Şifacı ÖLÜM OYUNU--Etolford

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DarkCure
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Şifacı ÖLÜM OYUNU--Etolford

Mesaj gönderen DarkCure »

Taraflar anlaştığına göre sorun kalmadı sanırım :lol:

Yani 1. Etolford 2. Hayalxgayya.

Tıbbipenisilin çok önce ölmüş ne yazıkki

Kimsenin amacı zaten ödül olmamıştır bence. Zaten atla deve değil ya alt tarafı birkaç iksir ve takı...
Kullanıcı avatarı
Murat999
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Murat999 »

bu konunun bukadar uzadığına hayret ediyorum.. ben ölmeden önce yüzlerce tüftüfcü cin içerdeydi ve 1 hamlede öldürüyordu ben orda yüzlerce cin göremiyorum... ölmeden önce gm içimizdeydi ama orda ortalıkta dolanıyo... bikaç tane cin adama 14 bin hasar veriyor... ve çok çok ayrıca orda savaş anında çekocan Garagealtı da vardı ve ayaktaydı ama video başından beri ölü :) herşey bi yana ]bukadarlık oyun için (oyunun içinde oyun için) kimseyle polemiğe girmem ve o Seda ise hiç girmem onun tecrübesi benden iyidir.. iyi şifacı herşeyden önce iyi bi insan..
Benim kızdığım nokta Gm ile Tıbbipenisilin anlaşmıştır.. veya ikisi dayanışma içindedir lafları... özelime bu şekil çok iftira geldi..
bukadar basit bişey için yolsuzluk iftirası atılacaksa bana aldığım ödül veya tebrik mesajı hepsini arif abimiz özür dileyerek geri alsın hak edene versin... ben sonuncu olayım ama cizgimden çıkarmayın yeter.
  • İSTANBOLUTIBBİPENİSİLİN MEXİCOFugutive
Kullanıcı avatarı
Urukhai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Urukhai »

Öncelikle herkese selamlar

Başta bu konu başlığı altında bulunan bir yoruma açıklık getirmek istiyorum..
OkO kararı çıktığında Etolford Vs iksirlimi iksirsizmi olsun diye sana sorulduğunda yanıtın ''evet, iksirli olsun''olmuştu.
Birde Tıbbıpensilin'ede soralım dedin oda iksirli olsun yanıtını verdi..
Kardeşimsin yukarıda ise yaptığın açıklama buna tamamen ters biraz daha dürüst olalım birbirimize karşı..Devam etmek gerekirse amacım cephe almak veya aldırmak değil ! Fakat Dev Lethander bu savaş beni tatmin etmedi .
-Kendinize güvenmiyormusunuz ? Bir OkO yapalım birinciyi seçelim dediğinde alanı terk edip gidende sen oldun Etolford. Madem ki HAK arıyorsun bunu niye şov niteliğine dönüştürüyorsun ? ( Emin ol bireysel bir yüklenme değil amacım. tamamen objektif olma çabasındayım)

Gelelim asıl konumuza Murat(Tıbbipensilin) kardeşimlede demin ayrıntılı konuşup olaylara tamamen açıklık getirdik.
Burada da bütün ikv halkı ile paylaşmak istedik.. Sıralama şu : Dev Lethander tüftüf askerlerini ortalığa saldığı saniyeden itibaren ilk ölen Çekocan (Garagealtı ), İkinci sırada Murat (Tıbbipensilin) , Üçüncü sırada ölümle inat edip şansını ziyadesi ile zorlayan Hayalgayya arkadaşımız vardı.. Son olarak Etolford yere yığılmıştır.. Tabi bu katliamı tamamen cinler gerçekleştirmiştir orasıda bi gerçek. Etkinlik esnasında bırakın bir adamı seçip dalmayı yürümeyi bile şahsen zor becerdim.. O karmaşıklık esnasında görüntüleri veya olayların oluş sırasını karıştırmış olabiliriz..
Eminönü Sunucusunda hemen hemen hepimiz birbirimizi yeterince tanıyoruz. Şuana dek bizim tarafımızdan hangi oyuncuya haksızlık edilmiştir ki kalkıp Etolford arkadaşım bölge kanalından resmen bizleri Dev Lethander ile anlaşmalı olduğumuzu iddia edip haksızlık yaptığımızı dile getirebiliyor ? Bu kadarmı basit bir insana yapmadığı bir olayı yüklemek . Bölge kanalında elimizden geldiğince sana ılımlı yaklaşmaya çalıştık fakat sınırları ziyadesi ile zorladın Etolford ve açıkçası A'dan Z'ye kadar sergilediğin hiçbir tavır hoş değildi . Bu konuda yöntemlerini kınıyorum dürüst olmam gerekirse.
Muray ( Tıbbıpensilin ) arkadaşımıza bu denli bir suçlama yapmaya hakkın yok bunu bilesin..
Kaldıki bizim etkinliğe katılma amacımız tamamen eğlenceydi bu olumsuzluklarla karşılaşmasaydık eğer unutulmayacak ikv anılarımızdan biride olabilirdi.. Burada vurgulamak istediğim Murat arkadaşımıza Gm veya Dev arkadaşlarla anlaşmalısınız veya onu ima eden lafların sarfedilmesidir bu çok onur kırıcı..

