tam tersi en ezik şifacı benim büyücümü kesecek şifacıya ben bütün tılsımlarımı veririmegoSTAR yazdı: ↑12 Haz 2021 21:21Sevgili kardeşim o bugu her saniye tutturabilmek imkansiz.ikizler92 yazdı: ↑12 Haz 2021 21:00 beyler bazılarınız dalgaya almışsınız yok büyücü uçsun yok ışınlansın vs gibisinden farkındamısınız tılsım oyun hatası yüzünden
kullanışını kaybediyor OYUN HATASI ! Bunu dile getirmeye çalışıyorum büyücü aslında güçlü değil bu tılsımlara bug yapabilen adam büyücüyü 2 eli arkadan bağlı bile kesebiliyor
Emin ol savaşcima karsi sağlam büyücü geldiğinde yaklaşamiyorum bile. Şuan güç sıralaması yapsak
şifacı > büyücü > savaşçı diye gider. Aksini iddaa eden barbie kız giydirme oynuyordur![]()
Buz 1 3 ve Buz 3 3 Tılsımları Hakkında
Re: Buz 1 3 ve Buz 3 3 Tılsımları Hakkında
- egoSTAR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: EminönüGuards
Bu kafadan istiyorumikizler92 yazdı: ↑12 Haz 2021 23:37tam tersi en ezik şifacı benim büyücümü kesecek şifacıya ben bütün tılsımlarımı veririmegoSTAR yazdı: ↑12 Haz 2021 21:21Sevgili kardeşim o bugu her saniye tutturabilmek imkansiz.ikizler92 yazdı: ↑12 Haz 2021 21:00 beyler bazılarınız dalgaya almışsınız yok büyücü uçsun yok ışınlansın vs gibisinden farkındamısınız tılsım oyun hatası yüzünden
kullanışını kaybediyor OYUN HATASI ! Bunu dile getirmeye çalışıyorum büyücü aslında güçlü değil bu tılsımlara bug yapabilen adam büyücüyü 2 eli arkadan bağlı bile kesebiliyor
Emin ol savaşcima karsi sağlam büyücü geldiğinde yaklaşamiyorum bile. Şuan güç sıralaması yapsak
şifacı > büyücü > savaşçı diye gider. Aksini iddaa eden barbie kız giydirme oynuyordur![]()

- vokalanestezii
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Hahaha en ezik şifacı demek. Sen "YAVAŞ ÖLÜM" " ŞİFANIN GAZABI' gibi kelimeler duydun mu acabaikizler92 yazdı: ↑12 Haz 2021 23:37tam tersi en ezik şifacı benim büyücümü kesecek şifacıya ben bütün tılsımlarımı veririmegoSTAR yazdı: ↑12 Haz 2021 21:21Sevgili kardeşim o bugu her saniye tutturabilmek imkansiz.ikizler92 yazdı: ↑12 Haz 2021 21:00 beyler bazılarınız dalgaya almışsınız yok büyücü uçsun yok ışınlansın vs gibisinden farkındamısınız tılsım oyun hatası yüzünden
Pycelle
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Aslında burda tartışılan konu klan savaşlarındaki denge idi ama illa 1 vs 1 vs moduna geldi konuvokalanestezii yazdı: ↑13 Haz 2021 08:28Hahaha en ezik şifacı demek. Sen "YAVAŞ ÖLÜM" " ŞİFANIN GAZABI' gibi kelimeler duydun mu acabaikizler92 yazdı: ↑12 Haz 2021 23:37tam tersi en ezik şifacı benim büyücümü kesecek şifacıya ben bütün tılsımlarımı veririmegoSTAR yazdı: ↑12 Haz 2021 21:21Sevgili kardeşim o bugu her saniye tutturabilmek imkansiz.ikizler92 yazdı: ↑12 Haz 2021 21:00 beyler bazılarınız dalgaya almışsınız yok büyücü uçsun yok ışınlansın vs gibisinden farkındamısınız tılsım oyun hatası yüzünden
zehirle kesmediler veya seni hiç
abi köpeği var, uzaktan zehirliyoruz,can basıyoruz üstüne bide sıkılırsak gürzü alıp kafaya indiriyoruz
asidi söylemiyorum bile. Şifacı bu oyunun kralıdır. Net
) burdan tüm şifa ustalarına selam olsun.
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Ben de 92 olduğun için
Eski sevgilimde buz 13 vardı. Aldattığında donup kalmıştım
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Bu güzeldi
Champion Class
Hangi sunucuda savaşıyoruz:) Tılsımlarımı bir an önce almak istiyorum.ikizler92 yazdı: ↑12 Haz 2021 23:37tam tersi en ezik şifacı benim büyücümü kesecek şifacıya ben bütün tılsımlarımı veririmegoSTAR yazdı: ↑12 Haz 2021 21:21Sevgili kardeşim o bugu her saniye tutturabilmek imkansiz.ikizler92 yazdı: ↑12 Haz 2021 21:00 beyler bazılarınız dalgaya almışsınız yok büyücü uçsun yok ışınlansın vs gibisinden farkındamısınız tılsım oyun hatası yüzünden
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
İleri tıklaması bug değil kritik geldiğinde karakter donuyor fakat buz gelirken 1 kez ileri tıklarsan donma süresini yürüyerek geçiriyorsun farenin tıkına 2 kere basarsan eğer karakter donmaya başlar. Burada senin kullanman gereken şey beynin ileri tıklamaktan başka çaresi yok ve sen ileri tıklamak yerine sağa yada sola tıkladığında kritik gelmemesi durumunda kesilme şansın var evet ama kritik geldiğinde kesiliyorsan eğer sorun oyunda değil sendedir.ikizler92 yazdı: ↑12 Haz 2021 21:00 beyler bazılarınız dalgaya almışsınız yok büyücü uçsun yok ışınlansın vs gibisinden farkındamısınız tılsım oyun hatası yüzünden