.İtirazda bulundu isen geçmiş olsun . Amcaoğlunun bir hesabı 999 gün ceza aldı. O da bilmediği kopya malzemeyi aldığı için. Üzerinde sanki made in turkey made in china yaziyorda anlaşılacak
Açıkçası itirazina " envarterinizde kayıt dışı bulunan malzemelerren dolayı " ceza aldığı cevabı gelmesi umarım senin içinde aynısı olmaz
999.gün ban yemesi icin kopyayi kendin yapip baska bir carina aktarim yapim.uretim yapim dersen 999 yersin alisverisleri ipleri takip edip oyle buyuk ceza verirler. yok efendim biri kopya yapmis ben bilmeden ondan 10 tane ipek aldim 999 yedim boyle bir ceza sistemi yok oyunda ...
Teknik olarak en basit hali ile kopya eşyanın takibini yapan sistem her materyale bi kimlik kodu vererek onları etiketler. Eğer aynı kimlik koduna sahip iki ürün varsa bu kopya olduğuna işarettir. Yanlış düşünmüyorsam bu sistem üzerinden bir devşirme yaparak bono kontrolü yapıyorlar. Dolayısıyla şunu da diyebiliriz, ürünlere kimlik kartı vermek mümkünse bunların hangi kullanıcılara girdi-çıktı işlemi yaptığını da LOGlamak mümkündür. Buna istinaden başvurduk inceleme için ama son yol kaldı beklemek.
Bahsettigin gibi bir sistem yok olsaydi eger tum sunuclarda herkesin hesabi kapatilirdi .
Senin hesabina bisey olmaz suresi dolunca acarlar hic bisiyende dokanamazlar kopya dahil olsa sayet sen yukarda dedigim gibi kritik oyun hatasini kendi lehine kullanmaya calistysan ozaman gule gule dersin herseyine 999 da hayirli olsun diyelim.
Mantik su kopya yapan kisyi tespit edip veya kendi carlarina alisveris yapiyormus gibi aktarmaya calisan kisi 999 alir .
Normal bir oyuncuyla yaptigi alisverisler ceza sebebi degil
Yani lutfen ben 5 cip aldim kopyaymis 999 ban yedim deyip kendinizi kandirmayin boyle birsey yok oyunda ....
3 tilsim sattin 200 t paran var envarterinde vs bir cok kiside yuklu miktarda bono ee nerden geldi bunlar? kim kasti bu kadar parayi kim zengin etti agopu biri cikip desin ki mantikli bir aciklamasi var su sekilde kasildi 200t desin buyrun bekliyorum .. hepsi bir sekikde kopylanmis piyasda devirdaim ediyor barajin ustunu gecenlerse 100t kac ise attik siliniyor ..