Destek ebine alım olucakmı?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Destek ebine alım olucakmı?

Mesaj gönderen KraToSs »

Boludanoyuncu yazdı: 12 Tem 2020 23:10 Statik IP ne oluyor ? Bilgisi olan birisi beni aydınlatabilir mi ?
Tam bilmiyorum ama destek ekibindeki herkes bunu kullanıyor. Modundan,gmsine kadar para vererek bu hizmeti alıyorsun. Yani diyelim forum modu olacaksın gönüllü olarak ve seni alacaklar aylık 25 tl gözden çıkaracaksın hatam yoksa öyle okumuştum bir kez :')
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

KraToSs yazdı: 13 Tem 2020 09:17
Boludanoyuncu yazdı: 12 Tem 2020 23:10 Statik IP ne oluyor ? Bilgisi olan birisi beni aydınlatabilir mi ?
Tam bilmiyorum ama destek ekibindeki herkes bunu kullanıyor. Modundan,gmsine kadar para vererek bu hizmeti alıyorsun. Yani diyelim forum modu olacaksın gönüllü olarak ve seni alacaklar aylık 25 tl gözden çıkaracaksın hatam yoksa öyle okumuştum bir kez :')
IP adresi normal şartlarda sabit kalmaz sürekli olarak değişkenlik gösterir. Bu yüzden size yetki verecekleri sayfaya sürekli erişim sağlayabilmeniz için sabit kalan IP adresini bağlarlar. Bu yüzden Statik IP gerekiyor.
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

SERDARBEY yazdı: 12 Tem 2020 20:23
Esadullah yazdı: 12 Tem 2020 19:05
Heaven1925 yazdı: 12 Tem 2020 16:22 statik ip çok pahalıı ':)
Ne kadar olmuş :relaxed:
1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Statik IP hizmetinin fiyatı vergiler dahil aylık 24.90 TL'dir
En son alım yapıldığında 10TL idi , yoksa vergi mi binmiş. =)
Resim
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Vezirx27 yazdı: 13 Tem 2020 10:56
KraToSs yazdı: 13 Tem 2020 09:17
IP adresi normal şartlarda sabit kalmaz sürekli olarak değişkenlik gösterir. Bu yüzden size yetki verecekleri sayfaya sürekli erişim sağlayabilmeniz için sabit kalan IP adresini bağlarlar. Bu yüzden Statik IP gerekiyor.
buda bir yetkilinin hesabının çalınması veya kötüye kullanılmasını engeller veya veya bu kişinin olası iyi veya kötü her durumu kabul etmesini sağlar.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön