Plussuz Nereye Kadar Gelinebilir ?
Plussuz Nereye Kadar Gelinebilir ?
plussuz bir hesap açarak , kasarak ve emek sarf ederek nereye kadar gelinebilir ? fikirlerinizi merak etmekteyim.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
Re: Plussuz Nereye Kadar Gelinebilir ?
karantina gibi birşey bir odadan diger odaya geçersin kardeşim en fazla.
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
SonunaKadar yazdı: ↑20 Nis 2020 23:22 karantina gibi birşey bir odadan diger odaya geçersin kardeşim en fazla.
3 aya gece gündüz kasarsan 59 olursun oda tabi kenan junon çt gibi görevlerinde yardım aldığını düşünürsek
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Oyunda bir seviyeden itibaren şaka değil ha baya baya karakter kazanları görüyorum bu adamlara atomu verin parçalarlar bu azimle. Bana oyunu verseler bu zamanda bir lvlden çar kasmam.
Plus önemli değil bence sadece silah yükseltme, lonca ve kasa yeterli
Karakter kasmana değmez, eğer çok şanslı değilsen diğer Plus Pakete sahip olan arkadaşlar bölgeden Ensari Altuncu Yüzük vb. takılar yansıtırken, sen işporta yapacak efsunsuz eşya bile düşürememişsindir.Fakat birkaç üretim yaptıysan ve sadece boss kesme aşamasına geçtiysen, bence artık gereği kalmamıştır.(Karaköy'de bosslardan eşya düşürme şansını etkilemiyor diye biliyorum.)
- santiagobernabeu
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Khaos[49]'a (dahil) kadar garanti
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Teorik olarak 59. seviyeye yani oyunun sonuna ulaşabilirsiniz.
Plus paket olmadan bu süreç haliyle daha yavaş olacaktır. Kendi fikrime göre Plus paketin en büyük avantajları; karakterinizi kasarken yaratık öldürerek kazandığınız tecrübe puanının ve zorlu görevlere destek ararken klan ve bölge kanallarına yazabilme imkanı sunmasıdır.
Ancak Pluslu ya da Plussuz kasarken inkar edilemez bazı kritik ve nadir durumlardan da bahsetmek gerekir:
Saygılarımla,
Plus paket olmadan bu süreç haliyle daha yavaş olacaktır. Kendi fikrime göre Plus paketin en büyük avantajları; karakterinizi kasarken yaratık öldürerek kazandığınız tecrübe puanının ve zorlu görevlere destek ararken klan ve bölge kanallarına yazabilme imkanı sunmasıdır.
Ancak Pluslu ya da Plussuz kasarken inkar edilemez bazı kritik ve nadir durumlardan da bahsetmek gerekir:
- Görevleri yaparken ve patron kesimlerinde yardım alabileceğiniz arkadaşlarınız var ise
İstediği zaman 6 kişilik sağlam bir grup toplayabilen ve toplayamayan iki oyuncuyu birbirleri ile karşılaştırın. - Oyun içerisindeki normal / patron / grup bölgesi patron yaratıklarından efsunlu eşya düşürme şansınız var ise
Sığınak / Migrat / Çemberlitaş görevlerini yaparken ilk kesimlerde karakterine fonksiyonel eşyalar düşüren ya da düşüremeyen iki oyuncunun Karaköy bölgesindeki seviye atlama hızlarını birbirleri ile karşılaştırın. - Akçe ile alınabilecek diğer faydalı ürünleri temin edilebiliyor ise
Dönemsel ücretsiz hediye kodları (#EVDEKAL arttırıcı vb.), çeşitli etkinlik ve yarışmaların sonunda ödül olarak verilen kodları kullanan ve kullanmayan iki oyuncuyu birbirleri ile karşılaştırın.
Sorunuza açıklayıcı bir cevap olarak kendi düşüncemi paylaşmak istedim. Anlattıklarımı özetleyecek olursam, "Teknik olarak mümkün, pratik olarak biraz zorlayıcı olabilir." diyebilirim.
Saygılarımla,
baraka1997 yazdı: ↑21 Nis 2020 15:03 Teorik olarak 59. seviyeye yani oyunun sonuna ulaşabilirsiniz.
- Görevleri yaparken ve patron kesimlerinde yardım alabileceğiniz arkadaşlarınız var ise
İstediği zaman 6 kişilik sağlam bir grup toplayabilen ve toplayamayan iki oyuncuyu birbirleri ile karşılaştırın.- Oyun içerisindeki normal / patron / grup bölgesi patron yaratıklarından efsunlu eşya düşürme şansınız var ise
Sığınak / Migrat / Çemberlitaş görevlerini yaparken ilk kesimlerde karakterine fonksiyonel eşyalar düşüren ya da düşüremeyen iki oyuncunun Karaköy bölgesindeki seviye atlama hızlarını birbirleri ile karşılaştırın.- Akçe ile alınabilecek diğer faydalı ürünleri temin edilebiliyor ise
Dönemsel ücretsiz hediye kodları (#EVDEKAL arttırıcı vb.), çeşitli etkinlik ve yarışmaların sonunda ödül olarak verilen kodları kullanan ve kullanmayan iki oyuncuyu birbirleri ile karşılaştırın.Sorunuza açıklayıcı bir cevap olarak kendi düşüncemi paylaşmak istedim. Anlattıklarımı özetleyecek olursam, "Teknik olarak mümkün, pratik olarak biraz zorlayıcı olabilir." diyebilirim.
Saygılarımla,
Megaevil yazdı: ↑21 Nis 2020 08:14 Karakter kasmana değmez, eğer çok şanslı değilsen diğer Plus Pakete sahip olan arkadaşlar bölgeden Ensari Altuncu Yüzük vb. takılar yansıtırken, sen işporta yapacak efsunsuz eşya bile düşürememişsindir.Fakat birkaç üretim yaptıysan ve sadece boss kesme aşamasına geçtiysen, bence artık gereği kalmamıştır.(Karaköy'de bosslardan eşya düşürme şansını etkilemiyor diye biliyorum.)
29 levele kadar rahat gelinebilmekte denendi ve uygulandıSonunaKadar yazdı: ↑20 Nis 2020 23:22 karantina gibi birşey bir odadan diger odaya geçersin kardeşim en fazla.