İKV Oyuncu Kitlesinin Yaş Ortalamasının Çok Düşük Olması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: İKV Oyuncu Kitlesinin Yaş Ortalamasının Çok Düşük Olması

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

yeCs yazdı: 26 Tem 2018 17:41
turkoxHAMSTER yazdı: 26 Tem 2018 15:40 Oyunun yönetim hiyerarşisini bilmeyen, standart bir GM'in tek tuşla tanıdıklarına, kimseye hesap vermeden istediğini verebileceğini zanneden kişi beyanı. Oyuncu kitlesinin yaş ve zeka seviyesinin düşük olduğu doğru. Şekildeki gibi 20 yaşında bir ergenin kendisini büyüdüm sanıp, oyundaki bilmediği konularda düşük seviye argümanlar üretip karsisindakileri "liseli" bellemesine bakarak görebilirsiniz.
GM dediğin insanlar DEV 'lerle gayet samimi insanlar. DEV dediğiniz insanlar da oyunun yaratıcısı olan insanlar. Ben her iddiasına varım ki bir GM , bir oyuncuya asa hediye etmek istese çok rahat şekilde eder. Zamanında y2 tılsımımı yanlışlıkla çöpe atmıştım , Tangriss te kasarken , bir GM ile iletişime geçiş 15 dakika içinde tılsımımı geri almıştım. Artık kendisi mi verdi , yoksa DEV i arayıp ona mı rica etti bilmiyorum ancak bu mevzular sizin düşündüğünüz gibi çok derin mevzular değil :D
Olay çantaya koymak değil. Pratikte tabi ki basit bir şekilde yönetici koduyla istediği eşyayı istediği kişiye koyabilir. Ama developer ekibi ile GM ekibinin tahmin ettiğin kadar samimiyeti yok. GM'lik olayı sen ben gibi oyuncuların gönüllü olarak yaptıkları iş oluyor. 11 senelik İKV hayatımda görevini kötüye kullanan çok fazla GM gördüm emin ol. Bu oyun 2 yıldır yok ve bir çoğumuz 10 yıldır bu camianın içindeyiz. İşlerin nasıl yürüdüğünü, geçmişte neler olduğunu iyi biliyoruz.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Yarışma sonuçlarından bağımsız söylüyorum, zaten olaydan haberim de yok. Yaş düşük evet. Biyolojik olarak kast etmiyorum, zihinsel olarak yaş küçük İKV'de.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Durmstrang Enstitüsü

Mesaj gönderen Karkaroff »

yeCs bro sal artık, lütfen
K A R K A R O F F
Kullanıcı avatarı
pegasusejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen pegasusejder »

bi bitmediniz millete laf atmayı bırakın artık
Kullanıcı avatarı
otobanfaresi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen otobanfaresi »

Kimseyi bir özelliğiyle yargılamak çok yanlış çok burası açık bir platform burada her dinden,yaştan,milletten,inançtan vs. İnsanlar bulunmakta keza forumda aynı şekilde herkes istediğini üslubunca yazar çizer bunu eleştirmek sana bana düşmez herkesin eğitim seviyesi düşünce çercevesi farklı lütfen bunun bilincinde olup konu açalım,yorum yapalım...
Beyazköşk
OTOBANxFARESİ
xoToBaNxFaReSix
Otobanfaresii
Betadan Günümüze...
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

SalurBeyi yazdı: 26 Tem 2018 18:35 Yarışma sonuçlarından bağımsız söylüyorum, zaten olaydan haberim de yok. Yaş düşük evet. Biyolojik olarak kast etmiyorum, zihinsel olarak yaş küçük İKV'de.
Buraya katılıyorum.
Karkaroff yazdı: 26 Tem 2018 19:08 yeCs bro sal artık, lütfen
Gözlerim seni arıyordu :relaxed:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Durmstrang Enstitüsü

Mesaj gönderen Karkaroff »

Esadullah yazdı: 26 Tem 2018 22:23
SalurBeyi yazdı: 26 Tem 2018 18:35 Yarışma sonuçlarından bağımsız söylüyorum, zaten olaydan haberim de yok. Yaş düşük evet. Biyolojik olarak kast etmiyorum, zihinsel olarak yaş küçük İKV'de.
Buraya katılıyorum.
Karkaroff yazdı: 26 Tem 2018 19:08 yeCs bro sal artık, lütfen
Gözlerim seni arıyordu :relaxed:
Polemik konusu açılmış.Hiç eksik kalır mıyım? :d
K A R K A R O F F

“Genel Etkileşim” sayfasına dön