Klorotoksin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mecroh
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sagopa Kajmer

Re: Klorotoksin

Mesaj gönderen Mecroh »

Hoijdonk yazdı: 14 Kas 2020 13:02 Bu klorotoksinleri nerede toplayabiliyoruz. Bende yeni oyuncuyum ve ampfilikator asa yapmak istiyorum. Bunlardan istiyor ama nerede toplayacagimi bilmiyorum
bunlar yeraltındaki akreplerden düşüyor. Amplifaktör asa yok :grinning: Sanırım çemberlitaş asalarından söz ediyorsun
Hoijdonk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Hoijdonk »

Ya kada cok dolu olunca karisiyor 😁😁 transformatör asa dicektim baska birine yazarken karışabiliyor
Hoijdonk
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Hoijdonk »

Arkadasa da is ike ilgili birsey yazarken araya transformatör sıkıştırmışım 😁😁aradim simdi yarim saattir o ne siye düşünüyorum diyor 😁😁😁
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Plafect00 yazdı: 14 Kas 2020 10:48
Sonne yazdı: 14 Kas 2020 08:37 Ben hala kasıyorum gel beraber kasalım.
Ne akrep aynı akrep, ne hidra uğultusu
Hidralarımızı susturamayacaksınız...
kedi
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

BayTerapi yazdı: 14 Kas 2020 15:03
Plafect00 yazdı: 14 Kas 2020 10:48
Sonne yazdı: 14 Kas 2020 08:37 Ben hala kasıyorum gel beraber kasalım.
Ne akrep aynı akrep, ne hidra uğultusu
Hidralarımızı susturamayacaksınız...
Hidralar hala haykırıyor ama lisanları farklı artık. Ya da biz o kadar uzak kaldık ki unuttuk sözlerini.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Ne ima etmek istediğini çok iyi anladım kardeşim ama bir madenci olarak şunu diyeyim; Herkes Köy ile uğraşırken biz madenciler neler topladık neler.. :relaxed:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Esadullah yazdı: 14 Kas 2020 20:38 Ne ima etmek istediğini çok iyi anladım kardeşim ama bir madenci olarak şunu diyeyim; Herkes Köy ile uğraşırken biz madenciler neler topladık neler.. :relaxed:
Maden gibisini bulamıyorum cidden şu oyunda... Boss kesip en iyi itemi düşürmek bile aynı zevki vermiyor.
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kargasa14 »

Esadullah yazdı: 14 Kas 2020 20:38 Ne ima etmek istediğini çok iyi anladım kardeşim ama bir madenci olarak şunu diyeyim; Herkes Köy ile uğraşırken biz madenciler neler topladık neler.. :relaxed:
şunu söylemeseydin keşke :D millet karaköyle uğraşırken. m1 m23 asa zırh basabildim. kimseler de yoktu. yeni yeni millet uyanmaya başladı :D
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

kargasa14 yazdı: 14 Kas 2020 21:07
şunu söylemeseydin keşke :D millet karaköyle uğraşırken. m1 m23 asa zırh basabildim. kimseler de yoktu. yeni yeni millet uyanmaya başladı :D
Sus, yazdıklarımı tefsir edip sırrı bozma. :relaxed:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

M1 alabilmek için büyücümle domuzdan başlar , cin mağaradan girer , topazları toplar taa akreplere kadar inerdim . ordan da gidebildiğim kadar giderdim . sonra ölür ardından domuzda doğar ve çöpleri satar sonra tekrar tura devam ederdim .

m1 o zaman düz 300m , tur başı 1m kazanırdım ve yolda geçenlerle sohbet etmek , 40 seviyelerin görevlerini yapmak fazlasıyla keyif verirdi . belki m1 satın alıp çarı eksiksiz yapmak için uğraşmaktansa m1 almak içinn uğraşmam bana daha çok keyif vermiştir.

Göster
bu sırada düşen klorotoksinleri de sağlam fiyattan satardım haa :dd.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön