Bir ekonomik tetikçinin itirafları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Bir ekonomik tetikçinin itirafları

Mesaj gönderen Esadullah »

Boribars yazdı: 15 Oca 2020 09:59 Bunu çeşitli konularda belirttim. Oyunun BEYİN TAKIMI dağıldı. Oyunun hikayesini bilen 2 yönetici de ayrıldı. Ardından kalan Kemikleşmiş grupta bıraktı. BEYİN olmadan diğer organlar ne yapsın? .. Zaten son güncelleme diye yayinlamislardi Karaköyu.Yani kapanmadigina dua edin. Kapanırsa da gayet güzel olur, boyle saçma sapan konular açılmaz en azindan
Nerede yazıyormuş bu?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
kaiii
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kaiii »

Boribars yazdı: 15 Oca 2020 09:59 Bunu çeşitli konularda belirttim. Oyunun BEYİN TAKIMI dağıldı. Oyunun hikayesini bilen 2 yönetici de ayrıldı. Ardından kalan Kemikleşmiş grupta bıraktı. BEYİN olmadan diğer organlar ne yapsın? .. Zaten son güncelleme diye yayinlamislardi Karaköyu.Yani kapanmadigina dua edin. Kapanırsa da gayet güzel olur, boyle saçma sapan konular açılmaz en azindan
Kanka zorla okutmuyorlar sana bu saçma sapan olarak nitelendirdiğin konuları.Biraz boş yapmışsın gibi geldi bana biraz.
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mstfmrt »

Esadullah yazdı: 15 Oca 2020 17:23
Nerede yazıyormuş bu?
yanlış hatırlamıyorsam radyo yayınında söylendi reis.
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Boribars yazdı: 15 Oca 2020 09:59 Kapanırsa da gayet güzel olur
Güzelse sal kardeşim o zaman forumu, oyun bitmeden sen kafada bitir.
Konuya saçma sapan demiş bide, hehe :) , baydınız. :-1:
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen musallat123 »

Zeitgeist'ten hallice

Başlık her ne kadar uyumlu olmuş desen de içerikle pek olmamış sanki. İnsan daha bi entrika bekliyor.

"Kumlu Kutu" söylemini baya beğendim. Yaratıcı.

Puanım 6/10
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Beyim takımı ölse bile biz organlar olarak ötenaziye izin vermeyeceğiz. Bu oyunun yine belirli bir geliri var. Kolay kolay kapanacağını sanmıyorum.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
mikrocip
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen mikrocip »

5-Hakir ve Büyük büyücü şefleri bugsuz kesilmiyor. Kesilir mi tabii kesilir ama o kadar oyuncu nerde ...

oyunu bilen 6 çar istediği bossu keser 6 kişi değil bak 6 çar
macheta
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen macheta »

Dediklerine katılıyorum.Güzel noktalara değinmissin.ve yönetim ekibinden bende hakir etrafındaki slotların kaldırılması taraftarıyım.Kaldırılmasa bile yeniden canlanma sürelerinde ayarlanma yapılmalı.Öbür türlü oyuncularımız Boss kesimine grup çıkartamadıkları için buglu kesimlere yelteniyorlar.Ve bir kaç kendini bilmez saygısız oyuncular tarafından bugları kesilerek sabote ediliyorlar.Oyundaki Arz ve Lodos kavramını resmen sağcı ve solcu düzeyinde düsmanlığa taşımış ruh hastaları oyunumuzda bulunmakta.Ve bu oyuncular klansız oyuncularımızın orada boss kesip kendilerini geliştirdiklerinde karsımıza çıkıp ekmeğimizi elimizden alacak düsüncesiyle,sunucunun sahibi edalarıyla kimse buglu kesim yapamaz diyerek ortada paşalar gibi dolasmaktadırlar.Uzun lafın kısası General Hakirin yanındakı slotlara el atılmasını istiyoruz.İyi forumlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Noter
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Noter »

Yazdıklarımda eksikler hatalar olabilir. Ben ne mükemmel bir insanım ne mükemmel bir oyuncu. İşi,gücü,evi hayatı olan birisi için yeteri kadar optimize değil oyun. Bu konuyu vurgulamak istedim. Burda karşı çıkılacak ,taşlanacak kişinin ben olmadığımı düşünüyorum. Bir forum konusunda bile ' kardeş dediklerine şu yönden katılmıyorum ama böyle bi ekleme yapmak isterim ' gibi tek bi yorum olmaması düşündürücü. Ben sizin hasmınız değilim özetle . Dayanışma önemlidir..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön