Emoookardeşini işte bu

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CoMo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Emoookardeşini işte bu

Mesaj gönderen CoMo »

aQuaLand yazdı:emooooo lar yıne yaptı yapacagını :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :D :D
Comoloko Whıtecomoloko Como Mrcomo
Kullanıcı avatarı
reco45
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen reco45 »

way be emoooooo lar güzelll sallamış benim bildiğim kadarıyla 29 lwi ler yeni gelmişti sanırım hatırlamıyorum zaten 2 senede 1 yeni bölümler ve lwi ler geliyor dikkat ettiğim kadarıyla :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
CekannN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Akıncıları

Mesaj gönderen CekannN »

zaten nedir bu betacılık aşkı anlamış değilim allahtan betacı değilim:)
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS

Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Kullanıcı avatarı
Siyahgece
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Siyahgece »

CekannN yazdı:zaten nedir bu betacılık aşkı anlamış değilim allahtan betacı değilim:)
bende betacı degılım acep eksıklık mıdır bu :mrgreen: :mrgreen: ben oyuna 2006 da basladım o zamanlar meteor yenı acılmıstı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bana urban zırh duşmuştu yucelen kafa koparanla takas etmıştım hey gıdı gunler hey :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Resim

Siyahgece
Kullanıcı avatarı
CekannN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Akıncıları

Mesaj gönderen CekannN »

boynuz kulağı geçer diye boşa sölememişler abide o urbanla ycelen yerine alman olmasın:d
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS

Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Kullanıcı avatarı
Siyahgece
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Siyahgece »

Siyahgece yazdı:
CekannN yazdı:zaten nedir bu betacılık aşkı anlamış değilim allahtan betacı değilim:)
bende betacı degılım acep eksıklık mıdır bu :mrgreen: :mrgreen: ben oyuna 2006 da basladım o zamanlar meteor yenı acılmıstı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bana urban zırh duşmuştu yucelen kafa koparanla takas etmıştım hey gıdı gunler hey :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Siyahgece yazdı:
o yazıdan onu mu cıkardın :D almanmış :D
Resim

Siyahgece
Kullanıcı avatarı
eerrddii24
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eerrddii24 »

eerrddii24 yazdı:ARKADAŞ BU OYUNA 02:02:2008 SAAT 16:34 DE BAŞLADIMoyuna ilk girdimde agah bey den görev aldıktan sonra jandarma ali git dedi eşyalarını al ordan 1 kişiye sordum bayrağın altındaki dedi baktım baktım bulamadım 2 kişiye sordum gel kardeşim gö--tür-üm dedi ve gö-tü-rdu bunu diyen (Bozkurtcux) abim di baktım bu oyun süper insanlar birbiriyle yardım laşıyor sonra biraz lvl atladım baktım hile yok yardımlaşma var sonra maden öğrendim ilk madenin bakırdı saf bakır çıktı oooo çok para diye ne sevinmiştim . Tohum la ilk madenimi sattım (Rainblack) sonra rain abiyle tanıştım onun sayesiyle az çok para yaptım 39 lvl oldumda üstümü dizdim Rainblack abiden biriktirdim parayla oyun 39 lvl kadar süperdi şimdi 49 lvl hırsızlıkmı fazla hırsızlık duymayım diye sabah girmiyom akşam 1-2 saat oynuyorum çarımı çaldı itemimi çaldı diyolar insanlar .KEŞKE 39 LVL OLSAKTA OYUN YİNE SÜPER OLSA YARDIMLAŞMA SEVGİ KARDEŞLİK...!

(HE ŞİMDİ PARAN VARMI DİYOSUN EET BAYA Bİ PARAM VAR AMA ESKİ ARKDAŞLIK DOSTLUK YOK)

Emoookardeşi

Erdi
ResimResim
ResimResim
KaraKuLes
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraKuLes »

:] Emo Yaptın Yapacağını Kardeşim Hırsızlık Falan ' aLakaLı birşey Demiyeceğim Sadece Ozaman :] 39 Seviye değil 29 Seviye Vardı :]
"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma".
Hz. Muhammed

Resim
Kullanıcı avatarı
CoMo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CoMo »

Siyahgece yazdı:

Hehe Güzel Espiri Dostum :D :D
Comoloko Whıtecomoloko Como Mrcomo
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FreedommakeR »

Zaten EMO betadayken ilk ecel getiren üreten kişi ama seviyesi yetmediğinden eline alamamış =)
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....

“Genel Sohbet” sayfasına dön