Teşkilat Çok Sessiz!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lider

Re: Teşkilat Çok Sessiz!

Mesaj gönderen hakan1905 »

ismailaslan yazdı: 18 Şub 2021 22:57 Teşkilat sunucusunda son kalan lonca olarak neredeyse her gün oyundayız :) Bir gün muhabbete bekleriz
Özel mesaj yoluyla ulaşırsan katılabilirim 🙂
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

VEGASS yazdı: 19 Şub 2021 14:20 Yani şu videoyu yaparken oyunu bitmiş gibi göstermek yerine eminönü veya köşkte hesabı olan birinden rica edip videoyu orda çekseydin daha iyi olurdu
Ben sadece son durumu gösteririm, yorumu izleyicilere (oyunculara) bırakırım. Teşkilatı anlık olarak görüp video çekmedim. Birkaç sunucuyu uzun zamandır gözlemliyorum. Boş olana boş, dolu olana dolu dedim. İsteğinizi dikkate alacağım. Görüşlerinize teşekkürler 🙏
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

SPIEGLEIN yazdı: 20 Şub 2021 17:28 Sessiz olan sunucular belli zaten kalabalık sunucular da video çeksen ve biraz cazip getirebiliriz insanlara oyunu
Pluslu hesap denk getiremiyorum maalesef. Plus olmayan hesaplarda bazen video denemeleri yapıyorum sunucu dolu olunca atıyor, bir daha giriş yapamıyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

hakan1905 yazdı: 20 Şub 2021 19:23
SPIEGLEIN yazdı: 20 Şub 2021 17:28 Sessiz olan sunucular belli zaten kalabalık sunucular da video çeksen ve biraz cazip getirebiliriz insanlara oyunu
Pluslu hesap denk getiremiyorum maalesef. Plus olmayan hesaplarda bazen video denemeleri yapıyorum sunucu dolu olunca atıyor, bir daha giriş yapamıyorum.
Farklı bir algılanmasın dediğim =)
Video çekiyor olman güzel reklam reklamdır oyunumuz için :relaxed: :relaxed:
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön