Öncelikle oyuna yeni bir oyuncunun geri gelmesi beni mutlu etti. Yapılan yorumlar bence çok gereksiz tüm sorunu oyuna yüklüyorlar oyunda birşey yok bence. Geri sarması oyunun zaman zaman kapanması okey ona birşey diyemem fakat sen insanlığını kaybetmeden oynarsan emin ol çabuk çevre edinir çok zevk alırsın. Oyunun bu haline rağmen bunca oyuncu oynuyor şuan. Sebebiyse arkadaş çevrelerinin olmasıdır. Yani 4/4 lük bir oyunu da oynasanız farkedecek birşey olmaz bence ikv oyuncuları neyden şikayetçi olduklarının farkında değiller ama bence tüm sorun insanların birbirlerine oyunda düşman kesilmeleridir bununla beraber edilen onca laflar, küfürler vs. Tüm sorun tamda bu fazla düşünmeye gerek yok. Bunu herkes biliyor ama görmemezlikten geliyor. 4/4 lük başka bir oyuna da gitsen yine aynı şekilde kavga vs. Var e zaten bu olaylar yüzünden oyuncular oynadıkları oyundan soğutuyor. Sorun oyunda değil, oyuncularında benceKuRDaNKoLLaRR yazdı: ↑28 Oca 2021 15:09Lonca kurup aidat almadan tüm artiricilari alip tüm masrafı ben karşılasam çevrem olur bu dediklerini yaparmiyim sence?asgsdga yazdı: ↑28 Oca 2021 15:02 Parayla saadet olsaydı Adnan bey mutlu olurdu kardeş. Paranı çöpe atma, hele ki bu devirde yapılacak iş değil bu. Zaten parayı bassan bile arkadaşın olmadığı sürece ne görevleri bitirebilirsin ne de herhangi bi boss kesimine alınırsın. En iyi ihtimal (karaköye girebilirsen) kendine vs itemleri toplayıp klan savaşına katılırsın. O da ne kadar sarar bilemem. Oyuna girer itemlerine bakar bi köşede havalı havalı oturursun.
Şunu da söyliyim bi oyundan zevk almak o kadar da pahalı değil. Ha sen diyorsan ki ben çok zenginim her haltı alırım, o zaman sana tavsiyem gidip oyunu komple satın alman. Belki o zaman zevk alabilirsin![]()
Yalnız kurt biri oyunda en zirveye gelebilir mi i?
Re: Yalnız kurt biri oyunda en zirveye gelebilir mi i?
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Sanalda para bir yere kadar iş görüyor 
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- Raiderx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tears Of Fears
Paran varsa en zirvede olursun tek kişi olursan bile.
MECROH [59] Arz'ın Çocukları
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!
Ürkütüyor Beni Şu Kargaların Kargaşası..!
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!
Ürkütüyor Beni Şu Kargaların Kargaşası..!
-
- Sahaf Yardımcısı
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Hamunaptra
Nasıl olacak o iş
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Saygı Or Sevgi
İstediğin kadar paranız olsun ve yatırım yapın. Ufak bir kopyalı eşya aldığınız gibi hesabınız komple ban alır ve sorumlu bile bulamazsınız.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Yaptığımız ticaretin kopya olup olmadığını bilemeyiz ki ?
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
gerçekten oyunlara binlerce lira akıtacak kadar paran varsa (gerçek olduğunu zannetmiyorum ama neyse var olduğunu düşünelim.) git başka oyunlardan zevk al.
hayır ikv'nin tadını biliyorum senelerce ben de oynadım, ama artık ikv bizim gibi tek kurtlar için yok hükmünde.
ancak aşiret gibi oyun oynayanları sarar.
hayır ikv'nin tadını biliyorum senelerce ben de oynadım, ama artık ikv bizim gibi tek kurtlar için yok hükmünde.
ancak aşiret gibi oyun oynayanları sarar.
Eminönü'de tanıdığım bir abi var, yaklaşık 40 yaşlarında biri. 7/24 madende oluyor genellikle. Karakterini görün oyun başlangıcında sadece isim yazmış, karakterin tipine bile ayar vermemiş.
Efsun, boss odur budur hiç birşey yok.. Velakin maden baronu olduğunu iyi bilirim
Senin ürettiğin efsunlardan x20 tanesini rahatlıkla üretebilir ama onun zenginliği maden ile değil O GÜZEL GÖNLÜNÜN ZENGİLİĞİ İLE EMİNÖNÜ'DE BEN İÇİN SAYILI KİŞİLERDEN.
Allah(cc) sayılarını artırsın.
Efsun, boss odur budur hiç birşey yok.. Velakin maden baronu olduğunu iyi bilirim
Senin ürettiğin efsunlardan x20 tanesini rahatlıkla üretebilir ama onun zenginliği maden ile değil O GÜZEL GÖNLÜNÜN ZENGİLİĞİ İLE EMİNÖNÜ'DE BEN İÇİN SAYILI KİŞİLERDEN.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
-
- FareAdam Düşmanı
Bir kaç kişi ile ben de denk geldim. Sohbet etmezler ,kimseye karışmaz,ticaret yapmazlar ve sen cagirmadikca ya da yardım istemedikçe sessizce oyunu oynayan iki kişi vardı. Sanarsin ikiside aynı kişi ama değil. Bir gün ufak bir muhabbetim oldu.Abu senin kasa resmini bana gönderir misin dedim. Aldığım cevap "neden ?"Esadullah yazdı: ↑31 Oca 2021 20:49 Eminönü'de tanıdığım bir abi var, yaklaşık 40 yaşlarında biri. 7/24 madende oluyor genellikle. Karakterini görün oyun başlangıcında sadece isim yazmış, karakterin tipine bile ayar vermemiş.
Efsun, boss odur budur hiç birşey yok.. Velakin maden baronu olduğunu iyi bilirim![]()
Bir şey diyemedim tanımam etmem ısrar da edemem ama o kadar aşırı merak ettim ki anlatamam.
Tamamen emek, kopya olmayan ve ticareti bile olmayan malzemelerine çin malı katmayan bu adamın zenginliği efendiligi idir.