Plussuz Nereye Kadar Gelinebilir ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Jimyosef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Plussuz Nereye Kadar Gelinebilir ?

Mesaj gönderen Jimyosef »

plussuz bir hesap açarak , kasarak ve emek sarf ederek nereye kadar gelinebilir ? fikirlerinizi merak etmekteyim.
SonunaKadar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sonuna Kadar

Re: Plussuz Nereye Kadar Gelinebilir ?

Mesaj gönderen SonunaKadar »

karantina gibi birşey bir odadan diger odaya geçersin kardeşim en fazla.
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

SonunaKadar yazdı: 20 Nis 2020 23:22 karantina gibi birşey bir odadan diger odaya geçersin kardeşim en fazla.
:') :')
Kullanıcı avatarı
fatih343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen fatih343 »

Jimyosef yazdı: 20 Nis 2020 23:20 plussuz bir hesap açarak , kasarak ve emek sarf ederek nereye kadar gelinebilir ? fikirlerinizi merak etmekteyim.
3 aya gece gündüz kasarsan 59 olursun oda tabi kenan junon çt gibi görevlerinde yardım aldığını düşünürsek
Resim
ManTheBoundaries
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ManTheBoundaries »

Oyunda bir seviyeden itibaren şaka değil ha baya baya karakter kazanları görüyorum bu adamlara atomu verin parçalarlar bu azimle. Bana oyunu verseler bu zamanda bir lvlden çar kasmam.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Plus önemli değil bence sadece silah yükseltme, lonca ve kasa yeterli
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Megaevil
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Megaevil »

Karakter kasmana değmez, eğer çok şanslı değilsen diğer Plus Pakete sahip olan arkadaşlar bölgeden Ensari Altuncu Yüzük vb. takılar yansıtırken, sen işporta yapacak efsunsuz eşya bile düşürememişsindir.Fakat birkaç üretim yaptıysan ve sadece boss kesme aşamasına geçtiysen, bence artık gereği kalmamıştır.(Karaköy'de bosslardan eşya düşürme şansını etkilemiyor diye biliyorum.)
Kullanıcı avatarı
santiagobernabeu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen santiagobernabeu »

Khaos[49]'a (dahil) kadar garanti
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

Teorik olarak 59. seviyeye yani oyunun sonuna ulaşabilirsiniz.

Plus paket olmadan bu süreç haliyle daha yavaş olacaktır. Kendi fikrime göre Plus paketin en büyük avantajları; karakterinizi kasarken
yaratık öldürerek kazandığınız tecrübe puanının ve zorlu görevlere destek ararken klan ve bölge kanallarına yazabilme imkanı sunmasıdır.

Ancak Pluslu ya da Plussuz kasarken inkar edilemez bazı kritik ve nadir durumlardan da bahsetmek gerekir:

1. Görevleri yaparken ve patron kesimlerinde yardım alabileceğiniz arkadaşlarınız var ise
    İstediği zaman 6 kişilik sağlam bir grup toplayabilen ve toplayamayan iki oyuncuyu birbirleri ile karşılaştırın.
  2. Oyun içerisindeki normal / patron / grup bölgesi patron yaratıklarından efsunlu eşya düşürme şansınız var ise
    Sığınak / Migrat / Çemberlitaş görevlerini yaparken ilk kesimlerde karakterine fonksiyonel eşyalar düşüren ya da düşüremeyen iki oyuncunun Karaköy bölgesindeki seviye atlama hızlarını birbirleri ile karşılaştırın.
  3. Akçe ile alınabilecek diğer faydalı ürünleri temin edilebiliyor ise
    Dönemsel ücretsiz hediye kodları (#EVDEKAL arttırıcı vb.), çeşitli etkinlik ve yarışmaların sonunda ödül olarak verilen kodları kullanan ve kullanmayan iki oyuncuyu birbirleri ile karşılaştırın.
Jimyosef yazdı: 20 Nis 2020 23:20 plussuz bir hesap açarak , kasarak ve emek sarf ederek nereye kadar gelinebilir ? fikirlerinizi merak etmekteyim.
Sorunuza açıklayıcı bir cevap olarak kendi düşüncemi paylaşmak istedim. Anlattıklarımı özetleyecek olursam, "Teknik olarak mümkün, pratik olarak biraz zorlayıcı olabilir." diyebilirim.

Saygılarımla,
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Jimyosef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Jimyosef »

baraka1997 yazdı: 21 Nis 2020 15:03 Teorik olarak 59. seviyeye yani oyunun sonuna ulaşabilirsiniz.

Plus paket olmadan bu süreç haliyle daha yavaş olacaktır. Kendi fikrime göre Plus paketin en büyük avantajları; karakterinizi kasarken
yaratık öldürerek kazandığınız tecrübe puanının ve zorlu görevlere destek ararken klan ve bölge kanallarına yazabilme imkanı sunmasıdır.

Ancak Pluslu ya da Plussuz kasarken inkar edilemez bazı kritik ve nadir durumlardan da bahsetmek gerekir:

1. Görevleri yaparken ve patron kesimlerinde yardım alabileceğiniz arkadaşlarınız var ise
    İstediği zaman 6 kişilik sağlam bir grup toplayabilen ve toplayamayan iki oyuncuyu birbirleri ile karşılaştırın.
  2. Oyun içerisindeki normal / patron / grup bölgesi patron yaratıklarından efsunlu eşya düşürme şansınız var ise
    Sığınak / Migrat / Çemberlitaş görevlerini yaparken ilk kesimlerde karakterine fonksiyonel eşyalar düşüren ya da düşüremeyen iki oyuncunun Karaköy bölgesindeki seviye atlama hızlarını birbirleri ile karşılaştırın.
  3. Akçe ile alınabilecek diğer faydalı ürünleri temin edilebiliyor ise
    Dönemsel ücretsiz hediye kodları (#EVDEKAL arttırıcı vb.), çeşitli etkinlik ve yarışmaların sonunda ödül olarak verilen kodları kullanan ve kullanmayan iki oyuncuyu birbirleri ile karşılaştırın.
Sorunuza açıklayıcı bir cevap olarak kendi düşüncemi paylaşmak istedim. Anlattıklarımı özetleyecek olursam, "Teknik olarak mümkün, pratik olarak biraz zorlayıcı olabilir." diyebilirim.

Saygılarımla,
santiagobernabeu yazdı: 21 Nis 2020 13:57 Khaos[49]'a (dahil) kadar garanti
Megaevil yazdı: 21 Nis 2020 08:14 Karakter kasmana değmez, eğer çok şanslı değilsen diğer Plus Pakete sahip olan arkadaşlar bölgeden Ensari Altuncu Yüzük vb. takılar yansıtırken, sen işporta yapacak efsunsuz eşya bile düşürememişsindir.Fakat birkaç üretim yaptıysan ve sadece boss kesme aşamasına geçtiysen, bence artık gereği kalmamıştır.(Karaköy'de bosslardan eşya düşürme şansını etkilemiyor diye biliyorum.)
SonunaKadar yazdı: 20 Nis 2020 23:22 karantina gibi birşey bir odadan diger odaya geçersin kardeşim en fazla.
29 levele kadar rahat gelinebilmekte denendi ve uygulandı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön