Yeniden başlamaya karar verdim
-
- Salgın Koruyucusu
Re: Yeniden başlamaya karar verdim
Eminönü sunucusunda başladım tekrardan. Karakterimin adı Izmirsevdasi ve gaffar görevim var. Yardımcı olmak isteyen varsa seve seve yardım kabul edebilirim
hosbuldum aranıza
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Grub kurulursa herhangi bir sınıf ile yardıma gelebilirim.yenidenben yazdı: ↑24 Eyl 2021 16:21 Eminönü sunucusunda başladım tekrardan. Karakterimin adı Izmirsevdasi ve gaffar görevim var. Yardımcı olmak isteyen varsa seve seve yardım kabul edebilirimhosbuldum aranıza
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
-
- Salgın Koruyucusu
An itibari ile hol görevleri dahil bitmiştir yardımlar karakoy için geçerliliğini sürdürüyor 
- AeternaVictrix
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Oyuna dönmek istiyorum çünkü gerçekten çok özledim, Ama oyunun sizce kapanma gibi bir durumu var mıdır?
Bu konu hakkında yorumlarınız nelerdir ?
Bu konu hakkında yorumlarınız nelerdir ?
Oyun yakın zamanda kapanmaz.
Eminönü’den bekliyorum ıPOLİCEı kralyenidenben yazdı: ↑21 Eyl 2021 16:36 Cümleten selamın aleyküm. Geçtiğimiz günlerde başlamak için kararsız kalmıştım ve konu açmıştım. Sağolsun zaman ayırıp cevap yazdığınız için. Şu an da eminönünde 49 büyücü savaşçı şifacı karakterlerim var bazılarının gaffar görevi var ama genel manada çöp karakterler. Sıfırdan beyazköşkten mi başlamak iyi olur yoksa bu karakterlere devam mı etmeliyim. Hesaplarda lonca pasaportları var.Bir süre sonra sıkılıp bırakacağımı biliyorum ama nasıl bir zehirse seneler sonra tekrardan başlatıyor kendine![]()
- evocathi
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
geçmiş olsun kardeşim.
20 levele kadar labirente kadar plussuz tek tabanca geldim, 59 levele kadar bele gidermi kardeşlerim. Evet plusa verecek param yok işsazım vurmayın. Evet çevre edinemiyorum. Bu oyun bana göre değil mi döneyim mi yol yakınken . 
29'a kas bekle hocam 29 level sunucusu açılınca oraya aktarırsın, orada kasmakla uğraşmazsın bir de
- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: İttihad I Arz
Dünyanın en saçma tavsiyesini vermişsin. Öyle bir sunucunun açılmayacağının kesin olması bir yana 29 a kadar bir daha kasmak dediğin şey 2-3 günlük iş.
Konuyu açan kardeşim sana gelince bence yol yakınken... veya zevk alıyorum diyorsan 49 a kadar tavsiye ederim fazlası da çok zor zaten.
İttihad I Arz