İnşallah olmaz,kökten çözüm bulduklarını umut edelim.ismailaslan yazdı: ↑25 Tem 2020 18:22Her ne kadar mantıklı gelse de öyle olmaması kanatindeyim yani umarım olmaz..
Planlı Çalışma Duyurusu
Re: Planlı Çalışma Duyurusu
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Salı gününe alınmış ama Eö sunucusu yaklaşık 4 saattir kapalı.Merhaba İKV Severler,
Sunucularımız yapılacak planlı çalışma kapsamında 28 Temmuz Salı saat 08:00 itibariyle erişime kapanacaktır. Çalışma tamamlandığında web sitemizden, sosyal medya ve forumlarımız üzerinden bilgilendirme yapılacaktır.
İKV Camiasının bilgi ve dikkatine sunarız.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Eminönü'nün erişime kapanmasının çalışma ile ilgisi yok arkadaşlar. Ancak çalışma sonrası bu gibi kesintilerin önüne geçeceğimizi düşünüyoruz.

Bayramda veya herhangi bir zamanda bir kesinti olması durumunda ben ilk elden müdahele ediyorum. İçiniz rahat olsun
ttnet yönetim binası veya sunucu odasına giriş kartınız var diyelim.
ttnet binasının kepenklerini açan şifreyidemi biliyorsunuz.
ana kapının anahtarıda mı var sizde
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Komutla bir bölgeden diğerine nasıl ışınlanıyorsak bunu da öyle çözüyoruz. Uzaktan0LIVERA yazdı: ↑27 Tem 2020 09:43ttnet yönetim binası veya sunucu odasına giriş kartınız var diyelim.
ana kapının anahtarıda mı var sizde
Keske bier komutlada size ara sira ulasabilsek halizi hatrinizi sorsak bazi durumlarda yardiminizi istesek yaniniza isinlanmasakta olur.Nerull yazdı: ↑27 Tem 2020 10:46Komutla bir bölgeden diğerine nasıl ışınlanıyorsak bunu da öyle çözüyoruz. Uzaktan0LIVERA yazdı: ↑27 Tem 2020 09:43ttnet yönetim binası veya sunucu odasına giriş kartınız var diyelim.
ana kapının anahtarıda mı var sizde![]()
Neyse yinede bu oyun ve sorunlari ile en cok mucadele eden biri oldugunuzu dusundugumdan konuya katilmaniz mutluluk verici.
Simdiden iyi bayramlar.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- Orionxxxaiakos
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Nihat abi, çalışma sonrası yapılan iyileştirmeler madde madde forumdan, resmî siteden veya sosyal medyadan yayınlanacak mı? Yayınlanması konusunda kitlelere erişim açısından bütün kanallardan yayım yapmanız daha iyi olabilir çünkü her birey bütün kanalları aynı anda takip etmiyor/edemiyor.
-Kuklacı-
RECLUSION
CONFUSION
ROUGH
Raiders of Anatolia
-Anka-
ICARUS
BOIRAE
Infinity
• 2009
RECLUSION
CONFUSION
ROUGH
Raiders of Anatolia
-Anka-
ICARUS
BOIRAE
Infinity
• 2009
Bayram sonrasında tüm sunucularda grup bölgeleri görevleri etkinliği istiyoruz Nerull hocam.
Bu konuyu da çözüme kavuşturacağınıza inanıyorum ben. 
anekterler nihat abide 
İndirimden ziyade bayrama özel böyle bir etkinliğin gerçekleşmesi harika olur. Umarım gerçekleşir