Tam bilmiyorum ama destek ekibindeki herkes bunu kullanıyor. Modundan,gmsine kadar para vererek bu hizmeti alıyorsun. Yani diyelim forum modu olacaksın gönüllü olarak ve seni alacaklar aylık 25 tl gözden çıkaracaksın hatam yoksa öyle okumuştum bir kezBoludanoyuncu yazdı: ↑12 Tem 2020 23:10 Statik IP ne oluyor ? Bilgisi olan birisi beni aydınlatabilir mi ?
Destek ebine alım olucakmı?
Re: Destek ebine alım olucakmı?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
IP adresi normal şartlarda sabit kalmaz sürekli olarak değişkenlik gösterir. Bu yüzden size yetki verecekleri sayfaya sürekli erişim sağlayabilmeniz için sabit kalan IP adresini bağlarlar. Bu yüzden Statik IP gerekiyor.KraToSs yazdı: ↑13 Tem 2020 09:17Tam bilmiyorum ama destek ekibindeki herkes bunu kullanıyor. Modundan,gmsine kadar para vererek bu hizmeti alıyorsun. Yani diyelim forum modu olacaksın gönüllü olarak ve seni alacaklar aylık 25 tl gözden çıkaracaksın hatam yoksa öyle okumuştum bir kezBoludanoyuncu yazdı: ↑12 Tem 2020 23:10 Statik IP ne oluyor ? Bilgisi olan birisi beni aydınlatabilir mi ?![]()
En son alım yapıldığında 10TL idi , yoksa vergi mi binmiş.
buda bir yetkilinin hesabının çalınması veya kötüye kullanılmasını engeller veya veya bu kişinin olası iyi veya kötü her durumu kabul etmesini sağlar.Vezirx27 yazdı: ↑13 Tem 2020 10:56IP adresi normal şartlarda sabit kalmaz sürekli olarak değişkenlik gösterir. Bu yüzden size yetki verecekleri sayfaya sürekli erişim sağlayabilmeniz için sabit kalan IP adresini bağlarlar. Bu yüzden Statik IP gerekiyor.KraToSs yazdı: ↑13 Tem 2020 09:17Tam bilmiyorum ama destek ekibindeki herkes bunu kullanıyor. Modundan,gmsine kadar para vererek bu hizmeti alıyorsun. Yani diyelim forum modu olacaksın gönüllü olarak ve seni alacaklar aylık 25 tl gözden çıkaracaksın hatam yoksa öyle okumuştum bir kezBoludanoyuncu yazdı: ↑12 Tem 2020 23:10 Statik IP ne oluyor ? Bilgisi olan birisi beni aydınlatabilir mi ?![]()
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.