:mrgreen: :mrgreen:aQuaLand yazdı:emooooo lar yıne yaptı yapacagını :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Emoookardeşini işte bu
Re: Emoookardeşini işte bu
Comoloko Whıtecomoloko Como Mrcomo
way be emoooooo lar güzelll sallamış benim bildiğim kadarıyla 29 lwi ler yeni gelmişti sanırım hatırlamıyorum zaten 2 senede 1 yeni bölümler ve lwi ler geliyor dikkat ettiğim kadarıyla

zaten nedir bu betacılık aşkı anlamış değilim allahtan betacı değilim:)
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
bende betacı degılım acep eksıklık mıdır bu :mrgreen: :mrgreen: ben oyuna 2006 da basladım o zamanlar meteor yenı acılmıstı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bana urban zırh duşmuştu yucelen kafa koparanla takas etmıştım hey gıdı gunler hey :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:CekannN yazdı:zaten nedir bu betacılık aşkı anlamış değilim allahtan betacı değilim:)
Siyahgece
boynuz kulağı geçer diye boşa sölememişler abide o urbanla ycelen yerine alman olmasın:d
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Siyahgece yazdı:bende betacı degılım acep eksıklık mıdır bu :mrgreen: :mrgreen: ben oyuna 2006 da basladım o zamanlar meteor yenı acılmıstı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bana urban zırh duşmuştu yucelen kafa koparanla takas etmıştım hey gıdı gunler hey :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:CekannN yazdı:zaten nedir bu betacılık aşkı anlamış değilim allahtan betacı değilim:)
o yazıdan onu mu cıkardınSiyahgece yazdı:bende betacı degılım acep eksıklık mıdır bu :mrgreen: :mrgreen: ben oyuna 2006 da basladım o zamanlar meteor yenı acılmıstı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bana urban zırh duşmuştu yucelen kafa koparanla takas etmıştım hey gıdı gunler hey :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:CekannN yazdı:zaten nedir bu betacılık aşkı anlamış değilim allahtan betacı değilim:)
Siyahgece
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
eerrddii24 yazdı:ARKADAŞ BU OYUNA 02:02:2008 SAAT 16:34 DE BAŞLADIMoyuna ilk girdimde agah bey den görev aldıktan sonra jandarma ali git dedi eşyalarını al ordan 1 kişiye sordum bayrağın altındaki dedi baktım baktım bulamadım 2 kişiye sordum gel kardeşim gö--tür-üm dedi ve gö-tü-rdu bunu diyen (Bozkurtcux) abim di baktım bu oyun süper insanlar birbiriyle yardım laşıyor sonra biraz lvl atladım baktım hile yok yardımlaşma var sonra maden öğrendim ilk madenin bakırdı saf bakır çıktı oooo çok para diye ne sevinmiştim . Tohum la ilk madenimi sattım (Rainblack) sonra rain abiyle tanıştım onun sayesiyle az çok para yaptım 39 lvl oldumda üstümü dizdim Rainblack abiden biriktirdim parayla oyun 39 lvl kadar süperdi şimdi 49 lvl hırsızlıkmı fazla hırsızlık duymayım diye sabah girmiyom akşam 1-2 saat oynuyorum çarımı çaldı itemimi çaldı diyolar insanlar .KEŞKE 39 LVL OLSAKTA OYUN YİNE SÜPER OLSA YARDIMLAŞMA SEVGİ KARDEŞLİK...!
(HE ŞİMDİ PARAN VARMI DİYOSUN EET BAYA Bİ PARAM VAR AMA ESKİ ARKDAŞLIK DOSTLUK YOK)
Emoookardeşi
Erdi

"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma".
Hz. Muhammed

Hz. Muhammed

Siyahgece yazdı:bende betacı degılım acep eksıklık mıdır bu :mrgreen: :mrgreen: ben oyuna 2006 da basladım o zamanlar meteor yenı acılmıstı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bana urban zırh duşmuştu yucelen kafa koparanla takas etmıştım hey gıdı gunler hey :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:CekannN yazdı:zaten nedir bu betacılık aşkı anlamış değilim allahtan betacı değilim:)
Hehe Güzel Espiri Dostum
Comoloko Whıtecomoloko Como Mrcomo
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Zaten EMO betadayken ilk ecel getiren üreten kişi ama seviyesi yetmediğinden eline alamamış 
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....