydı. biliyorsunuz en son ufkabakan'da rastladık selami'nin izine. bence şöyle olacak: selami'nin izini bulduğumuzu hamit pehlivan'a bildireceğiz. o da adaya gidecek selami'yi aramaya ve tünelleri keşfedecek. ama girmeye cesaret edemeyeceği için bize görev verecek. amma kurdum haa. benden iyi senarist olur :)
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Quenable
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Quenable »

yer altı geleceğindede herkes şah kobranın ordan e.ö den fln girilcek diyordu kımse babıden giriş olcağını tahmın edememişti .Bakarsın yeni yerler de kimsenin tahmın edemeyeceği bir yerden giriş olur ama hikayede ada diyor sivri adadan daha küçük bir adayla bağlantı olacak fare adam köyüyle de bir bağlantı olabilir diye düşünüyorum ama biz bilemeyiz .beklicez görecez :ugeek: :ugeek:
Su gelir lüle lüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle

“Genel Etkileşim” sayfasına dön