PAZAR SİSTEMİ ÖNERİSİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Re: PAZAR SİSTEMİ ÖNERİSİ

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Pazar önerilerini görün ben:
directx12
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen directx12 »

CHAPPIE yazdı: 27 Oca 2019 02:05
Pazar önerilerini görün ben:
Huhuauahuuhah harbiden ya :') :') :') :')
REVER
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen REVER »

CHOSENPERSON yazdı: 26 Oca 2019 18:23 su kanallara ıtem yansıtmak istemıyoruz pazar sıstemı ıstıyoruz ben işe gıderken karakterı pazara bırakıp gelınce o ıtemlerın satıldıgını gormek ıstıyorum ne oyle 2 saat kanallarda ıtem yansıtmak
Dostum senin dediğin gibi olduğunda mesela çok boş karakter oyun içerisinde gözükecektir. Sandboxlar falan kullanacak.. Buradalar "Knight ve Metin2" bir ortama sahip olur ve ben şahsen böyle olmasını istemeyenlerdenim.
CHOSENPERSON
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CHOSENPERSON »

REVER yazdı: 27 Oca 2019 09:44
CHOSENPERSON yazdı: 26 Oca 2019 18:23 su kanallara ıtem yansıtmak istemıyoruz pazar sıstemı ıstıyoruz ben işe gıderken karakterı pazara bırakıp gelınce o ıtemlerın satıldıgını gormek ıstıyorum ne oyle 2 saat kanallarda ıtem yansıtmak
Dostum senin dediğin gibi olduğunda mesela çok boş karakter oyun içerisinde gözükecektir. Sandboxlar falan kullanacak.. Buradalar "Knight ve Metin2" bir ortama sahip olur ve ben şahsen böyle olmasını istemeyenlerdenim.
afk karakterler olsa ne olcak bırak topkapıda herkes pazarını koysun gıtsın en azından pıyasıda bısey aramaktan cıldırmayız yada şöyle olur

topkapıda itemleri satabılecegın npc eklerler onlara itemlerı bırakırız gelenlerde o npc lerden itemleri çeker boylece afk çarda olmaz
SonunaKadar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sonuna Kadar

Mesaj gönderen SonunaKadar »

ikv oyunu ve yönetimi belirli yerlere baglı kalmıs durumda, içgüveysi gibi düşünebiliriz.
1 adım ileri gitmemiz istenmiyor (oyun gelişimi olarak).
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
REVER
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen REVER »

SonunaKadar yazdı: 27 Oca 2019 23:21 ikv oyunu ve yönetimi belirli yerlere baglı kalmıs durumda, içgüveysi gibi düşünebiliriz.
Aslında amaç gelişmesini engellemek değil. Oyun dünyası bu kadar gelişmişken görsel olarak diğerlerine göre zayıf kalan bir oyun olduğunu düşündükleri için bütçe ayırmıyorlar. Bütçe ayrılmadığı için herhangi büyük çalışmalarda yapılmıyor.

Hikayesi çok güzel ama görselleri herkese talep etmediği için malesef bu durum hep böyle devam edecek.
SonunaKadar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sonuna Kadar

Mesaj gönderen SonunaKadar »

REVER yazdı: 28 Oca 2019 17:58
SonunaKadar yazdı: 27 Oca 2019 23:21 ikv oyunu ve yönetimi belirli yerlere baglı kalmıs durumda, içgüveysi gibi düşünebiliriz.
Aslında amaç gelişmesini engellemek değil. Oyun dünyası bu kadar gelişmişken görsel olarak diğerlerine göre zayıf kalan bir oyun olduğunu düşündükleri için bütçe ayırmıyorlar. Bütçe ayrılmadığı için herhangi büyük çalışmalarda yapılmıyor.

Hikayesi çok güzel ama görselleri herkese talep etmediği için malesef bu durum hep böyle devam edecek.
kardeşim ikv yönetimi vasıfsız, eski gmlerin yönettigi oyuna bak 3 senelık bilemedın 5 senelik zula ? adamlar fark attı gitti.
Mevlüt Dinç varken bölemiydi hol bölgesi geldiginde çemberlitaş, meteor, sivri ada, sıgınaklar, eminönü,mıgrat alayı aktif olarak kullanıyordu. Şimdi mevlüt dinçsiz 1 eklenti bölge paket geldi sonuc sadece karaköy.Yeni başlayanlar bune ya levelmı kasayım gaffar görevimi yapayım diyip alt f4 cekıp cıkıyor.
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
MehMetoVV
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen MehMetoVV »

Kardeş oldu olacak metin 2 kıyamet vakti olsun pazar sistemi nedir özentilikten başka bişey değil ıkv yi biz kendine özgü oldugu için seviyoruz şakamısınız ıkv şuan en çok oynanan fps oyunu çogu oyun bitti ıkv hala 1 numara
Kullanıcı avatarı
CorporalKane
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen CorporalKane »

MehMetoVV yazdı: 29 Oca 2019 17:02 Kardeş oldu olacak metin 2 kıyamet vakti olsun pazar sistemi nedir özentilikten başka bişey değil ıkv yi biz kendine özgü oldugu için seviyoruz şakamısınız ıkv şuan en çok oynanan fps oyunu çogu oyun bitti ıkv hala 1 numara
En çok oynanan?
Fps oyunu?

:)
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

CorporalKane yazdı: 29 Oca 2019 17:39
MehMetoVV yazdı: 29 Oca 2019 17:02 Kardeş oldu olacak metin 2 kıyamet vakti olsun pazar sistemi nedir özentilikten başka bişey değil ıkv yi biz kendine özgü oldugu için seviyoruz şakamısınız ıkv şuan en çok oynanan fps oyunu çogu oyun bitti ıkv hala 1 numara
En çok oynanan?
Fps oyunu?

:)

Evet evet 🤣 hatta saatlerce doluluktam giremiyoruz. Yoksa bilmiyormusun 🤣 türkiyede 1. Numara da tabi oda var da ne ara birinci oldu onu bende bilmiyorum 🤷‍♂️ 🤣🤯
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön