Teşkilat Çok Sessiz!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lider

Teşkilat Çok Sessiz!

Mesaj gönderen hakan1905 »

Selamlar.
Bir süredir yeni sistem toplama ile meşguldüm. Bu süreçte başka oyunlara da, tavsiyeleriniz doğrultusunda yöneldim. İKV oyuncuları toplu olarak geçişler yaptığı için, başka oyunlarda beraber güzel vakitler geçirdik. Tabi İKV'de de aynı kalabalığı bulsam daha iyi olurdu.

Geçen gün Teşkilat sunucusuna girdim video çekmek için, plan da belliydi. Görev yapılacaktı. 59 seviye olana kadar yeni içerikler oluşturacaktım. Sunucuya girdim, durumu görünce içim sızladı açıkçası. Son durum ne mi dersiniz?
Buyurun videoya. (Görüşlerinizi YouTube yorumlarına belirtebilirsiniz.)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Teşkilat Çok Sessiz!

Mesaj gönderen ikizler92 »

Bu oyuna sanırım 2007 nin sonlarında başladım bende epey eskiyim 39 seviye daha yeni gelmişti kimse de gözlük yoktu o kadar yeni gelmişti yeni seviyeler. Teşkilat sunucusunda başlamıştım bende net söylüyorum bu oyunun en olaylı sunucusu teşkilattı hey gidi hey ne loncalar vardı ne olaylar vardı sunucuyu geri saranlar mı olsun bono basanlar mı olsun. Kalabalıktan adım atılmazdı adım adım ne günlerdi hey gidi hey gerçekten üzücü şu oyuna başladığımda 7. sınıfa giden bir velettim yaşım 13 felan şimdi 26 yaşındayım valla şaka gibi içimdekileri şu an tam anlamıyla döksem roman olur o yüzden uzatmıyorum tek diyeceğim bu oyuna sahip çıkılsaydı ve güncellemeler doğru dürüst yapılsaydı bu oyun daha çok yürürdü.

Yapılan en en en büyük hata bu oyunda bireyselliği öldürmekti karaköy bölgesinin grub bölgelerinden hiç bir farkı yoktur item için boss öldürmek zorundasın boss içinde grupla hareket etmen gerekiyor bireysel olarak hiç bir halt yapamıyorsun.
Oyunda 49 seviye ilk geldiği zamana kadar insanlar istedikleri zaman bireysel olarak yaratık kesip item reçete düşürüp karakterini istediği gibi dizip sonra klana girip klanda tek başına takılma şansı vardı.
Şimdi ise önümüze 3 tane boss koymuşlar alın bu bossu 500 defa kesin durun demişler yahu eski köye yeni adet getirmeye ne gerek var biz Karakürkü Cevriyeyi Dev anayı Solucanı İflisi 1 kere kesiyorduk görevimizi yapıyorduk bitiyordu ne diye şimdi bize bossları 500 defa kestirip bireyselliği öldürüyorsunuz anlamıyorum ki..

--BİREYSEL OYNAMA ÖZGÜRLÜĞÜ BİTTİ İKV BİTTİ --
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Sunucuları birleştirseler keşke :)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ikizler92 yazdı: 12 Şub 2021 15:29 Bu oyuna sanırım 2007 nin sonlarında başladım bende epey eskiyim 39 seviye daha yeni gelmişti kimse de gözlük yoktu o kadar yeni gelmişti yeni seviyeler. Teşkilat sunucusunda başlamıştım bende net söylüyorum bu oyunun en olaylı sunucusu teşkilattı hey gidi hey ne loncalar vardı ne olaylar vardı sunucuyu geri saranlar mı olsun bono basanlar mı olsun. Kalabalıktan adım atılmazdı adım adım ne günlerdi hey gidi hey gerçekten üzücü şu oyuna başladığımda 7. sınıfa giden bir velettim yaşım 13 felan şimdi 26 yaşındayım valla şaka gibi içimdekileri şu an tam anlamıyla döksem roman olur o yüzden uzatmıyorum tek diyeceğim bu oyuna sahip çıkılsaydı ve güncellemeler doğru dürüst yapılsaydı bu oyun daha çok yürürdü.

Yapılan en en en büyük hata bu oyunda bireyselliği öldürmekti karaköy bölgesinin grub bölgelerinden hiç bir farkı yoktur item için boss öldürmek zorundasın boss içinde grupla hareket etmen gerekiyor bireysel olarak hiç bir halt yapamıyorsun.
Oyunda 49 seviye ilk geldiği zamana kadar insanlar istedikleri zaman bireysel olarak yaratık kesip item reçete düşürüp karakterini istediği gibi dizip sonra klana girip klanda tek başına takılma şansı vardı.
Şimdi ise önümüze 3 tane boss koymuşlar alın bu bossu 500 defa kesin durun demişler yahu eski köye yeni adet getirmeye ne gerek var biz Karakürkü Cevriyeyi Dev anayı Solucanı İflisi 1 kere kesiyorduk görevimizi yapıyorduk bitiyordu ne diye şimdi bize bossları 500 defa kestirip bireyselliği öldürüyorsunuz anlamıyorum ki..

--BİREYSEL OYNAMA ÖZGÜRLÜĞÜ BİTTİ İKV BİTTİ --
Farklı bir bakış açısı. Özellikle Bosslar hakkındaki görüşlerine katılıyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MobilSorun78 yazdı: 12 Şub 2021 16:15 Sunucuları birleştirseler keşke :)
Keşkelerin içinde en çok duyduklarımdan... :relaxed:
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Elbet Bir Gün
Discord: aquLiar

Mesaj gönderen ismailaslan »

Teşkilat sunucusunda son kalan lonca olarak neredeyse her gün oyundayız :) Bir gün muhabbete bekleriz
Resim
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Teşkilatta bir süre oynadım. açıkçası çok ağır bir sunucu.
lakabı Lagli sunucu diye geçer oyuncular arasında.
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Oyunu oynamak istiyorsan beyazköşk ya da Eminönü'ne gelmelisin artık
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
VEGASS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen VEGASS »

Yani şu videoyu yaparken oyunu bitmiş gibi göstermek yerine eminönü veya köşkte hesabı olan birinden rica edip videoyu orda çekseydin daha iyi olurdu
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Sessiz olan sunucular belli zaten kalabalık sunucular da video çeksen ve biraz cazip getirebiliriz insanlara oyunu
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön