Planlı Çalışma Duyurusu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Planlı Çalışma Duyurusu

Mesaj gönderen ejedrogl »

ismailaslan yazdı: 25 Tem 2020 18:22
ejedrogl yazdı: 24 Tem 2020 17:43 Bakımdan 1 hafta sonra sunucular tekrar aynı sorunları yaşamaya devam eder😂😂
Her ne kadar mantıklı gelse de öyle olmaması kanatindeyim yani umarım olmaz..
İnşallah olmaz,kökten çözüm bulduklarını umut edelim.
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

Merhaba İKV Severler,

Sunucularımız yapılacak planlı çalışma kapsamında 28 Temmuz Salı saat 08:00 itibariyle erişime kapanacaktır. Çalışma tamamlandığında web sitemizden, sosyal medya ve forumlarımız üzerinden bilgilendirme yapılacaktır.

İKV Camiasının bilgi ve dikkatine sunarız.
Salı gününe alınmış ama Eö sunucusu yaklaşık 4 saattir kapalı.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Eminönü'nün erişime kapanmasının çalışma ile ilgisi yok arkadaşlar. Ancak çalışma sonrası bu gibi kesintilerin önüne geçeceğimizi düşünüyoruz.
Equalero yazdı: 24 Tem 2020 19:21 bayramda falan kapanırsa geri açan olmayacağı için dediğin gibi 1 haftalık geçici çözüm için :)
Bayramda veya herhangi bir zamanda bir kesinti olması durumunda ben ilk elden müdahele ediyorum. İçiniz rahat olsun :relaxed:
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Nerull yazdı: 27 Tem 2020 09:26 Eminönü'nün erişime kapanmasının çalışma ile ilgisi yok arkadaşlar. Ancak çalışma sonrası bu gibi kesintilerin önüne geçeceğimizi düşünüyoruz.
Equalero yazdı: 24 Tem 2020 19:21 bayramda falan kapanırsa geri açan olmayacağı için dediğin gibi 1 haftalık geçici çözüm için :)
Bayramda veya herhangi bir zamanda bir kesinti olması durumunda ben ilk elden müdahele ediyorum. İçiniz rahat olsun :relaxed:
ttnet yönetim binası veya sunucu odasına giriş kartınız var diyelim.

ttnet binasının kepenklerini açan şifreyidemi biliyorsunuz.
ana kapının anahtarıda mı var sizde :relieved:
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

0LIVERA yazdı: 27 Tem 2020 09:43
Nerull yazdı: 27 Tem 2020 09:26 Eminönü'nün erişime kapanmasının çalışma ile ilgisi yok arkadaşlar. Ancak çalışma sonrası bu gibi kesintilerin önüne geçeceğimizi düşünüyoruz.

Komutla bir bölgeden diğerine nasıl ışınlanıyorsak bunu da öyle çözüyoruz. Uzaktan :D
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Nerull yazdı: 27 Tem 2020 10:46
0LIVERA yazdı: 27 Tem 2020 09:43

Komutla bir bölgeden diğerine nasıl ışınlanıyorsak bunu da öyle çözüyoruz. Uzaktan :D
Keske bier komutlada size ara sira ulasabilsek halizi hatrinizi sorsak bazi durumlarda yardiminizi istesek yaniniza isinlanmasakta olur.

Neyse yinede bu oyun ve sorunlari ile en cok mucadele eden biri oldugunuzu dusundugumdan konuya katilmaniz mutluluk verici.

Simdiden iyi bayramlar.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Orionxxxaiakos
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Orionxxxaiakos »

Nihat abi, çalışma sonrası yapılan iyileştirmeler madde madde forumdan, resmî siteden veya sosyal medyadan yayınlanacak mı? Yayınlanması konusunda kitlelere erişim açısından bütün kanallardan yayım yapmanız daha iyi olabilir çünkü her birey bütün kanalları aynı anda takip etmiyor/edemiyor.
-Kuklacı-
RECLUSION
CONFUSION
ROUGH

Raiders of Anatolia

-Anka-
ICARUS
BOIRAE
Infinity

2009
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Skull »

Bayram sonrasında tüm sunucularda grup bölgeleri görevleri etkinliği istiyoruz Nerull hocam. :thinking_face: Bu konuyu da çözüme kavuşturacağınıza inanıyorum ben. :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SERDARBEY »

anekterler nihat abide 🤣
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Skull yazdı: 27 Tem 2020 13:10 Bayram sonrasında tüm sunucularda grup bölgeleri görevleri etkinliği istiyoruz Nerull hocam. :thinking_face: Bu konuyu da çözüme kavuşturacağınıza inanıyorum ben. :thinking_face:
İndirimden ziyade bayrama özel böyle bir etkinliğin gerçekleşmesi harika olur. Umarım gerçekleşir :)
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>

“Genel Etkileşim” sayfasına dön