Son olarak bütün bu olumsuzluklara noktayı koymak adına Murat kardeşimizin ölüm oyunu sonucunda kazandığı derece ve ödülün,kendi tarafından bu gece üstün bir performans sergileyen ,İlimi ile şifacılığa farklı anlamlar kazandıran güzel insan Hayalgayya isimli şifacı arkadaşımıza layık görüldüğünü belirtmekten mutluluk duyarız..

Yalandan uzak ve tertemiz bir ikv için sevgiler
Resim

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Murat999 yazdı: bu konunun bukadar uzadığına hayret ediyorum.. ben ölmeden önce yüzlerce tüftüfcü cin içerdeydi ve 1 hamlede öldürüyordu ben orda yüzlerce cin göremiyorum... ölmeden önce gm içimizdeydi ama orda ortalıkta dolanıyo... bikaç tane cin adama 14 bin hasar veriyor... ve çok çok ayrıca orda savaş anında çekocan Garagealtı da vardı ve ayaktaydı ama video başından beri ölü :) herşey bi yana ]bukadarlık oyun için (oyunun içinde oyun için) kimseyle polemiğe girmem ve o Seda ise hiç girmem onun tecrübesi benden iyidir.. iyi şifacı herşeyden önce iyi bi insan..
Benim kızdığım nokta Gm ile Tıbbipenisilin anlaşmıştır.. veya ikisi dayanışma içindedir lafları... özelime bu şekil çok iftira geldi..
bukadar basit bişey için yolsuzluk iftirası atılacaksa bana aldığım ödül veya tebrik mesajı hepsini arif abimiz özür dileyerek geri alsın hak edene versin... ben sonuncu olayım ama cizgimden çıkarmayın yeter.

Öncelikle sana cevap vermek istiyorum madem konuya daha kilit atılmadı ! Benim sana özelden Gm Lethander (arif) ile iş birliği yaptığını söylediğim kanıtları gösterebilicek misin ?Eğer gösteremiyeceksen konuyu farklı yönlere çevirme .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Urukhai yazdı:Öncelikle herkese selamlar

OkO kararı çıktığında Etolford Vs iksirlimi iksirsizmi olsun diye sana sorulduğunda yanıtın ''evet, iksirli olsun''olmuştu.
Kardeşimsin yukarıda ise yaptığın açıklama buna tamamen ters biraz daha dürüst olalım birbirimize karşı..Devam etmek gerekirse amacım cephe almak veya aldırmak değil ! Fakat Dev Lethander bu savaş beni tatmin etmedi .
-Kendinize güvenmiyormusunuz ? Bir OkO yapalım birinciyi seçelim dediğinde alanı terk edip gidende sen oldun Etolford. Madem ki HAK arıyorsun bunu niye şov niteliğine dönüştürüyorsun ? ( Emin ol bireysel bir yüklenme değil amacım. tamamen objektif olma çabasındayım)

