Arzchavo yazdı: ↑19 Nis 2022 18:30
Bilmediğimiz çok şey var kesin yargı vurmaya gerek yok , adam sana uyarıda yapmış alırsan aldığın ürün haksız kazanç ile elde edildiği tespit edilirse hesabın bloklanır.Çözüm yolu üretin oyuncular olarak bahane değil
Güzel arkadaşım oyuncular hileye karşı bir çözüm üretemez. Üreteceği tek çözüm;
Oyuncu: Arkadaşlar hile yapmayı bırakın. Hileci: Hemen bırakıyoruz.
Bilmediğimiz çok şey var kesin yargı vurmaya gerek yok , adam sana uyarıda yapmış alırsan aldığın ürün haksız kazanç ile elde edildiği tespit edilirse hesabın bloklanır.Çözüm yolu üretin oyuncular olarak bahane değil
o zaman oyuncular olarak kendimi bunların dışında bırakıyorum ağlamasınlar forumda facebookta klanda bölgede bu kadar basit
Hileye karşı büyük bir kozumuz var; Hile yaptırmamak.
Bence bu oyunu birinin modlaması gerek hadi telif cart curt saçmalıklarını geçtim ona da izin vermiyorlar iyileştirilme yapılması için modlanması gerek gbm teknik bunu üstleniyor vakti oldukça yapıyor ama o da vakti oldukça benim fikrim yazılım konusunda teknik bilgisi yüksek arkadaşların eğer ikv'yi seviyorsa iyileştirme yönünde daha çok modlanması gerektiğini düşünüyorum. Şimdi böyle bi eski oyunu kim modlar eder diye sormayın kaç bin yıllık psp ya da ps2 oyunlarını sırf başka oyun motorlarıyla bilgisayara port eden insanlar var. Aslında arkadaş haklı.