Görüntü problemi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
theanstar
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Görüntü problemi

Mesaj gönderen theanstar »

Bu sorun amd ekran kartı ile alakalı bir durum ve İkv’ye başladığımdan bu yana bende bu sorundan yakınıyorum ama herhangi bir çözümü yok maalesef varsa da ben bulamadım.
Kullanıcı avatarı
ghost
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: zeyda

Mesaj gönderen ghost »

Sorunun atı ekran kartı ile amde işlemcisi olanlarda oluyor kı bende senelerdir var.
birindenden birini değiştireceksin. Mesela ati yerine nvidea yapacaksın yada amd işlemcini ıntel yapacaksın.
menteş
menteşIII
menteşII
Kullanıcı avatarı
Mustafaxbuken
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Mustafaxbuken »

ghost yazdı: 03 Mar 2020 16:27 Sorunun atı ekran kartı ile amde işlemcisi olanlarda oluyor kı bende senelerdir var.
birindenden birini değiştireceksin. Mesela ati yerine nvidea yapacaksın yada amd işlemcini ıntel yapacaksın.
Ati ekran kartım amd işlemcim var 0 sıkıntı yaklaşık 6 yıldır bir kez olsun böyle bir olayla karşılaşmadım.
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
Kullanıcı avatarı
onuryavuz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cadi

Mesaj gönderen onuryavuz »

Merhabalar B-)
bu problem oyunla alakalı bir problem ve senelerdir (2007) devam eden genelde AMD ATI ekran kartı kullanıcılarında oluyor (şahsımdan biliyorum)...
problemin 2 çözümü var ama geçici...
1. çıkıp geri girmek.
2. oyunda malesef bazı yaratıklar bir nedenden dolayı ki bilmiyorum GÖRÜNMEZ (gölge) şeklinde doğuyorlar veya o menzile girinceo şekilde oluyor ki buda bu EKRAN KIRILMASINA neden oluyor. çözümü ise kesilebilecek bir yaratıksa TAB veya O gölgeyi bulup kesmek veya Tekrardan Menzil atarak yine o konuma gelmek
2. a. bu bazen oyun NPC'leri de oluyor mesela karaköydeki Galata dişisi bankacı Galata Erkeği vs vs her haritada Mevcut bir sorun bu
Menzilden biraz cıkıp geri gelince genelde çözülen bir sorun
:blush: :blush:
bir kaç konu altına da bu tecrübelerimi yazmıştım ama yine tekrarlamakta fayda var tabi
Umarım işinize yarar. Teşekkürler.
çǿκ کε√díκ طę ∂طí ﱢﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ --B ● E ● $ ● İ ● K ● T ● A ● $--

edda
eminönü
[eski] İKV-TT
Kullanıcı avatarı
PASTBACK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen PASTBACK »

ekran kartı güncelleyebilirsin