Gelelim asıl konumuza Murat(Tıbbipensilin) kardeşimlede demin ayrıntılı konuşup olaylara tamamen açıklık getirdik.
Burada da bütün ikv halkı ile paylaşmak istedik.. Sıralama şu : Dev Lethander tüftüf askerlerini ortalığa saldığı saniyeden itibaren ilk ölen Çekocan (Garagealtı ), İkinci sırada Murat (Tıbbipensilin) , Üçüncü sırada ölümle inat edip şansını ziyadesi ile zorlayan Hayalgayya arkadaşımız vardı.. Son olarak Etolford yere yığılmıştır.. Tabi bu katliamı tamamen cinler gerçekleştirmiştir orasıda bi gerçek. Etkinlik esnasında bırakın bir adamı seçip dalmayı yürümeyi bile şahsen zor becerdim.. O karmaşıklık esnasında görüntüleri veya olayların oluş sırasını karıştırmış olabiliriz..
Eminönü Sunucusunda hemen hemen hepimiz birbirimizi yeterince tanıyoruz. Şuana dek bizim tarafımızdan hangi oyuncuya haksızlık edilmiştir ki kalkıp Etolford arkadaşım bölge kanalından resmen bizleri Dev Lethander ile anlaşmalı olduğumuzu iddia edip haksızlık yaptığımızı dile getirebiliyor ? Bu kadarmı basit bir insana yapmadığı bir olayı yüklemek . Bölge kanalında elimizden geldiğince sana ılımlı yaklaşmaya çalıştık fakat sınırları ziyadesi ile zorladın Etolford ve açıkçası A'dan Z'ye kadar sergilediğin hiçbir tavır hoş değildi . Bu konuda yöntemlerini kınıyorum dürüst olmam gerekirse.
Muray ( Tıbbıpensilin ) arkadaşımıza bu denli bir suçlama yapmaya hakkın yok bunu bilesin..
Kaldıki bizim etkinliğe katılma amacımız tamamen eğlenceydi bu olumsuzluklarla karşılaşmasaydık eğer unutulmayacak ikv anılarımızdan biride olabilirdi.. Burada vurgulamak istediğim Murat arkadaşımıza Gm veya Dev arkadaşlarla anlaşmalısınız veya onu ima eden lafların sarfedilmesidir bu çok onur kırıcı..

Son olarak bütün bu olumsuzluklara noktayı koymak adına Murat kardeşimizin ölüm oyunu sonucunda kazandığı derece ve ödülün,kendi tarafından bu gece üstün bir performans sergileyen ,İlimi ile şifacılığa farklı anlamlar kazandıran güzel insan Hayalgayya isimli şifacı arkadaşımıza layık görüldüğünü belirtmekten mutluluk duyarız..

Benim için ödül önemli değil ben oraya 1. olmak için değil eğlenmek için girdim ama Tıbbipenisilin ile ölme sıralarımız arasında 30 sn olunca bir de üstüne Tıbbipenisilin in Gm e evet OkO yapalım ben en son öldüm demesi sence dkkatsizlik midir gözünden mi kaçmıştır ?
Gelelim cin olayına orada hatırladığım sadece birkaç ismi söylüycem size "Kasvet" bu adamı sen mi kestin ? Ben söyliyim akrepler kesti."Geçmişolsun" bunu da sen kesmedin."Driftxşifa" bunu da sen kesmedin ." Esraaaa "bunu da sen kesmedin . Bu kadar örnek yeter mi bilmiyorum ama bu katıldığım 3. ölüm oyunu ben olayın mantığını anladım şifacı OkO yaparak KAZANMIYOR.Her zaman olduğu ve odada da belirttiğim gibi zekasıyla kazanıyor . Benim sizin üzerinizden prim yapmak istediğim Oyundan düştüğüm sırada (Hata kodu 183 ) Bu sırada Lethanderin arkamdan kaçdı dediğini ve o esnada benim ticaret ile İksir İtem vb. aldığımı iddaa ediyorsunuz . asıl yorum yapmaksını istediğim kişi Lethander bu konu daha fazla uzamadan bu soru işaretlerine netlik kazandırabilicek konumdasın . O esnada ticaret var mıydı kim kaçıncı sırada öldü ben neden 4. ile ws atmaya zorlandım buların cevabını istiyorum o halde ...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

Adaletli bir turnuva olmadı bu Açık açık ortada 3 kez kataritoz olmak üzereyken sakınleştirme ile kurtuldum ve kasamda yüzlerce can ve kudret iksiri bulundurmama ragmen hadi onu gecelim üzerimde full yucelen ve element solucan takım olmakla + şarap iksir içmeme ragmen (GM Ve Devlerin) kanaatince kaçıyormuşum ya durdurma ve diikat yedim fakat nedense diger adamlara bu haksızlık yapılmamaktadır.

