Şikayet etmek yerine çözüm
- Arzchavo
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: La Casa Da Papel
Şikayet etmek yerine çözüm
Arkadaşlar yıllardır isyan edip şikayet ediyoz şu oyunda neden çözüm yoluna gitmediniz oyunu bu hale oyuncular getirdi iyisiyle kötüsüyle hep yönetim kadrosunu suçlamakla yetinmeyin kendinizde de biraz suç arayın acaba niye bu hale bu oyun yeni çağı yaşarken oyun bir anda nasıl orta çağa dönüp takas işleminin paradan değerli hale getirdiğinizin cevabını alabilirsiniz günaydın iyi forumlar
Re: Şikayet etmek yerine çözüm
Bu kadar çok insanın olduğu bir topluluğa böyle bir açık verirsen eninde sonunda suistimal edilir. Çözüm ya bu açığı hiç vermeden önüne geçmektir (bunun için artık çok geç) ya da bu sorunu teknik bir şekilde (belki silerek belki bono ticaretini kaldırarak ya da başka bir şekilde) çözmektir. Bu da bizim elimizden gelmez.
- Arzchavo
- Salgın Koruyucusu
Tabi bi bakımdan önüne geçilmesi gereken bir durum ama bu açığı kullanıp deneyip hesaplarını banlatan arkadaşların forumda ağlaması ayrı bir ironi .Hatanın belli kısmını kendimizde aramamız gerekiyor kimse dört dörtlük değil bu durumda
Kopya işini kaldırmak basit nasıl 8 tılsım birleştirme olayını fixledilerse bunu da yapabilirler ama iş işten geçti bono silinse madenler var onlarda kopyalanıyor bonoyla çözülecek iş değil. İşte ufak bir açık bütün oyunun sonunu getirebilir şuan da sadece. Sillinebilecek bonolar var ve onları toplu silmek çok riskli bir iş devamında bir çok sorunu getirebilir. Önüne geçilebilecek bir durum değil artık.
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Oyuncuları suçluyor başlığı açan arkadaş
Kardeşim oyuncular olarak ne yapmamızı bekliyorsun? Adamlar bir iteme 25000 maden istiyorlar. Böyle giderse 1 aya madenin de değeri kalmayacak ve oyundaki ticaret sadece gerçek para üzerinden dönecek benden size söylemesi. Deli gibi kopya yapıyorlar bir oyuncu olarak biz nasıl önüne geçelim kopyanın??
Kardeşim oyuncular olarak ne yapmamızı bekliyorsun? Adamlar bir iteme 25000 maden istiyorlar. Böyle giderse 1 aya madenin de değeri kalmayacak ve oyundaki ticaret sadece gerçek para üzerinden dönecek benden size söylemesi. Deli gibi kopya yapıyorlar bir oyuncu olarak biz nasıl önüne geçelim kopyanın??
Bono ile zaten kimse ticaret yapmıyor artık,en önemli sorun şu,bu piyasaya rağmen,oyun yöneticisinin hala sessiz kalması. Madem kopya çözülemiyor, alternatif çözümlere gidilmesi şart,artık ban da işe yaramıyor,yapan yapıyor.
Önerim, ticarete sınır gelmesi.
- Atıyorum,günlük alış veriş 7 ile sınırlandırılması.
- Bir karakter de,maden adeti veya bono,toplam 500 dan fazla olamaz,olursa sistem tarafından silinir veya kabul edilmez,vs.
Bu çözümler genişletebilir, alternatifi çok olabilir,en azından bu şekilde piyasa bir nebze düzelebilir,aksi takdirde, ki şu an yaşıyoruz,absürt rakamlar var. Halley ceket reçetesine 50 adet 3.seviye tılsım istiyolar,met 2-3e 40 bin maden istiyolar. Piyasa gerçekten çok kötü acilen bir çözüm lazım.
Önerim, ticarete sınır gelmesi.
- Atıyorum,günlük alış veriş 7 ile sınırlandırılması.
- Bir karakter de,maden adeti veya bono,toplam 500 dan fazla olamaz,olursa sistem tarafından silinir veya kabul edilmez,vs.
