Görüntü problemi
Re: Görüntü problemi
Bu sorun amd ekran kartı ile alakalı bir durum ve İkv’ye başladığımdan bu yana bende bu sorundan yakınıyorum ama herhangi bir çözümü yok maalesef varsa da ben bulamadım.
- ghost
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
Sorunun atı ekran kartı ile amde işlemcisi olanlarda oluyor kı bende senelerdir var.
birindenden birini değiştireceksin. Mesela ati yerine nvidea yapacaksın yada amd işlemcini ıntel yapacaksın.
birindenden birini değiştireceksin. Mesela ati yerine nvidea yapacaksın yada amd işlemcini ıntel yapacaksın.
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Ati ekran kartım amd işlemcim var 0 sıkıntı yaklaşık 6 yıldır bir kez olsun böyle bir olayla karşılaşmadım.
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
- onuryavuz
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cadi
Merhabalar
bu problem oyunla alakalı bir problem ve senelerdir (2007) devam eden genelde AMD ATI ekran kartı kullanıcılarında oluyor (şahsımdan biliyorum)...
problemin 2 çözümü var ama geçici...
1. çıkıp geri girmek.
2. oyunda malesef bazı yaratıklar bir nedenden dolayı ki bilmiyorum GÖRÜNMEZ (gölge) şeklinde doğuyorlar veya o menzile girinceo şekilde oluyor ki buda bu EKRAN KIRILMASINA neden oluyor. çözümü ise kesilebilecek bir yaratıksa TAB veya O gölgeyi bulup kesmek veya Tekrardan Menzil atarak yine o konuma gelmek
2. a. bu bazen oyun NPC'leri de oluyor mesela karaköydeki Galata dişisi bankacı Galata Erkeği vs vs her haritada Mevcut bir sorun bu
Menzilden biraz cıkıp geri gelince genelde çözülen bir sorun
bir kaç konu altına da bu tecrübelerimi yazmıştım ama yine tekrarlamakta fayda var tabi
Umarım işinize yarar. Teşekkürler.
bu problem oyunla alakalı bir problem ve senelerdir (2007) devam eden genelde AMD ATI ekran kartı kullanıcılarında oluyor (şahsımdan biliyorum)...
problemin 2 çözümü var ama geçici...
1. çıkıp geri girmek.
2. oyunda malesef bazı yaratıklar bir nedenden dolayı ki bilmiyorum GÖRÜNMEZ (gölge) şeklinde doğuyorlar veya o menzile girinceo şekilde oluyor ki buda bu EKRAN KIRILMASINA neden oluyor. çözümü ise kesilebilecek bir yaratıksa TAB veya O gölgeyi bulup kesmek veya Tekrardan Menzil atarak yine o konuma gelmek
2. a. bu bazen oyun NPC'leri de oluyor mesela karaköydeki Galata dişisi bankacı Galata Erkeği vs vs her haritada Mevcut bir sorun bu
Menzilden biraz cıkıp geri gelince genelde çözülen bir sorun
bir kaç konu altına da bu tecrübelerimi yazmıştım ama yine tekrarlamakta fayda var tabi
Umarım işinize yarar. Teşekkürler.
çǿκ کε√díκ طę ∂طí ﱢﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ --B ● E ● $ ● İ ● K ● T ● A ● $--
edda
eminönü
[eski] İKV-TT
edda
eminönü
[eski] İKV-TT