bunlar yeraltındaki akreplerden düşüyor. Amplifaktör asa yok
Klorotoksin
Re: Klorotoksin
Ya kada cok dolu olunca karisiyor 
transformatör asa dicektim baska birine yazarken karışabiliyor
Arkadasa da is ike ilgili birsey yazarken araya transformatör sıkıştırmışım 
aradim simdi yarim saattir o ne siye düşünüyorum diyor 

- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Hidralar hala haykırıyor ama lisanları farklı artık. Ya da biz o kadar uzak kaldık ki unuttuk sözlerini.
Ne ima etmek istediğini çok iyi anladım kardeşim ama bir madenci olarak şunu diyeyim; Herkes Köy ile uğraşırken biz madenciler neler topladık neler.. 
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Maden gibisini bulamıyorum cidden şu oyunda... Boss kesip en iyi itemi düşürmek bile aynı zevki vermiyor.
şunu söylemeseydin keşke
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Sus, yazdıklarımı tefsir edip sırrı bozma.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
M1 alabilmek için büyücümle domuzdan başlar , cin mağaradan girer , topazları toplar taa akreplere kadar inerdim . ordan da gidebildiğim kadar giderdim . sonra ölür ardından domuzda doğar ve çöpleri satar sonra tekrar tura devam ederdim .
m1 o zaman düz 300m , tur başı 1m kazanırdım ve yolda geçenlerle sohbet etmek , 40 seviyelerin görevlerini yapmak fazlasıyla keyif verirdi . belki m1 satın alıp çarı eksiksiz yapmak için uğraşmaktansa m1 almak içinn uğraşmam bana daha çok keyif vermiştir.
m1 o zaman düz 300m , tur başı 1m kazanırdım ve yolda geçenlerle sohbet etmek , 40 seviyelerin görevlerini yapmak fazlasıyla keyif verirdi . belki m1 satın alıp çarı eksiksiz yapmak için uğraşmaktansa m1 almak içinn uğraşmam bana daha çok keyif vermiştir.
Göster
bu sırada düşen klorotoksinleri de sağlam fiyattan satardım haa :dd.