Planlı Çalışma Duyurusu!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Re: Planlı Çalışma Duyurusu!

Mesaj gönderen AGRESIF »

Burak8154 yazdı: 12 Eki 2021 10:54
AGRESIF yazdı: 11 Eki 2021 21:21 3 günlük ne çalışması bu acaba insan merak etmiyor değil
3 gün değil 3,5 saat ! ...
ikvsiz 3 saat bana 3 gün gibi geliyor ondan...
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

AGRESIF yazdı: 12 Eki 2021 11:35
AGRESIF yazdı: 11 Eki 2021 21:21 3 günlük ne çalışması bu acaba insan merak etmiyor değil
Bana sadece aksam 17.00 den gece 23.30 a kadar açık olsun yeter diğer saatler kapalı olabilir.. :grinning:
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Adamlar çalışıyor yav
Kullanıcı avatarı
Galette
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Nobility

Mesaj gönderen Galette »

Bı baba yiğit çıksa ikv 2 veya ikv yeniden doğuş bir proje başlayanlar ne güzel olur
FERASET
zahH
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Galette yazdı: 12 Eki 2021 15:15 Bı baba yiğit çıksa ikv 2 veya ikv yeniden doğuş bir proje başlayanlar ne güzel olur
Ah be keşke kardeşim sadece oyundaki bütün hatalar duzeltilsin A dan Z ye deparda yürüme kutupta yürüme buz oku dondurma etkisiz bırakma kalabalıkta kasma dahil bütün hatalar düzenlense yüksek sistem gereksinimleri olarak tekrardan revizyon edilse daha gerçekçi efektlerle çok harika olur.
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen asgsdga »

olm sazan mısınız nesiniz siz ya kaç yıldır öğrenemediniz :D bak ben size söyliyim o saatlerde serverların olduğu mahallede elektrik falan kesilecektir, bunlar da planlı çalışma diye bizi yiyolardır. başka bi açıklaması olamaz yani bunun.
zaten geçen sefer böyle dediklerinde de bi cacık olmamıştı yanlış hatırlamıyosam, serverlar aynı günün akşamı yine çökmeye devam ederse hiç şaşırmam.

ayrıca şunu da söyliyim "planlı çalışma" diyorlar da sebebini yazmıyorlar. hiç olmazsa performans iyileştirmesi de, hata ayıklaması de, stabilizasyon de, hepsini geçtim kasaları açıp temizlik yapıcaz de. ama yok "planlı çalışma" demişler, yani bunun sonucunda muhtemelen biz hiçbişey farketmiycez bile. üfürükten duyuru.
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen dade1302 »

asgsdga yazdı: 12 Eki 2021 17:36 olm sazan mısınız nesiniz siz ya kaç yıldır öğrenemediniz :D bak ben size söyliyim o saatlerde serverların olduğu mahallede elektrik falan kesilecektir, bunlar da planlı çalışma diye bizi yiyolardır. başka bi açıklaması olamaz yani bunun.
zaten geçen sefer böyle dediklerinde de bi cacık olmamıştı yanlış hatırlamıyosam, serverlar aynı günün akşamı yine çökmeye devam ederse hiç şaşırmam.

ayrıca şunu da söyliyim "planlı çalışma" diyorlar da sebebini yazmıyorlar. hiç olmazsa performans iyileştirmesi de, hata ayıklaması de, stabilizasyon de, hepsini geçtim kasaları açıp temizlik yapıcaz de. ama yok "planlı çalışma" demişler, yani bunun sonucunda muhtemelen biz hiçbişey farketmiycez bile. üfürükten duyuru.
perşembe günü ikv'nin unreal engine 5 versiyonu gelmeyecek mi yani hocam ? yanlış mı biliyoruz aydınlatır mısın bizi
HufflePuffx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen HufflePuffx »

asgsdga yazdı: 12 Eki 2021 17:36 olm sazan mısınız nesiniz siz ya kaç yıldır öğrenemediniz :D bak ben size söyliyim o saatlerde serverların olduğu mahallede elektrik falan kesilecektir, bunlar da planlı çalışma diye bizi yiyolardır. başka bi açıklaması olamaz yani bunun.

Sunucuların olduğu mahalle mi? :D Sen bunu hat kablosu falan mı sanıyosun mahalle diyosun? :D Türk Telekomda sunucular merkezi bir yerde. Gereksiz agresif hallerin falan :D Komik
Kullanıcı avatarı
Erronblack
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Solo Turk

Mesaj gönderen Erronblack »

Equalero yazdı: 12 Eki 2021 12:41
AGRESIF yazdı: 12 Eki 2021 11:35
Bana sadece aksam 17.00 den gece 23.30 a kadar açık olsun yeter diğer saatler kapalı olabilir.. :grinning:
+1 :grinning:
AnkarasızNamık
xamonrax
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xamonrax »

Parlementxx yazdı: 11 Eki 2021 21:25 İstanbul kıyamet vakti 2.0 güncelleme notları :
Kopya hatası düzeltildi artık daha çok kopya yapılabilecek.
Bosslardaki şans oranları arttırıldı artık 1 yerine 2 madalya düşecek.
39 level sunucusu önerisi dikkate alındı artık ayda bir yerine 2 haftada bir konu açılabilecek.
Güncelleme ne zaman hatası düzeltildi artık güncelleme kaç yıl sonra diye sorulabilecek.
Yılar sonra hala forumdasın kral sen ne sin beee özele bak

“Genel Etkileşim” sayfasına dön