ikvsiz 3 saat bana 3 gün gibi geliyor ondan...
Planlı Çalışma Duyurusu!
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: Planlı Çalışma Duyurusu!
Bana sadece aksam 17.00 den gece 23.30 a kadar açık olsun yeter diğer saatler kapalı olabilir..
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Adamlar çalışıyor yav
- Galette
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Nobility
Bı baba yiğit çıksa ikv 2 veya ikv yeniden doğuş bir proje başlayanlar ne güzel olur
FERASET
zahH
zahH
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Ah be keşke kardeşim sadece oyundaki bütün hatalar duzeltilsin A dan Z ye deparda yürüme kutupta yürüme buz oku dondurma etkisiz bırakma kalabalıkta kasma dahil bütün hatalar düzenlense yüksek sistem gereksinimleri olarak tekrardan revizyon edilse daha gerçekçi efektlerle çok harika olur.
Champion Class
olm sazan mısınız nesiniz siz ya kaç yıldır öğrenemediniz
bak ben size söyliyim o saatlerde serverların olduğu mahallede elektrik falan kesilecektir, bunlar da planlı çalışma diye bizi yiyolardır. başka bi açıklaması olamaz yani bunun.
zaten geçen sefer böyle dediklerinde de bi cacık olmamıştı yanlış hatırlamıyosam, serverlar aynı günün akşamı yine çökmeye devam ederse hiç şaşırmam.
ayrıca şunu da söyliyim "planlı çalışma" diyorlar da sebebini yazmıyorlar. hiç olmazsa performans iyileştirmesi de, hata ayıklaması de, stabilizasyon de, hepsini geçtim kasaları açıp temizlik yapıcaz de. ama yok "planlı çalışma" demişler, yani bunun sonucunda muhtemelen biz hiçbişey farketmiycez bile. üfürükten duyuru.
zaten geçen sefer böyle dediklerinde de bi cacık olmamıştı yanlış hatırlamıyosam, serverlar aynı günün akşamı yine çökmeye devam ederse hiç şaşırmam.
ayrıca şunu da söyliyim "planlı çalışma" diyorlar da sebebini yazmıyorlar. hiç olmazsa performans iyileştirmesi de, hata ayıklaması de, stabilizasyon de, hepsini geçtim kasaları açıp temizlik yapıcaz de. ama yok "planlı çalışma" demişler, yani bunun sonucunda muhtemelen biz hiçbişey farketmiycez bile. üfürükten duyuru.
perşembe günü ikv'nin unreal engine 5 versiyonu gelmeyecek mi yani hocam ? yanlış mı biliyoruz aydınlatır mısın biziasgsdga yazdı: ↑12 Eki 2021 17:36 olm sazan mısınız nesiniz siz ya kaç yıldır öğrenemedinizbak ben size söyliyim o saatlerde serverların olduğu mahallede elektrik falan kesilecektir, bunlar da planlı çalışma diye bizi yiyolardır. başka bi açıklaması olamaz yani bunun.
-
- Acemi Savaşçı
Sunucuların olduğu mahalle mi?asgsdga yazdı: ↑12 Eki 2021 17:36 olm sazan mısınız nesiniz siz ya kaç yıldır öğrenemedinizbak ben size söyliyim o saatlerde serverların olduğu mahallede elektrik falan kesilecektir, bunlar da planlı çalışma diye bizi yiyolardır. başka bi açıklaması olamaz yani bunun.
- Erronblack
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Solo Turk
+1
AnkarasızNamık
Yılar sonra hala forumdasın kral sen ne sin beee özele bakParlementxx yazdı: ↑11 Eki 2021 21:25 İstanbul kıyamet vakti 2.0 güncelleme notları :
Kopya hatası düzeltildi artık daha çok kopya yapılabilecek.
Bosslardaki şans oranları arttırıldı artık 1 yerine 2 madalya düşecek.
39 level sunucusu önerisi dikkate alındı artık ayda bir yerine 2 haftada bir konu açılabilecek.
Güncelleme ne zaman hatası düzeltildi artık güncelleme kaç yıl sonra diye sorulabilecek.