Şimdi Keşke

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şimdi Keşke

Mesaj gönderen 0LIVERA »

HollyShit yazdı: 24 Tem 2020 12:20 Kurt Mağarası'na girip, örümceklerden çöp toplayıp, Bab-ı Ali'ye satmaya gittiğim günler geldi gözümün önüne :relieved: . O zamanlar herkeste plus paket yok tabii şimdi ki gibi. HSBC'ye gidip para yatırırdık. Yaşım yetmediği için aileme yatırtırdım parayı sonra heyecanla aktifleşmesini beklerdim.

Eskiler güzeldi ama maalesef zaman değişti.
ilk plus aldığım zamanı hatırlattın

ilk seferinde garantiye gitmiştim heyecandan yazıyı yanlış okumuşum tabi 10 yıldan fazla olmuştur bu olay bankaya girmedik daha hayatımızda :D

garanti masraf almıyor diye okumusum halbuki hsbc almıyormuş :D

o iş yattı o zaman 15 tl gibi bir miktara 30 tl masraf cıkınca alamamıştım ertesi gün pes etmedim aldım tabi.

insan aldığı ilk plusu ve o karakteri unutamıyor.

o karakterimi ne yazıkki o zamanların i'leri ı yapıp şifre isteyenler yüzünden çok sevdiğim birine veriyorum diye hırsızın eline vermiştim.

mynet üyeliği tabi nereye geri alıyosun...

yıllar sonra o karaktere biri girdi belki 100'lerce kez pm atmıstım oyundamı diye yoktu 1 kişi arz sancakta girdi karakterime.

sakın panik yapma o karakter benimdi çalındı çalan sensende umrumda değil bana bir telefon numarası ver karakterin ederinden fazlasını ödemeye hazırım dedim korktu engelledi çıktı oyundan bir dahada karakterimi göremedim.

bir umit olsa şimdi kalkar arar belkide bulurdum ama mynet üyeliklerine yapılan destek malesef sona erdi.

hırsızı veya üyeliği bulsam bile destek ekibi yardımcı olmayacaktır.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön