Pazar önerilerini görün ben:
PAZAR SİSTEMİ ÖNERİSİ
Re: PAZAR SİSTEMİ ÖNERİSİ
Dostum senin dediğin gibi olduğunda mesela çok boş karakter oyun içerisinde gözükecektir. Sandboxlar falan kullanacak.. Buradalar "Knight ve Metin2" bir ortama sahip olur ve ben şahsen böyle olmasını istemeyenlerdenim.CHOSENPERSON yazdı: ↑26 Oca 2019 18:23 su kanallara ıtem yansıtmak istemıyoruz pazar sıstemı ıstıyoruz ben işe gıderken karakterı pazara bırakıp gelınce o ıtemlerın satıldıgını gormek ıstıyorum ne oyle 2 saat kanallarda ıtem yansıtmak
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
afk karakterler olsa ne olcak bırak topkapıda herkes pazarını koysun gıtsın en azından pıyasıda bısey aramaktan cıldırmayız yada şöyle olurREVER yazdı: ↑27 Oca 2019 09:44Dostum senin dediğin gibi olduğunda mesela çok boş karakter oyun içerisinde gözükecektir. Sandboxlar falan kullanacak.. Buradalar "Knight ve Metin2" bir ortama sahip olur ve ben şahsen böyle olmasını istemeyenlerdenim.CHOSENPERSON yazdı: ↑26 Oca 2019 18:23 su kanallara ıtem yansıtmak istemıyoruz pazar sıstemı ıstıyoruz ben işe gıderken karakterı pazara bırakıp gelınce o ıtemlerın satıldıgını gormek ıstıyorum ne oyle 2 saat kanallarda ıtem yansıtmak
topkapıda itemleri satabılecegın npc eklerler onlara itemlerı bırakırız gelenlerde o npc lerden itemleri çeker boylece afk çarda olmaz
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
ikv oyunu ve yönetimi belirli yerlere baglı kalmıs durumda, içgüveysi gibi düşünebiliriz.
1 adım ileri gitmemiz istenmiyor (oyun gelişimi olarak).
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
Aslında amaç gelişmesini engellemek değil. Oyun dünyası bu kadar gelişmişken görsel olarak diğerlerine göre zayıf kalan bir oyun olduğunu düşündükleri için bütçe ayırmıyorlar. Bütçe ayrılmadığı için herhangi büyük çalışmalarda yapılmıyor.SonunaKadar yazdı: ↑27 Oca 2019 23:21 ikv oyunu ve yönetimi belirli yerlere baglı kalmıs durumda, içgüveysi gibi düşünebiliriz.
Hikayesi çok güzel ama görselleri herkese talep etmediği için malesef bu durum hep böyle devam edecek.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sonuna Kadar
kardeşim ikv yönetimi vasıfsız, eski gmlerin yönettigi oyuna bak 3 senelık bilemedın 5 senelik zula ? adamlar fark attı gitti.REVER yazdı: ↑28 Oca 2019 17:58Aslında amaç gelişmesini engellemek değil. Oyun dünyası bu kadar gelişmişken görsel olarak diğerlerine göre zayıf kalan bir oyun olduğunu düşündükleri için bütçe ayırmıyorlar. Bütçe ayrılmadığı için herhangi büyük çalışmalarda yapılmıyor.SonunaKadar yazdı: ↑27 Oca 2019 23:21 ikv oyunu ve yönetimi belirli yerlere baglı kalmıs durumda, içgüveysi gibi düşünebiliriz.
Hikayesi çok güzel ama görselleri herkese talep etmediği için malesef bu durum hep böyle devam edecek.
Mevlüt Dinç varken bölemiydi hol bölgesi geldiginde çemberlitaş, meteor, sivri ada, sıgınaklar, eminönü,mıgrat alayı aktif olarak kullanıyordu. Şimdi mevlüt dinçsiz 1 eklenti bölge paket geldi sonuc sadece karaköy.Yeni başlayanlar bune ya levelmı kasayım gaffar görevimi yapayım diyip alt f4 cekıp cıkıyor.
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
Kardeş oldu olacak metin 2 kıyamet vakti olsun pazar sistemi nedir özentilikten başka bişey değil ıkv yi biz kendine özgü oldugu için seviyoruz şakamısınız ıkv şuan en çok oynanan fps oyunu çogu oyun bitti ıkv hala 1 numara
- CorporalKane
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: City Of Death
Evet evet
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا