Olay çantaya koymak değil. Pratikte tabi ki basit bir şekilde yönetici koduyla istediği eşyayı istediği kişiye koyabilir. Ama developer ekibi ile GM ekibinin tahmin ettiğin kadar samimiyeti yok. GM'lik olayı sen ben gibi oyuncuların gönüllü olarak yaptıkları iş oluyor. 11 senelik İKV hayatımda görevini kötüye kullanan çok fazla GM gördüm emin ol. Bu oyun 2 yıldır yok ve bir çoğumuz 10 yıldır bu camianın içindeyiz. İşlerin nasıl yürüdüğünü, geçmişte neler olduğunu iyi biliyoruz.yeCs yazdı: ↑26 Tem 2018 17:41GM dediğin insanlar DEV 'lerle gayet samimi insanlar. DEV dediğiniz insanlar da oyunun yaratıcısı olan insanlar. Ben her iddiasına varım ki bir GM , bir oyuncuya asa hediye etmek istese çok rahat şekilde eder. Zamanında y2 tılsımımı yanlışlıkla çöpe atmıştım , Tangriss te kasarken , bir GM ile iletişime geçiş 15 dakika içinde tılsımımı geri almıştım. Artık kendisi mi verdi , yoksa DEV i arayıp ona mı rica etti bilmiyorum ancak bu mevzular sizin düşündüğünüz gibi çok derin mevzular değilturkoxHAMSTER yazdı: ↑26 Tem 2018 15:40 Oyunun yönetim hiyerarşisini bilmeyen, standart bir GM'in tek tuşla tanıdıklarına, kimseye hesap vermeden istediğini verebileceğini zanneden kişi beyanı. Oyuncu kitlesinin yaş ve zeka seviyesinin düşük olduğu doğru. Şekildeki gibi 20 yaşında bir ergenin kendisini büyüdüm sanıp, oyundaki bilmediği konularda düşük seviye argümanlar üretip karsisindakileri "liseli" bellemesine bakarak görebilirsiniz.![]()
İKV Oyuncu Kitlesinin Yaş Ortalamasının Çok Düşük Olması
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: İKV Oyuncu Kitlesinin Yaş Ortalamasının Çok Düşük Olması
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Yarışma sonuçlarından bağımsız söylüyorum, zaten olaydan haberim de yok. Yaş düşük evet. Biyolojik olarak kast etmiyorum, zihinsel olarak yaş küçük İKV'de.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Karkaroff
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Durmstrang Enstitüsü
yeCs bro sal artık, lütfen
K A R K A R O F F
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı

bi bitmediniz millete laf atmayı bırakın artık
- otobanfaresi
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Kimseyi bir özelliğiyle yargılamak çok yanlış çok burası açık bir platform burada her dinden,yaştan,milletten,inançtan vs. İnsanlar bulunmakta keza forumda aynı şekilde herkes istediğini üslubunca yazar çizer bunu eleştirmek sana bana düşmez herkesin eğitim seviyesi düşünce çercevesi farklı lütfen bunun bilincinde olup konu açalım,yorum yapalım...
Beyazköşk
OTOBANxFARESİ
xoToBaNxFaReSix
Otobanfaresii
Betadan Günümüze...
OTOBANxFARESİ
xoToBaNxFaReSix
Otobanfaresii
Betadan Günümüze...
Buraya katılıyorum.
Gözlerim seni arıyordu
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Karkaroff
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Durmstrang Enstitüsü
Polemik konusu açılmış.Hiç eksik kalır mıyım? :d
K A R K A R O F F