Bu çözümler genişletebilir, alternatifi çok olabilir,en azından bu şekilde piyasa bir nebze düzelebilir,aksi takdirde, ki şu an yaşıyoruz,absürt rakamlar var. Halley ceket reçetesine 50 adet 3.seviye tılsım istiyolar,met 2-3e 40 bin maden istiyolar. Piyasa gerçekten çok kötü acilen bir çözüm lazım.
- Arzchavo
- Salgın Koruyucusu
Bir , amacım suçlamak değil gerçeklerin böyle olduğunu ifade ediyorum ...
Yönetim ekibi ve oyuncu topluluğunun tavırları yüzünden bu haldeyiz kime kimsede suç aramasın diyorum şikayet etme yerine çözüm aranabilir diyorum .
Oyunda artık para geçmiyor buna acilen bir çözüm bulunmazsa dediğiniz gibi artık herşey reel paraya dönücek bunun sonuçları neler getirir ilerleyen dönemlerde görücez
Yönetim ekibi ve oyuncu topluluğunun tavırları yüzünden bu haldeyiz kime kimsede suç aramasın diyorum şikayet etme yerine çözüm aranabilir diyorum .
Oyunda artık para geçmiyor buna acilen bir çözüm bulunmazsa dediğiniz gibi artık herşey reel paraya dönücek bunun sonuçları neler getirir ilerleyen dönemlerde görücez
Bundan 1 sene önce hakkımla kastığım 20 parfüm 20 alaşım 20 tılsım ve 15 hidrojen sattım ama hesabıma anlık bono girişi oldu diye süresiz ban yedi bunda bir suçum olduğunu düşünmüyorum sevdiğim bir abim sesimi duyup iletmese 59 full şifa güme gidicekti
BOŞ
Her oyunda açık ve bug olabilir ve bunu illa ki birileri kendi lehine kullanacak önemli olan yönetimin buna karşılık vermesi ve çözüm bulmasıdır. E buna zamanında müdahale edilmezse ne olmasını bekliyorsun ki ?
GM kimin hile yaptığını bilmiyor çünkü denetim yok ama hile yapan birisinin kopyaladığı ürün hile yapmayan birine geçtiği için onu banlıyor. Sebep sen hilecinin ürününü satın aldın ya adam nereden bilsin madenin üzerinde bunu hileci yaptı yazmıyor ki? ortada istikrar yok dolayısıyla önce bir istikrar olması lazım sonra zaten hilenin önüne geçilebilirdi. Şuan da tabi ki hilenin önüne artık geçilmez hile kapatılsa bile artık bütün sunuculara bulaşmış durumda dolayısıyla sunucu değişikliği olana kadar bu şekilde devam eder.
- Arzchavo
- Salgın Koruyucusu
Bilmediğimiz çok şey var kesin yargı vurmaya gerek yok , adam sana uyarıda yapmış alırsan aldığın ürün haksız kazanç ile elde edildiği tespit edilirse hesabın bloklanır.Çözüm yolu üretin oyuncular olarak bahane değildedee66 yazdı: ↑19 Nis 2022 14:05 Her oyunda açık ve bug olabilir ve bunu illa ki birileri kendi lehine kullanacak önemli olan yönetimin buna karşılık vermesi ve çözüm bulmasıdır. E buna zamanında müdahale edilmezse ne olmasını bekliyorsun ki ?GM kimin hile yaptığını bilmiyor çünkü denetim yok ama hile yapan birisinin kopyaladığı ürün hile yapmayan birine geçtiği için onu banlıyor. Sebep sen hilecinin ürününü satın aldın ya adam nereden bilsin madenin üzerinde bunu hileci yaptı yazmıyor ki? ortada istikrar yok dolayısıyla önce bir istikrar olması lazım sonra zaten hilenin önüne geçilebilirdi. Şuan da tabi ki hilenin önüne artık geçilmez hile kapatılsa bile artık bütün sunuculara bulaşmış durumda dolayısıyla sunucu değişikliği olana kadar bu şekilde devam eder.