59'a gelebilirsin elbet ama çok zor işkence gibi bir şey.
plus olsada işkence olmasada.
Plussuz Nereye Kadar Gelinebilir ?
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
- santiagobernabeu
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Re: Plussuz Nereye Kadar Gelinebilir ?
bu bilgi iyi oldu
- xSTaqNaNcYx
- Salgın Koruyucusu
- Agafbey850
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Plus Olmadan Çok zor Aslında Plus ihtiyacın Yok Alabiliyor san Bir Tane Lonca Lisans Ve genel Sohbete Yaza bilme ürünü Çok işine yarıyacaktır Tabi Kalabalık bir Sunucuda Oynanıyorsan yoksa Sunucu Dolduğu Zaman Plus olmazsa Almıyor Eminönü ne plus bile girilmiyor Artık.
36 seviye savaşçı karakter yapar, 1 ay boyunca Eminönü-Labirent rotasını dönersin. Ardından istediğin istediğin karakteri, istediğin tılsımlar ile oynamaya başlarsın.
Şifacı karakterinin sorunu seviye atlamasıdır. 10-36 arası Taşkanatlarda parası karşılığı seviye kazanırsın veya arkadaşların varsa yardım ederler. Ardından görevlerini para karşılığı yaptırabilirsin veya biraz cimrilik yaparak 5-6 parça efsunlu set ile kendin yaparsın. Eşyaları bulabileceğini sanmıyorum. Parası ile grup bölgelerini yaptırabilirsin, yalnız şifacıda gereksiz bir harcama olabilir. Bol kudret iksiri ile grup bölgelerini geçer, Karaköyde hortlaklarda takı kasan büyücülere yardım ederek 59 olursun. Savaşçıya can, büyücüye fizik için büyü kritik, elektrik için büyü hasarı elektrik iksir hediye ederseniz daha kolay olur.
Savaşçı karakterinin sorunu yoktur, her anlamda vasat bir karakterdir. Seviye atlamak, görevleri yapmak kolaydır. Grup bölgelerinde 45 seviye can iksiri, 1 seviye zırh iksiri, 10 veya 15 seviye kudret iksiriniz olduğundan emin olun. Yanınızdaki oyunculara iksir hediye edin. Grup bölgelerine alınmanız zor olduğu için fırsatı iyi değerlendirin, şayet başaramazsanız iletişimi kaybetmeyin, tekrar denersiniz.
Büyücü karakteri pahalı bir karakterdir. Y2 M1 M23 BB3 tılsımları çok gereklidir. Bu tılsımları 1 aylık bir maden hasılatı ile elde etmek mümkündür. Tahmin ettiğim kadarıyla Çemberlitaş Kutu kullanmayan birisi, artırıcı da kullanmaz. Junonu yardım alarak kesebilirseniz M1 almak en mantıklısı. M1 M22 BB2 öneririm, silah olarak Kıyamet asayı üretin, geriye kalan eşyaları 50 efsunlu alın. Dikkat edin 56 seviye olmayın, asanın hasarı çok farkediyor. İksir konusu diğer karakterler gibi.
Benim fikrim budur.
Şifacı karakterinin sorunu seviye atlamasıdır. 10-36 arası Taşkanatlarda parası karşılığı seviye kazanırsın veya arkadaşların varsa yardım ederler. Ardından görevlerini para karşılığı yaptırabilirsin veya biraz cimrilik yaparak 5-6 parça efsunlu set ile kendin yaparsın. Eşyaları bulabileceğini sanmıyorum. Parası ile grup bölgelerini yaptırabilirsin, yalnız şifacıda gereksiz bir harcama olabilir. Bol kudret iksiri ile grup bölgelerini geçer, Karaköyde hortlaklarda takı kasan büyücülere yardım ederek 59 olursun. Savaşçıya can, büyücüye fizik için büyü kritik, elektrik için büyü hasarı elektrik iksir hediye ederseniz daha kolay olur.
Savaşçı karakterinin sorunu yoktur, her anlamda vasat bir karakterdir. Seviye atlamak, görevleri yapmak kolaydır. Grup bölgelerinde 45 seviye can iksiri, 1 seviye zırh iksiri, 10 veya 15 seviye kudret iksiriniz olduğundan emin olun. Yanınızdaki oyunculara iksir hediye edin. Grup bölgelerine alınmanız zor olduğu için fırsatı iyi değerlendirin, şayet başaramazsanız iletişimi kaybetmeyin, tekrar denersiniz.
Büyücü karakteri pahalı bir karakterdir. Y2 M1 M23 BB3 tılsımları çok gereklidir. Bu tılsımları 1 aylık bir maden hasılatı ile elde etmek mümkündür. Tahmin ettiğim kadarıyla Çemberlitaş Kutu kullanmayan birisi, artırıcı da kullanmaz. Junonu yardım alarak kesebilirseniz M1 almak en mantıklısı. M1 M22 BB2 öneririm, silah olarak Kıyamet asayı üretin, geriye kalan eşyaları 50 efsunlu alın. Dikkat edin 56 seviye olmayın, asanın hasarı çok farkediyor. İksir konusu diğer karakterler gibi.
Benim fikrim budur.
Yaklaşık olarak 72 saatlik yani 3 gün içinde 2 şer saat aralıklarla ve görevler dahilinde ilerledim 72 saatin ardından 49 levele ulaştım bundan sonrası ne olacak diye soran arkadaşlar için , bundan sonrasını düşünmek biraz mantıklı degil ve çevre gerektiren seviyeler ben deneyim amaçlı çar açıp kastım ve sonuçlarıda size göstermek istedim düşüncelerini yansıtan arkadaşlara teşekkür eder bol şans dilerim.

-
- İri Fare Avcısı
-
- İskele Babası
- Lonca: Bugsuz Yaşam Derneği-BYD
Parasız sokağa çıkabilir misin ? Hayır. Oyunda da istanbul sokaklarında gezdiğine göre parasız nefes alamazsın.
- cCcKADIOGLUcCc
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ottoman
- cCcKADIOGLUcCc
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ottoman
Hacım bir hafta içinde 49 olursun, görevlerini halledip Karaköy'e girersen orada da 1 hafta içinde 59 olursun. Hatta zaten şu an %100 exp arttırıcı var bedava daha rahat olur işin. Ben hani fazla diyorum 1'er hafta 1'er hafta diye, şu bedava arttırıcı sayesinde kilit görevlerini yapacak arkadaşların varsa 1 haftada 59 olursun.
DÜŞÜNMEK ÖNEMLİ