Maalesef emek harayarak kazandığın materyalleri, ihtiyacın olan materyal ile takas ettiğinde veya para değer karşılığı ile aldığıda o materyalin kopya olup olmadığını bilmediğiniz için bu onuda mağdur taraf siz oluyorsunuz. Konuyu daha önce dile getirdim, çözüm de aramadık değil velakin maalesef çıkış yolu bulunamadı.IKVFATALITY yazdı: ↑12 Oca 2022 09:36 Merhaba,
Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Bu oyun benim 2007'de başladığım ve savaşmaktan ziyade ticaret yapmaktan zevk aldığım bir oyun. Şu anda oyun piyasası Venezuela'yı andırıyor. Neyin ne kadar ettiği belli değil. Met21 tılsımı 75 T civarına da satılabiliyor 25 T civarına da... Yani hiç bir şeyin net fiyatı yok.
Ben hol bölgesine gidip , tılsım kasıp bunun karşılığında maden veya bono alıyorum. Günde 3 saat hol'de takılınca ortalama 300 T 'lik 1.seviye tılsım düşüyor. Bunları ya bono olarak ya da maden alarak kasamda tutuyorum. Mesela met21 tılsımını 60T 'ye satıp karşılığında 1T'den 60 adet jadeit alıp kasama koydum. Bu şekilde kasamda 900 adet Jadeit, 300-350'şer adette diğer madenlerden aldım. Birkaç aylık emeğim karşılığında.
Buraya kadar her şey normal gibi duruyor. Fakat 2 gün oyuna ara vermek zorunda kaldım. Köye gittiğim için. Sonra geldim eve, bilgisayarı bir açtım. Bir de ne göreyim kasadaki Jadeit sayısı 0, diğer madenlerden de 70'şer adet var. Ulan 1 ay emek veriyorum , birikim yapıyorum ve bir yönetici girip kasayı boşaltıyor.
Bu işe başlamadan önce ısrarla hızlı destek bölümüne yazdım , ticaret yapmak, kasada 300-500 adet maden bulundurmak suç mu diye. Eğer oyun açığını kullanıp yapmazsanız hiç bir şey olmaz dediler.
Sözlerine güvendim ve kasa biriktirmeye başladım. Sonuç hüsran. Şimdi hızlı desteğe yazıyorum bizlik bir şey yok diyorlar. İKV destek bildirimine yazıyorum. Onlar da cevap vermiyor. Gerçekten kendimi dolandırılmış hissediyorum. Daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu ? Ne yaptınız? Tek çare oyunu bırakmak mı?
Umarım artık bu geri sarma sorunsalı tamamiyen çözülür.