Turnuvalar adil Tarafsız Olacakmı Birdaha :?: :oops:
Kullanıcı avatarı
DarkCure
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Arkadaşlar şu tüftüfçü olayına bir el atayım. Videoda tüftüfler az görünüyor. Doğrudur. Tüm tüftüfler üst üste gelmişler. Zaten birkaç tüftüfün 14 bin gibi uçuk bir vuruş yapması olanaksız. Bu kadar kısa süredede bu kadar profesyönel bir montaj yapmış olamam taktir edersinizki. Kaldıki bu bir resim değil video. Konu uzarsa yaklaşık 25dk uzunluktaki tüm videoyu upload edeceğim.
Kullanıcı avatarı
SuRReNDeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SuRReNDeR »

1EngiN1 yazdı:
Urukhai yazdı:Öncelikle herkese selamlar

Benim için ödül önemli değil ben oraya 1. olmak için değil eğlenmek için girdim ama Tıbbipenisilin ile ölme sıralarımız arasında 30 sn olunca bir de üstüne Tıbbipenisilin in Gm e evet OkO yapalım ben en son öldüm demesi sence dkkatsizlik midir gözünden mi kaçmıştır ?
Gelelim cin olayına orada hatırladığım sadece birkaç ismi söylüycem size "Kasvet" bu adamı sen mi kestin ? Ben söyliyim akrepler kesti."Geçmişolsun" bunu da sen kesmedin."Driftxşifa" bunu da sen kesmedin ." Esraaaa "bunu da sen kesmedin . Bu kadar örnek yeter mi bilmiyorum ama bu katıldığım 3. ölüm oyunu ben olayın mantığını anladım şifacı OkO yaparak KAZANMIYOR.Her zaman olduğu ve odada da belirttiğim gibi zekasıyla kazanıyor . Benim sizin üzerinizden prim yapmak istediğim Oyundan düştüğüm sırada (Hata kodu 183 ) Bu sırada Lethanderin arkamdan kaçdı dediğini ve o esnada benim ticaret ile İksir İtem vb. aldığımı iddaa ediyorsunuz . asıl yorum yapmaksını istediğim kişi Lethander bu konu daha fazla uzamadan bu soru işaretlerine netlik kazandırabilicek konumdasın . O esnada ticaret var mıydı kim kaçıncı sırada öldü ben neden 4. ile ws atmaya zorlandım buların cevabını istiyorum o halde ...
Engin,
Bizim şifa üstadımız... :)
Eğer sen olayları biliyor isen ki ben orda olmamama rağmen bana anlattın.
Boşver herkes en iyinin kim olduğunu biliyor olsada tebrik etmemeleri sence ne kadar yürekli olduklarına işarettir.
Ölünüzü kaldırmadan tebrik edin ki sizde ikinciliği hak edebilin.
Deep !
Kullanıcı avatarı
DarkCure
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Şunuda hatırlatayım beyler ben kimsenin tarafında değilim. Taraf tutacak olsam lodos olduğumdan Tıbbipenisilin'i tutardım. Kaldı ki hiç öyle bir niyetim yok. Bölge kanalında gereksiz atışmalar ve çekişmeler olduğu için videoyu upload ettim.

Başarabilirsem birazdan ölümlerin öncesindeki son 4 küsür dk'lık videoyu upload edeceğim.
Kullanıcı avatarı
RaiNBLacK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RaiNBLacK »

Oncelıkle Selam Arkadaslar

Tarafsız Bır Yorum Yapmak Istıyorum Tum Yorumları Gozden Gecırdım Ama Lakın Soyle Bır Cumle Dıkkatımı Cektı ( GM Taraf Cekme Konusu Madem GM Taraf Cekıldı Denılmıs Buyrun Kanıtlayın ) Yanlız Su Vıdeo Olayı Izledım Son Ölen Kısı Bayan Bır Karekter Demek Oluyor kı Yani 1. Etolford 2. Hayalxgayya )

Amac Odul Degıl Sanırım Odulle Ihtıyacı Olacaklarınıda Sanmıyorum ORTADAKI HAKSIZLIK Duzelsın Yeter .....

SAYGILARIMLA

Raınblack

“Genel Sohbet” sayfasına dön